Фотогалерия на БОК
Публикувано: 12 June 2010 - 07:43 PM
дасе запази вьв автентичен вид
пазарджишкия поп и малкото останали му подрьжници произвеждат кучета които нямат общо сьс това което е била тая порода затова ако искате дасе занимавате професионално с тая деиност работете с доказани чисти овчарски кучета и когато покажеш на народа дати направят евала сьщевременно работете и вьрху характера на породата
вие сте вьв такьв раион с овце говеда кози раздаваите кучета на такива хора
тоя кьде ви учи да гледате смески за бои няма да отведе на хубав краи
Публикувано: 12 June 2010 - 09:31 PM
относно кучето мечо от кьде сьм знаел чее мелез момчета бьлгария е малка а и бяхме купили баща му след разговори с няколко човека които са в час излезна цялата му биография
отидеш на изложба или друго мероприятие и там винаги се говори на тея теми
по телефоните има много записи на така наречените тестови изпитания и всеки прехвьрля на тоя и ония видео материлалите разказва защо кучето се бие добре боините качества идвали по маиката на която бащата бил азиат
Публикувано: 12 June 2010 - 10:42 PM
Mladen Sokolov, в 12 June 2010 - 08:12 PM, написа:
Бащата на мечо е от наша овчарска кучка и от едно куче което беше взето от братя катеви Разлог за ваз мечо може да е нищо но за нас е нашата гордос
Цялата ви гордост са две калпави клипчета във Vbox

Публикувано: 13 June 2010 - 04:08 AM
Mladen Sokolov, в 12 June 2010 - 08:12 PM, написа:
Бащата на мечо е от наша овчарска кучка и от едно куче което беше взето от братя катеви Разлог за ваз мечо може да е нищо но за нас е нашата гордос
без льжи бре маладене сега остава да кажеш че и маика му е твоя
Публикувано: 13 June 2010 - 05:11 PM
Публикувано: 13 June 2010 - 05:29 PM
Публикувано: 14 June 2010 - 12:50 AM
kaleata78, в 13 June 2010 - 09:04 PM, написа:

Ей браво щом тия са резерви представям си титулярите какви са

Публикувано: 15 June 2010 - 03:06 AM
azerbaijan, в 11 June 2010 - 05:17 PM, написа:
поп стефан които откраднал мурджо заедно с някакьв вьлко негов колега крадец
така че от кои го закупихте за голяма сума???????????????????????????????
Момченце, илш ще ми скачаш като жабок, или ще ти врътна едно дело за клевета, защото всичко съм записал!!! Когато Мурлата е дошъл във Пазарджик, аз бях на работа в Русия и това мога да докажа с документи. Ще те спипам лъжльо няма къде да се денеш и ще играеш ганкината за тия си подли лъжи и интриги. Кучето го е купило едно момче, в мое отсъствие от България и аз го видях след около година. Да, заплодих на него и не един път. Беше отпаднал и доста старичък. Живееше у един възрастен човек в едно село, и похарчих доста пари да го лекувам и да го вдигна малко. А тъпите предишни сейбии не бяха изкарали нищичко и не бяха запазили нито едно кутре от това, което беше изкарал. Даже се хвалеха как са му трепали приплодите, та никой да няма от неговата кръв, а за мен той е номер едно и до днес в породата. Е, това човешко и нормално ли е??? Хвалеха се и как са отрепали една от най-добрите кучки, не еми най-добрата защото Мурджо я бил скачал! А него пък го бяха пребили за това че скочил кучката на конкуренцията както е заклещен та едва оживя след цяла една година влачене по корем. Е това хора ли са бре? А ВИЕ УМНИКО ТАКА ЛИ С ВАШИТЕ ХОРА СЪХРАНЯВАТЕ ПОРОДАТА??? Добре че изкарах някое кутре та остана нещо от това прекрасно куче иначе кръвта му си отиваше като КУЧЕ БЕЗ ИСТОРИЯ. След години подарих в Якоруда сина му Чок от второто кучило на Мурджо с младата Марта, но и от него нищо, ама нищо. Никой не го разви като баща. А при мен и в още няколко окръга много кучета носят кръвта му, за която единствено аз се погрижих да оцелее. И понеже Вие сте явно якорудско мекеренце май много Ви е яд че нямате нищо от тая кръв. А аз и внучка и внук подарих в Якоруда за справка човека се казва Емил Лантев ако не се лъжа. Кой Ви е крив бе господа слабаци че нищо не умеете. Ще Ви ям няма оттърване щом сте толкова негодни!!! Напишете си името кой и от къде сте гоподинчо пък да Ви видя куражлъка. Ама много Ви моля!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 June 2010 - 11:52 AM
azerbaijan, в 12 June 2010 - 07:48 PM, написа:
дасе запази вьв автентичен вид
пазарджишкия поп и малкото останали му подрьжници произвеждат кучета които нямат общо сьс това което е била тая порода затова ако искате дасе занимавате професионално с тая деиност работете с доказани чисти овчарски кучета и когато покажеш на народа дати направят евала сьщевременно работете и вьрху характера на породата
вие сте вьв такьв раион с овце говеда кози раздаваите кучета на такива хора
тоя кьде ви учи да гледате смески за бои няма да отведе на хубав краи
МНОГО ТЕЖКИ ДУМИ ХВЪРЛЯШ НО СИ ЖЕНА!ЖЕНЧО!ЗАСТАНИ КАТО МЪЖ И КАЖИ КОИ СИ-ЗАСТАНИ КАТО МЪЖ ЗАД ДУМИТЕ СИ БЕ!
АМА ДА ТИ КАЖА ЛИ-ТОВА СА ДУМИ-КУРШУМИ,НО НАИ МНОГО ДА УЦЕЛЯТ ТЕБ!И ДА ТИ КАЖА ЛИ ДРУГО .....................

Публикувано: 15 June 2010 - 07:03 PM
Публикувано: 16 June 2010 - 01:05 PM