Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 522
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#10461 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 June 2010 - 07:45 AM

Показване на мнениетоTEOFIL, в 17 June 2010 - 04:08 AM, написа:

Качена снимка
Това е много истинско ама не е твое- Билярово Е :mg_062:
То и другото не е ама карай :rc_036:

#10462 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 09:15 AM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 12 June 2010 - 10:36 PM, написа:

писаха  ми   че   попов    бил    в   русия   когато    изчезна   мурджо    ако   е    така   да   каже   от   кои    го   е    взел    тои    зада    се    изясни   картината  
относно    кучето   мечо    от   кьде   сьм   знаел    чее   мелез     момчета    бьлгария   е   малка     а   и    бяхме   купили    баща    му     след    разговори    с    няколко    човека   които   са   в    час   излезна    цялата   му    биография  
отидеш   на   изложба   или   друго   мероприятие    и    там    винаги    се    говори   на    тея    теми  
по    телефоните  има   много    записи  на   така   наречените    тестови    изпитания  и    всеки    прехвьрля   на  тоя  и    ония     видео   материлалите  разказва   защо   кучето  се  бие   добре    боините   качества   идвали   по   маиката   на   която   бащата   бил    азиат

За всичките Ви лъжи, с които ме оклеветихте ще трябва да отговаряте както си му е реда. Прошка няма да има както Вие не пожалихте името ми и трудът ми. Разбрах Ви коя сте и откъде сте. Връщам се във вторник в България и веднага при Вас. До три четири дни ще Ви поискам всичко това , за което публично излъгахте и ме оклеветихте или така публично да си вземете думите назад или ще Ви осъдя за клевета!!!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10463 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 09:37 AM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 15 June 2010 - 08:08 PM, написа:

не   знам  кои   ще  води    дела   но   има   дест  човека  свидетели   когато   намерихме   краденото   куче   на  динко   катев   у    стоичо    топора  вьпросния  стоичо   обясни   кои   е   открал   кучето  и  кои  му  го  е  донесьл  та  да   няма    дело    за   кражба    сьс  свидетел     стоичо  от  добровница

Току що говорих с адвоката си и завеждам дело за клевета, та поне веднъж за винаги да се престане с лъжите и клеветите на такива като Вас. Няма да има милост тоя път. Отдавна чаках момент някай да заплати за лъжите по мой адрес.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10464 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 09:42 AM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 11 June 2010 - 05:17 PM, написа:

мурджо    беше  откраднат   и  след  няколко  месеца   колеги  овчари от  конарско  го   бяха  видяли   у     пазарджишкия
поп  стефан      които   откраднал   мурджо    заедно  с  някакьв     вьлко   негов  колега    крадец
така  че   от  кои  го    закупихте  за  голяма    сума???????????????????????????????

Всичко написано по тоя начин съм запазил, преснимал и въпреки че се криете старателно ще се видим и то в съда!!!
User's Signature

#10465 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 09:46 AM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 15 June 2010 - 08:08 PM, написа:

не   знам  кои   ще  води    дела   но   има   дест  човека  свидетели   когато   намерихме   краденото   куче   на  динко   катев   у    стоичо    топора  вьпросния  стоичо   обясни   кои   е   открал   кучето  и  кои  му  го  е  донесьл  та  да   няма    дело    за   кражба    сьс  свидетел     стоичо  от  добровница

Стават две обвинения срещу мен, за които ще отговаряте!!!
User's Signature

#10466 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 10:52 AM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 12 June 2010 - 05:03 PM, написа:

<BR>защо  е     прекрасен   г-не   маладен   защото  се  бие  добре  или   защото   е   нечистокрьвен      баща  му   е 50%  кавказка   овчарка    мои  приятел  го    купи    и   разпитахме   мусата  от   мечо  корито   за   произхода   му   след   като   разбрахме   чее    кавказка   овчарка   го    продадохме  <BR>за   маиката   сьщата   работа    баща   и бил   наполовина    азиатска   овчарка   /затова  и    ващо  псе  се бие/<BR>така  че  драги    несе   правете  на   велики    развьдчици   а  си   посипете главите с   пепел  и    спрете  сьс  пазарджишкия    поп    да    тьргувате  сьс    метиси   <BR>може да   вземете   пример  от   братя  седефчеви    опазват  кучето    вьв   чистия  му    вид  евала  на  момчетата  вижте     даниела   чакьрова       вижте    росен    михаилов     погледнете   митио    драганов<BR>хубаво    чеса     те     та      запазиха     кучетата  вьв  стария   вид       а    вие    г-да   тьрговци   го   унищожавате<BR>
<BR><BR>Ясно е че някой ви ЗАРЕЖДА с ДЕЗИНФОРМАЦИЯ и понеже сте зелен и ниско интелигентен сте захапал въдицата, но все пак ще трябва да си платите невежеството и безчестието защото излъгахте и оклеветихте името ми няколко пъти в публичното пространство!!! Колкото до майката на кучето, което Младен коментира съм абсолютно убеден че е чистопородна, тъй като е произведена от Ефтим Стамболов-Ефти и колкото и да се изфабрикуват ИСТИНИ, нейния произход е добре известен и абсолютно без участие на мешавици, които направиха точно хора от Вашето обкръжение пък сега ги сърби и се чудят къде да се почешат. Но така е в живота и по тоя повод  БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е КАЗАЛ : КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!! ЗА БАЩАТА НЕ ЗНАЯ НИЩО И ЗА ТОВА НЕ ГО КОМЕНТИРАМ. МОЖЕ ДА Е ХУБАВ, МОЖЕ ДА НЕ Е  не зная.  Можем да проверим кой го е произвел и дали е кръстосвал и с какво! Жалкото е че ще станете изкупителна жертва на хора много виновни пред породата, които не посмяха да си покажат личицата, а Ви поднасят курбан на тия безкрайни и долни спорове и лъжи. Истинските виновници, а всеки ги знае си мълчат и се таят като бълха в гащи и пращат такива неопитни младоци да се правят на нещо си. Това е характерно за плъховете. Те винаги изпращат някой новобранец нопред да души около капана, или да опита отровата. Ако не се отрови или не падне в клопката тогава отиват и похапват. Вас Ви използват точно по тоя начин евтино и без да Ви пожалят. Похарчиха Ви манипулирайки едно неопитно заблудено дете като опитно зайче. Това е защото ги е страх. А трябваше като нормален човек да дойдете и да говорите с мен аз никого нито съм върнал нито излъгал. На такива като Вас не им помня имената дето съм се раздавал, включително и на тия дето Ви подучват. Срещнете ме и с тях и на тях ще им го кажа  и докажа в очите. Ама смеят ли..? На всичките им знам керливите ризи и пръв извиках с пълно гърло да не се кръстосва с нищо!!! Точно тогава, когато Вашите вдъхновители мешеха със санбернари и кавказци и разпространяваха навред своите ДНЕС ВЕЧЕ ЧИСТИ И СТАРИ ИЗЛАГАЦИИ ТЕХНИ ПОТОМЦИ. А НИЕ, КОИТО СЕ БОРЕХМЕ НАИСТИНА, АМА НАИСТИНА ЗА ЧИСТОПОРОДНО РАЗВЪЖДАНЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕМ ОПЛЮТИ ОТ НОВОБРАНЦИ КАТО ВАС ЗАЩОТО ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ НЯМА КАК ДА ПОСМЕЯТ, ЩОТО ХОРАТА ВЕДНАГА ЩЕ ГИ ЗАКОВАТ!!!!!!!!!! ТАКОВА Е ВАШЕТО НЕВЕЖЕСТВО И НЕГО БИХ ВИ ГО ПРОСТИЛ.   Но за това, в което ме обвинихте пред толкова много народ лъжейки най-безогледно и оклеветявайки ме незаслужено ще трябва да платите по закона.       
User's Signature

#10467 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 03:03 PM

Показване на мнениетоbogi g, в 16 June 2010 - 02:10 PM, написа:

здр.аз сам от едно село близо до гр. карлово и са6то имам ку4е от 4ерния ме4о.ве4е е на 12 месеца тежи 50 кг и е мн. злобно прили4а много на баща си 4ерен дасущ като него.като го снимам ще пратя снимки.казва се негар вал4ев ти4о елит забравих името на маиката.

Майката е Бора Вълчев Тичо Елит и е много злобна! Мечо също е изключително сериозен макар и много спокоен. Кучето Руен Тичо Елит и брат му, които съм пускал в по- предни постове са от същото кучило сега са около годинка! Поздрави и ако можете покажете негова снимка за да видим как се е развил защото беше едно от най-яките кутрета в кучилото. Аз също ще пусна на родителите и кутраците от кучилото въпреки че имат не малко снимки във форума. 
User's Signature

#10468 Потребителят е офлайн   bogi g Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 10:20 PM

хора помагаите не6то не ми се полу4ава сас снимките

#10469 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 10:25 PM

Показване на мнениетоbogi g, в 17 June 2010 - 11:25 PM, написа:

НАЙ- ДОБРЕ ПОПИТАЙТЕ НЯКОЕ ДЕТЕ, което работи с компютър те сега всички са специалисти. Вероятно е от програмата Ви.
User's Signature

#10470 Потребителят е офлайн   bogi g Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 10:51 PM

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10471 Потребителят е офлайн   pack Икона

• wolf pack
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 10:52 PM

Показване на мнениетоTEOFIL, в 17 June 2010 - 04:02 AM, написа:

Показване на мнениетоzerda, в 04 June 2010 - 08:56 AM, написа:

:ea_103: :ea_103: :ea_103:
Качена снимка
Това ли са истинските кучета?

Чшш трай си не се излгаи :ab_041: Показваи си чужди кучета и не се офащаи с тея. :bi_051:
User's Signature

Качена снимка

#10472 Потребителят е офлайн   Nina Penova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 11:32 PM

Малко извън темата съм, но все пак искам да попитам. Доколкото виждам, темата се казва "Фотогалерия на БОК"! Нужно ли е точно тук да се обяснявате кой на кой откраднал кучето, да изписвате 10 поредни поста със заплахи за съд (отнася се за г-н Попов и останалите 1-2 лица, които не мога да назова поименно)?! Някои хора влизаме, за да видим снимките и да си дадем мнението за тях, не да ставаме свидетели на личните ви житейски драми. Като се знаете кои сте - намерете се, чуйте се, пишете си лични съобщения, съдете се или каквото решите и се разберете. На нас, останалите, ли се опитвате да докажете нещо по този начин !? Не може ли поне една тема да е лишена от скандали ? Ако става така - и аз имам мнение по темата за откраднати кучета, но не мисля, че трябва да се разводняваме с такива обяснения тук. Има си други по-цивилизовани и сериозни начини...

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 17 June 2010 - 09:30 PM, написа:

НАЙ- ДОБРЕ ПОПИТАЙТЕ НЯКОЕ ДЕТЕ, което работи с компютър те сега всички са специалисти. Вероятно е от програмата Ви.

Това беше грубо и съвсем не на място. Не всеки е длъжен да знае всичко, а по форумите не се ползват програми....
User's Signature

Мод: Редакция на подпис!

#10473 Потребителят е офлайн   Мурджо-Мечо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Българско Овчарско Куче

Публикувано: 18 June 2010 - 12:09 AM

Показване на мнениетоNina Penova, в 17 June 2010 - 11:37 PM, написа:

Малко извън темата съм, но все пак искам да попитам. Доколкото виждам, темата се казва "Фотогалерия на БОК"! Нужно ли е точно тук да се обяснявате кой на кой откраднал кучето, да изписвате 10 поредни поста със заплахи за съд (отнася се за г-н Попов и останалите 1-2 лица, които не мога да назова поименно)?! Някои хора влизаме, за да видим снимките и да си дадем мнението за тях, не да ставаме свидетели на личните ви житейски драми. Като се знаете кои сте - намерете се, чуйте се, пишете си лични съобщения, съдете се или каквото решите и се разберете. На нас, останалите, ли се опитвате да докажете нещо по този начин !? Не може ли поне една тема да е лишена от скандали ? Ако става така - и аз имам мнение по темата за откраднати кучета, но не мисля, че трябва да се разводняваме с такива обяснения тук. Има си други по-цивилизовани и сериозни начини...

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 17 June 2010 - 09:30 PM, написа:

Това беше грубо и съвсем не на място. Не всеки е длъжен да знае всичко, а по форумите не се ползват програми....

ami gospojo-4ovekat prosto se zashtitava ot xora,koito xvarliat nai dolna pomia varxu truda,na koito toi e posvetil jivota si!!!!
opitaite se da razberete-pone za mig si predstavete ako az naprimer zapo4na da obijdam vas,ku4etata i truda vi...ako zapo4na da vi nari4am kradla i dori po loshi neshta...
Stefan Popov ne e vinoven za nishto drugo,osven za tova,4e podari jivota si na tazi poroda!!!vinoven sashto,4e podari pove4e ot stotici ku4eta na sashtite xora,koito dnes plashtat na takiva pomiari kato tozi-azarbeijaneca-da razprostraniavat laji navsiakade v prostranstvoto(ne samo interbet),s cel da spavat rabotata na NKBOK!!!!badete sigurna,4e e taka!!!
(na moderatorite se izviniavam,4e pisha na angl,no shteshe da mi otneme mn vreme na bg,a sum mn iadosan...)

#10474 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 12:28 AM

Показване на мнениетоpack, в 17 June 2010 - 08:57 PM, написа:

Показване на мнениетоTEOFIL, в 17 June 2010 - 04:02 AM, написа:

Показване на мнениетоzerda, в 04 June 2010 - 08:56 AM, написа:

:ea_103: :ea_103: :ea_103:
Качена снимка
Това ли са истинските кучета?

Чшш трай си не се излгаи :ab_041: Показваи си чужди кучета и не се офащаи с тея. :bi_051:
Това ли е критерии за куче ???????????

#10475 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 12:32 AM

Качена снимка

#10476 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 12:33 AM

Тофик за това кво ще кажеш бива ли го
Качена снимка

#10477 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 12:38 AM

Зебра ,аз не разбирам от тази порода ти много обочаш да я коментираш!

#10478 Потребителят е офлайн   Nina Penova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 12:43 AM

Мурджо-Мечо, не го упреквам, в никакъв случай. Естествено, че всеки ще се защити като го нападнат по такъв начин. Но не е тук мястото - нито на обвиненията (не знам до колко са безпочвени), нито на защитата...С плюене по форуми нищо не се решава...

Темата ми е интересна и я следя, но мнения на много хора, остават незабелязани сред многото страници с обвинения и нападки. А те са свързани и заслужават отговор...само да ги види някой сред километрите мелодрами...
User's Signature

Мод: Редакция на подпис!

#10479 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 12:47 AM

Качена снимка
Зебра е тази Ланзерка е моя!!!!!!!!!!!!!! :flagbg:

#10480 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip