Nina Penova, в 17 June 2010 - 11:37 PM, написа:
Малко извън темата съм, но все пак искам да попитам. Доколкото виждам, темата се казва
"Фотогалерия на БОК"! Нужно ли е точно тук да се обяснявате кой на кой откраднал кучето, да изписвате 10 поредни поста със заплахи за съд (отнася се за г-н Попов и останалите 1-2 лица, които не мога да назова поименно)?! Някои хора влизаме, за да видим снимките и да си дадем мнението за тях, не да ставаме свидетели на личните ви житейски драми. Като се знаете кои сте - намерете се, чуйте се, пишете си лични съобщения, съдете се или каквото решите и се разберете. На нас, останалите, ли се опитвате да докажете нещо по този начин !? Не може ли поне една тема да е лишена от скандали ? Ако става така - и аз имам мнение по темата за откраднати кучета, но не мисля, че трябва да се разводняваме с такива обяснения тук. Има си други по-цивилизовани и сериозни начини...
Стефан Попов - председател НКБОК, в 17 June 2010 - 09:30 PM, написа:
bogi g, в 17 June 2010 - 11:25 PM, написа:
хора помагаите не6то не ми се полу4ава сас снимките
НАЙ- ДОБРЕ ПОПИТАЙТЕ НЯКОЕ ДЕТЕ, което работи с компютър те сега всички са специалисти. Вероятно е от програмата Ви.
Това беше грубо и съвсем не на място. Не всеки е длъжен да знае всичко, а по форумите не се ползват програми....
ami gospojo-4ovekat prosto se zashtitava ot xora,koito xvarliat nai dolna pomia varxu truda,na koito toi e posvetil jivota si!!!!
opitaite se da razberete-pone za mig si predstavete ako az naprimer zapo4na da obijdam vas,ku4etata i truda vi...ako zapo4na da vi nari4am kradla i dori po loshi neshta...
Stefan Popov ne e vinoven za nishto drugo,osven za tova,4e podari jivota si na tazi poroda!!!vinoven sashto,4e podari pove4e ot stotici ku4eta na sashtite xora,koito dnes plashtat na takiva pomiari kato tozi-azarbeijaneca-da razprostraniavat laji navsiakade v prostranstvoto(ne samo interbet),s cel da spavat rabotata na NKBOK!!!!badete sigurna,4e e taka!!!
(na moderatorite se izviniavam,4e pisha na angl,no shteshe da mi otneme mn vreme na bg,a sum mn iadosan...)