Фотогалерия на БОК
Публикувано: 01 September 2010 - 11:10 PM
kadios, в 30 August 2010 - 12:52 PM, написа:
Това куче също е мое производство, както и майка му, която заплодих с Кьоравия Караман за да се роди то, от второто заплождане на Марта Тичо Елит с Кьоравия Караман. Много кутрета има от него и добри. Пратихме го в Разлог с тогавашния ми ортак Иван Стоименов на възраст около годинка, след което и майка му роди няколко пъти в Разлог. Преди това обаче подарих негов брат наречен СОМА от предишното кучило и същите родители, но мисля че почина. Беше още по-добър от Гривчо. По-късно Ванката замина за Англия и много от тая ми линия на работа се промени защото я прехвърлих на други места, които и в момента работят много добре.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 02 September 2010 - 08:00 PM
Виктор Нонов, в 02 September 2010 - 04:02 PM, написа:
Здравейте господин Нонов.. В преден пост най-учтиво ви зададох въпрос относно Хан. Ако е удобно да ми отговорите защото кучето е с доста респектиращ вид. Нещо за родителите му????

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 03 September 2010 - 12:17 AM
siom, в 02 September 2010 - 08:05 PM, написа:
Бащата е Горан от Стефанели, а майката е Меца от Ефти. На Виктор му го дадох аз и той си го беше избрал още от кучилото. Родиха се 15 кутрета, но се бяха разпиляли при раждането и застинаха в един закъснял студен ден. Оцеляха единадесет. Повечето са около регионалния клуб Пазарджик към НК БОК. В следващи снимки ще ги покажа. Поздрави.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 September 2010 - 10:26 AM
Това е бащата на Хан Хунт Тичо Елит - Горан от Стефанели-едно куче, което много обичах и бе еден от фаворитите ми за всички времена, но за съжаление вече не е жив.

Публикувано: 03 September 2010 - 10:37 AM
А това е сестрата на Горан от Стефанели от едно кучило Гера от Стефанели. За съжаление тя също почина при Златко от Бистрица, който беше нейния собственик.

Публикувано: 03 September 2010 - 10:42 AM
Това е Меца от Ефти, която е майка на Хан Хунт Тичо Елит с Иво един по-нов, но много активен и готин член на Пазарджишкото отделение на НК БОК.