Фотогалерия на БОК
Публикувано: 18 November 2010 - 10:33 PM
А тази кучка е дъщеря на Караман, който ми продаде Албен братовчеда на Ефти. Трудно даваше кутрета, но все пак успяхме да изкараме на два-три пъти!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 18 November 2010 - 10:53 PM
Dankata 17, в 18 November 2010 - 09:35 PM, написа:
ku4etata ne sa lo6i xaresvam mi
Снимам с мого лоша резолюция и скорост на моя мобилен. Като ги видите на живо се надявам да Ви харесат повече! Аз съм от хората застъпващи идеята за едро овчарско куче и при мен има големички и каяци. Такива има и при хората, с които работя. Калеата Велко, Ефти, Краси Бачоната, Алеко Гальов, Митко Керемидов, Ицо Хунта, Виктор Нонов, Спас и баща му Лазар от Благоевград и разбира се Митко Барзата, както и още много много момчета от различни райони.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 18 November 2010 - 11:13 PM
Dankata 17, в 18 November 2010 - 10:08 PM, написа:
a da popitam stefan popov tozi Aleko Galiov ot kade ?? ako moje da mi kaje6 .gledax snimki na malki ku4eta karakachanki i mi xaresaxa mnogo.edri kucheta
Извинете ме за отклонението от въпроса Ви, но нашите кучета не са "каракачанки"! Наименованието на породата им е Българско овчарско куче! Ние ги наричами ОВЧАРСКИ кучета и произхода им е само такъв. Всички наши кучета идват от българи оивчари, пък били те християни или мохамедани. От последните е моя много близък приятел Алеко Гальов от Велинградското село Грашево- Пазарджишка област. Намира се на 15-тина километра над Велинград посока Сърница Доспат срещу връх Сютка на над 1300м нв.

Публикувано: 19 November 2010 - 02:06 AM
[/quote]
Извинете ме за отклонението от въпроса Ви, но нашите кучета не са "каракачанки"! Наименованието на породата им е Българско овчарско куче! Ние ги наричами ОВЧАРСКИ кучета и произхода им е само такъв. Всички наши кучета идват от българи оивчари, пък били те християни или мохамедани. От последните е моя много близък приятел Алеко Гальов от Велинградското село Грашево- Пазарджишка област. Намира се на 15-тина километра над Велинград посока Сърница Доспат срещу връх Сютка на над 1300м нв.
[/quote]
преди години стефко не пишеше ли за известния каракачанец янко???????????

[/quote]
преди години стефко не пишеше ли за известния каракачанец янко???????????
Публикувано: 19 November 2010 - 11:31 AM
Здравейте, досега само четях мненията в тази тема и не пишех мнения. Темата е хубава "Фотогалерия на БОК". Всеки начинаещ като мен, отваряйки я би трябвало да гледа снимки на овчарски кучета, описание към тях, а след това и професионални мнения и т.н. от хората, които разбират и се занимават развитието на овчарското куче в България /е някой повече, други по малко/. Обаче наблюдавам практика, както и в други форуми, тъкмо човек пусне снимки и се започва един безмислен чат, излизане от целта на темата и за да се види отново пак нещо смислено се отива след 5 страници четене на безмислиците. Няма лошо, нека ги има тези чатове и коментари, но да са в подходяща тема.
От лятото взех две овчарски кучета, от овчари от различни места в нашия северозападен район, мъжко и женско, с цел да ми охраняват малкото ранчо с фермичка за домашни животни. Запалих се много. Изчетох много неща из специализираните форуми за това прекрасно българско куче. Изводите и анализите си ги оставям за себе си.
Придържайки се към темата искам да ви покажа моите две кучета, и да помоля за компетенно мнение /е вярно е че са на снимки, но все пак/. Благодаря предварително.
Мъжкото на 9 месеца:

И женското на 5 месеца:

От лятото взех две овчарски кучета, от овчари от различни места в нашия северозападен район, мъжко и женско, с цел да ми охраняват малкото ранчо с фермичка за домашни животни. Запалих се много. Изчетох много неща из специализираните форуми за това прекрасно българско куче. Изводите и анализите си ги оставям за себе си.
Придържайки се към темата искам да ви покажа моите две кучета, и да помоля за компетенно мнение /е вярно е че са на снимки, но все пак/. Благодаря предварително.
Мъжкото на 9 месеца:

И женското на 5 месеца:

Публикувано: 19 November 2010 - 02:28 PM
jonnys, в 19 November 2010 - 10:36 AM, написа:
Здравейте, досега само четях мненията в тази тема и не пишех мнения. Темата е хубава "Фотогалерия на БОК". Всеки начинаещ като мен, отваряйки я би трябвало да гледа снимки на овчарски кучета, описание към тях, а след това и професионални мнения и т.н. от хората, които разбират и се занимават развитието на овчарското куче в България /е някой повече, други по малко/. Обаче наблюдавам практика, както и в други форуми, тъкмо човек пусне снимки и се започва един безмислен чат, излизане от целта на темата и за да се види отново пак нещо смислено се отива след 5 страници четене на безмислиците. Няма лошо, нека ги има тези чатове и коментари, но да са в подходяща тема.
Мъжкото на 9 месеца:
Копие от Изображение014.jpg
Изображение025.jpg
S2020072.JPG
S2020066.JPG
S2020032.JPG
И женското на 5 месеца:
S2020027.JPG
Изображение008.jpg
Изображение010.jpg
Изображение016.jpg
Изображение020.jpg
Изображение023.jpg
Мъжкото на 9 месеца:

И женското на 5 месеца:

моя савет кам тев е гледай си кутретата изводите сам си ги направил правилни
Публикувано: 19 November 2010 - 02:52 PM