Фотогалерия на БОК
Публикувано: 22 November 2010 - 12:27 AM
strugel, в 21 November 2010 - 08:08 PM, написа:
..................................Колега Балчев на мен ли говорите ? според мен истинската муцуна е тази в дясно сичко освен това е мелез..
След като истината е в дясно,защо ?
И защо кучето в средата на голямата снимка е мелез и какв мелез е?
Друго да ти кажа ,такова куче като това на голямата снимка ,което мисля че е разложко куче и все още е живо ти никога няма да имаш понеже не разбираш от Чубански кучета .На това куче призванието му е да пази стадото,да работи !
Публикувано: 22 November 2010 - 07:55 AM
За качеството не си прав че е доказателство ! Но че снимката не е моя е вярно!
Това за стругел!!!
А относно предположението за произхода на кучето за Путин не ми е достатъчно само предположение!!!
Аз също не падам от елхата
Попитах ако някои знае със сигурност
?

Това за стругел!!!

А относно предположението за произхода на кучето за Путин не ми е достатъчно само предположение!!!
Аз също не падам от елхата

Попитах ако някои знае със сигурност

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 22 November 2010 - 04:39 PM
Маи е доста старичак тоя дядо марко иначе е добар
Публикувано: 22 November 2010 - 07:18 PM
Anna 3, в 22 November 2010 - 09:49 AM, написа:
Ефти,ти като стар кучкар знаеш,че много от младоците не могат и на малкия пръст на старите да стъпят,хем кучките запложда и раждат едри кутраци,хем за стадото си грижат и в къщи го пребират,хем верни на дома са и за него най милеят.

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 22 November 2010 - 07:22 PM
strugel, в 21 November 2010 - 08:08 PM, написа:
..................................Колега Балчев на мен ли говорите ? според мен истинската муцуна е тази в дясно сичко освен това е мелез..
.........................Колега,strugel не говотя на вас

тук във форума има едно правило................преди да коментираш кучетата на останалите ,първо показваш своите..............иначе си поредния въздухар

така изглежда Българското овчарско куче,казвам ти го Аз ,всичко останало е ,,красив мелез,,

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg