Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618
  • 619
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#12321 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 January 2011 - 07:07 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 07 January 2011 - 12:48 PM, написа:

Показване на мнениетоaborigen, в 07 January 2011 - 01:38 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 06 January 2011 - 08:58 PM, написа:

Показване на мнениетоaborigen, в 06 January 2011 - 09:44 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 06 January 2011 - 11:19 AM, написа:

Показване на мнениетоЕвтим Стамболов, в 06 January 2011 - 09:00 AM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 05 January 2011 - 07:53 PM, написа:

Мойто момче е голям фен на тоя вид поизчезнала окраска както и на кръвта на Бодровеца, от която и със същата разцветка има при себеси. :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Които е виждал бодровеца ще види че тоя му е копие :flagbg:

Брат, видях че са те бамнали и пак са писали простотии по твой и мой адрес каракачанистите дето искат да са и българисти, което си е нелогично и даже доста грубичко по отношение на нас останалите. Обясни им че никога не са виждали Бодровското куче, ама истинския-Мечо на бай Киро, а не това подобие и то само по цвят, защото лицето и главата на Мечо бяха със съвсем друга форма и изражение, та дори и да са родствени двете кучета. Тоя Рекси не го коментирам защото не съм сигурен кой е, но ако е онова дребното куче, дето остана при бай Киро, то за нищо не ставаше и затова не го купих и то не е син на Мечо, макар и родено при бай Киро. Писали са пак намеци без да знаят че аз купих 1994г. на Шабан майка му Голата Лида, а по-късно и самия Шабан от бай Спас Варджията директен син на Бодровеца, заплодих по-късно много кучки на него както и моята Марта и не малко от кучетата ми вървят по тях и затова избива от време на време тоя ръждив цвят. А това куче, ако е оня дето го знам, е от кучката на бай Киро и едно улично куче, но прилича повече на овчарския сой. А Шабан Вард си умря при Жоро Бараката и могат да питат Славейко, който знае кога и от кого го купих както и Краси Змея, който някога, когато Седефчев не знаеше кучето колко крака има и не беше чул ни за овчари, ни за техните кучета, ни за "каракачанка" с пола без пола ме заведе у бай Спас. Симе Янакиев също е свидетел на тия събития. Добре че го доведох Седефчо, е впоследствие и изпъдих, по-точно изхвърлих собственоръчно от изложбите в Пазарджик та видя овчари и кучета. Ама ти знаеш брат: Пораснаши пилци, поебаши квачки! Добре че можем още да ги мачкаме и не им позволяваме много много да мъркат. Ака бяха малко по-едри и по-ячки тежко ни и горко. Ама Господ си знае работата - на бодлива крава, рога не дава! Хай със здраве и успех! Ти знаеш за какво става дума! Живот и здраве утре вдруги ден ще се видим. :flagbg:

Май водката ти е дошла повече в Москва.
Да ти обясна малко за БОДРОВСКИТЕ КУЧЕТА.
Кучетата са две.
Мечо или Пирин името няма значение на БАЙ КИРО.
И другото където аз го показвам Рекси на Шопа са братя от една майка но от различни бащи.
На Рекси бащаму се казва Бенджи и тоя Бенджи е на СЛАВЕЙКО БАЛДЖИЙСКИ НА ШАБАН БАЩА.А ко си ме разбрал разбрал.
На Мечо на бай Киро бащаму се казва АРАП. Черно куче.
Ако искаш мога и на снимки да ти ги покажа ама няма защо щото ти си обиколил навсякъде и всичко знаеш. :re_037: :re_037: :re_037:

Аз по принцип не пия, но с теб бих се състезавал на всичко дори и на това, въпреки че ти вече уж се съгласи веднъж, пък после се покри и сега си много як! Е във вашия си псевдо български всъщност каракачански форум, където се лъжете и си вярвате едни други. Колкото до Славейко ти не се слагай до него защото не си! Твърде нов си в породата и затова точно тоя Славейко търси такива рохки яйца и ги боядисва и после продава за великденски по Димитровден. Не се обиждай младостта не е порок, а с невежеството отдавна съм свикнал. А произхода яко си го объркал в отговора си защото тогава те НЯМАШЕ. Просто те нямаше! А аз тия кучета съм ги пипал с ръце и ако слушаш мога да та заведа при хората, от които тръгва тоя джинс и да те поосветля малко че си от новите пари ама от тия лъскавите. Не се обиждай Росенчо пак ти казвам : младостта не е порок! И не учи ученого - както казват японците от Курилските острови. :flagbg:
Бъркаш човека.
Казахти един път от къдесъм и сега щети повторя.
ГОВЕДАРЦИ.САМОКОВСКО.
Ето ти една скачка на Бодровеца от средата на 90години със една кучка от Самоков.Сори за качеството ама технологите тогава бяха други.
А сега ходи си вземи лекарствата. :re_037: :ba_025: :ba_025:

Колега моля Ви не пишете повече за това куче като за Бодровеца, защото не е ! Бодровеца е съвсем друго куче едно от най-едрите в породата а тоя, който показвате наистина е от Бодрово и наистина от бай Киро, но не е онова ВЕЛИКО куче. И аз съм Попов но Стефан, а не Димитър какъвто е брат ми по баща. Ние сме два различни индивида, две различни личности. Да не говорим че и баща ми и сънът ми са с това име. Трябва ли всеки да е лишен от своята идентичност. А разликата между БОДРОВЕЦА и това куче, което показвате като качество, характер възраст и ръст е огромна. Ама във всичко!!! Не бива така. Рекси от бодрово! Да тако съм съгласен и не споря защото го знам и него от както се е родил. Но нищо повече. А и нищо лично. Мойка му я видях когато се заклещи и след това го роди така че споко! А и бяхме камара народ. Хубаво че случайно не бях сам. Бъдете здрав и ако Ви е инересно ще си сътруднича и ще опитам да съм от полза и за Вас и за всеки като Вас, който е мераклия и ще уважава партньорите пък били те Стефан, Ефти, Унуфри, или който и да било. :flagbg:

Така вече става.
Винаги съм писал като качвам снимки че е Рекси на Шопа.
А на бай Киро по кучето също имаме от един негов син казваше се ГОЦЕ.
Славейко произведе Гоце и го даде на Кебапчето от Батановци и ние от там хванахме сой.
Щото кучето на бай Киро изчезна.И не успяхме директно да хванеме от него.

#12322 Потребителят е офлайн   paolito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2011 - 08:32 PM

Честит празник на всички ИМЕННИЦИ и най вече на нашия човек от Братаница-да си жив и здрав и много упехи в кучкърлъка ти пожелавам. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

#12323 Потребителят е офлайн   Валентин Арабов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 January 2011 - 08:41 PM

----------

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12324 Потребителят е офлайн   Евтим Стамболов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2011 - 08:45 PM

Такива физиономии харесвам

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА

#12325 Потребителят е офлайн   paolito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2011 - 09:45 PM

Показване на мнениетоЕвтим Стамболов, в 07 January 2011 - 07:50 PM, написа:

Такива физиономии харесвам

И на мен ми хресват тези физионооми , ама за съжаление станаха рядкост !

#12326 Потребителят е офлайн   napstar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 03:53 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 07 January 2011 - 02:29 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 06 January 2011 - 08:58 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 06 January 2011 - 11:19 AM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 05 January 2011 - 07:53 PM, написа:

Мойто момче е голям фен на тоя вид поизчезнала окраска както и на кръвта на Бодровеца, от която и със същата разцветка има при себеси. :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Брат, видях че са те бамнали и пак са писали простотии по твой и мой адрес каракачанистите дето искат да са и българисти, което си е нелогично и даже доста грубичко по отношение на нас останалите. Обясни им че никога не са виждали Бодровското куче, ама истинския-Мечо на бай Киро, а не това подобие и то само по цвят, защото лицето и главата на Мечо бяха със съвсем друга форма и изражение, та дори и да са родствени двете кучета. Тоя Рекси не го коментирам защото не съм сигурен кой е, но ако е онова дребното куче, дето остана при бай Киро, то за нищо не ставаше и затова не го купих и то не е син на Мечо, макар и родено при бай Киро. Писали са пак намеци без да знаят че аз купих 1994г. на Шабан майка му Голата Лида, а по-късно и самия Шабан от бай Спас Варджията директен син на Бодровеца, заплодих по-късно много кучки на него както и моята Марта и не малко от кучетата ми вървят по тях и затова избива от време на време тоя ръждив цвят. А това куче, ако е оня дето го знам, е от кучката на бай Киро и едно улично куче, но прилича повече на овчарския сой. А Шабан Вард си умря при Жоро Бараката и могат да питат Славейко, който знае кога и от кого го купих както и Краси Змея, който някога, когато Седефчев не знаеше кучето колко крака има и не беше чул ни за овчари, ни за техните кучета, ни за "каракачанка" с пола без пола ме заведе у бай Спас. Симе Янакиев също е свидетел на тия събития. Добре че го доведох Седефчо, е впоследствие и изпъдих, по-точно изхвърлих собственоръчно от изложбите в Пазарджик та видя овчари и кучета. Ама ти знаеш брат: Пораснаши пилци, поебаши квачки! Добре че можем още да ги мачкаме и не им позволяваме много много да мъркат. Ака бяха малко по-едри и по-ячки тежко ни и горко. Ама Господ си знае работата - на бодлива крава, рога не дава! Хай със здраве и успех! Ти знаеш за какво става дума! Живот и здраве утре вдруги ден ще се видим. :flagbg:

Кучетата са две.
И другото където аз го показвам Рекси на Шопа са братя от една майка но от различни бащи.
На Рекси бащаму се казва Бенджи и тоя Бенджи е на СЛАВЕЙКО БАЛДЖИЙСКИ НА ШАБАН БАЩА.А ко си ме разбрал разбрал.
Ако искаш мога и на снимки да ти ги покажа ама няма защо щото ти си обиколил навсякъде и всичко знаеш. :re_037: :re_037: :re_037:

Аз по принцип не пия, но с теб бих се състезавал на всичко дори и на това, въпреки че ти вече уж се съгласи веднъж, пък после се покри и сега си много як! Е във вашия си псевдо български всъщност каракачански форум, където се лъжете и си вярвате едни други. Колкото до Славейко ти не се слагай до него защото не си! Твърде нов си в породата и затова точно тоя Славейко търси такива рохки яйца и ги боядисва и после продава за великденски по Димитровден. Не се обиждай младостта не е порок, а с невежеството отдавна съм свикнал. А произхода яко си го объркал в отговора си защото тогава те НЯМАШЕ. Просто те нямаше! А аз тия кучета съм ги пипал с ръце и ако слушаш мога да та заведа при хората, от които тръгва тоя джинс и да те поосветля малко че си от новите пари ама от тия лъскавите. Не се обиждай Росенчо пак ти казвам : младостта не е порок! И не учи ученого - както казват японците от Курилските острови. :flagbg:
Бъркаш човека.
ГОВЕДАРЦИ.САМОКОВСКО.
Ето ти една скачка на Бодровеца от средата на 90години със една кучка от Самоков.Сори за качеството ама технологите тогава бяха други.
Ако съм Ви объркал то моля прощавайте! Но понеже хората с никове много злоупотребяват с тях а тия, които имат достойнство и какво да кажат и да претендират са във форума са имената си. Това не е задължително, но ние- такива като Ефти, Паликаров-Иван Стефан Йорданов и други смятаме че човек ако пише с ник трябва да се представи и ако е непознат на аудиторията трябва освен да се представи и напише поне с няколко думи за себе си с какво е допринесъл за породата, какво е произвел и какво е спечелил като състезания. :flagbg:

Ти като пишеш с името си какво си допренесъл. Един път плюеш съдията , а в другия момент му се мазниш . пишете с имената си и с никове а ревете за чест. По мазни от вас няма. Допренесохте породата да се омелези и си направихте порода мешана. Аз храня повече кучета отколкото тия дето си изброил заедно. и не от 5-6 години. така че не ми говори лакардии. За състезания не ми говори или изложби може би. Там отдавна се знае кои на коя изложба трябва да спечели. Добре че още има и съдии дето мислят не с вашта а с тяхните си глави и съдят както требе , ам вие и не ги каните много. Вижте си породата и кучетата и какво сте направили, НИЩО освен запложданки някакви и продажба и ли подаръци. ама какво се променя с това. толкова сте жалки че нямате идея. Усти се затварят с дела не с устроумие , батювата тъи да знаеш. Знам че ще го изтрият това , щото не ви изнася. Ма иначе сте за реда :ae_085:

#12327 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 January 2011 - 03:59 PM

нали гледаш много кучета покажи нещо да си сверим часовниците

#12328 Потребителят е офлайн   napstar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 04:08 PM

Показване на мнениетоvanjo, в 08 January 2011 - 03:04 PM, написа:

Абре момче много си младичък да гледаш. Нали така казва Стефан. кои си ти и какво си допринесъл за породата че да ти показвам каквото и да било. Пък и ти много на сериозно се взимаш.
Кадето трябва съм показвал и ме знаят хората , а тебе от два дена , само ще питаш така надоле на горе кои какво има. и да ти кажа , аз часовбници не сверявам ама познавам часа.

#12329 Потребителят е офлайн   Евтим Стамболов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 04:12 PM

Показване на мнениетоvanjo, в 08 January 2011 - 03:04 PM, написа:

Гледат имат някои каракачанец мелез сьс санбернар ама от как започнаха хората даги ебават скриха тея червените бетовени даже и на лобораторията вьв влахи нямало спасителни санбернари
User's Signature

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА

#12330 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 January 2011 - 04:14 PM

аз също го познавам и то доста добре ,а дали от 2 дена ти голямия и опитния може а и не питам отгоре на долу което имам е лично мое и се гордея с него

#12331 Потребителят е офлайн   napstar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 04:22 PM

Показване на мнениетоvanjo, в 08 January 2011 - 03:19 PM, написа:

аз също го познавам и то доста добре ,а дали от 2 дена ти голямия и опитния може а и не питам отгоре на долу което имам е лично мое и се гордея с него

Кофти отговор ти дадох ама съм свикнал светилата да отговарят така. Сега разбра за какво иде реч нали. Пък ти си се гордеи с кучетата си , ама не те познавам , пък барабар с лъжата познавам които трябва или да речем които си струва. ти явно си от новато поколение кучкари.

към тебе нямам нищо , не се намисаи. Като се праска някои за нещо , трябва и да е направил нещо. не да се прави на НАЧАЛОТО и КРАЯ.

#12332 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 08 January 2011 - 05:07 PM

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 08 January 2011 - 03:33 PM, написа:

...........oooo hastar,да не ти е закъснял мензиса,че си толкова нервна,или никой не те е обладавал скоро :zz_214:

коя е тая и от къдее ? нещо много отворена, каква е на онея аидуци от влахи та ги зашитава ? требе да има и тя келепир нещо от измамите а?

#12333 Потребителят е офлайн   rodopski grizli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 08:09 PM

Показване на мнениетоpaolito, в 06 January 2011 - 07:06 PM, написа:

Показване на мнениетоЕвтим Стамболов, в 06 January 2011 - 06:24 PM, написа:

Албен сьс току що убита вълчица

Господин Стамболов , преди колко време е правена снимката? Има ли още въци по вашия район? Разпитвал съм по други райони -планински месности-Хората разказват ,че са много ретки случаи да се мерне ВЪЛК! В srok-bg.com във фотогалерията 155 страница на БОК е качена снимка на вълк гигант!!!!!!!?????? Възможно ли е това? :flagbg: :ba_025: :beer:

снимката е от 681г а ако си мераклия ела да видиш планината и да направиж сам извод а в срок може и лъвове да са видели над банкя

#12334 Потребителят е офлайн   7118 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 10:15 PM

колеги как казвате на кучетата с двойни очи

#12335 Потребителят е офлайн   7118 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 10:18 PM

Показване на мнението7118, в 08 January 2011 - 09:20 PM, написа:

колеги как казвате на кучетата с двойни очи

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#12336 Потребителят е офлайн   paolito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 10:26 PM

Показване на мнениетоrodopski grizli, в 08 January 2011 - 07:14 PM, написа:

Показване на мнениетоpaolito, в 06 January 2011 - 07:06 PM, написа:

Показване на мнениетоЕвтим Стамболов, в 06 January 2011 - 06:24 PM, написа:

Албен сьс току що убита вълчица

Господин Стамболов , преди колко време е правена снимката? Има ли още въци по вашия район? Разпитвал съм по други райони -планински месности-Хората разказват ,че са много ретки случаи да се мерне ВЪЛК! В srok-bg.com във фотогалерията 155 страница на БОК е качена снимка на вълк гигант!!!!!!!?????? Възможно ли е това? :flagbg: :ba_025: :beer:

снимката е от 681г а ако си мераклия ела да видиш планината и да направиж сам извод а в срок може и лъвове да са видели над банкя

:beer: Колега , покана ли правиш.

#12337 Потребителят е офлайн   7118 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 10:44 PM

само показвам

#12338 Потребителят е офлайн   Aleko Galiov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 10:57 PM

Показване на мнениетоAleko Galiov, в 08 January 2011 - 10:02 PM, написа:

Показване на мнението7118, в 08 January 2011 - 09:49 PM, написа:

само показвам

за много години на всички нека новата година да ви донесе здраве щастие и късмет в семеистватта бадете живи и здрави всички

Показване на мнението7118, в 08 January 2011 - 09:49 PM, написа:

само показвам

за много години на всички нека новата година да ви донесе здраве щастие и късмет в семеистватта бадете живи и здрави всички

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12339 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 11:08 PM

Показване на мнениетоnapstar, в 08 January 2011 - 02:58 PM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 07 January 2011 - 02:29 PM, написа:

Кучетата са две.

Бъркаш човека.
ГОВЕДАРЦИ.САМОКОВСКО.
Ако съм Ви объркал то моля прощавайте! Но понеже хората с никове много злоупотребяват с тях а тия, които имат достойнство и какво да кажат и да претендират са във форума са имената си. Това не е задължително, но ние- такива като Ефти, Паликаров-Иван Стефан Йорданов и други смятаме че човек ако пише с ник трябва да се представи и ако е непознат на аудиторията трябва освен да се представи и напише поне с няколко думи за себе си с какво е допринесъл за породата, какво е произвел и какво е спечелил като състезания. :flagbg:

Ти като пишеш с името си какво си допренесъл. Един път плюеш съдията , а в другия момент му се мазниш . пишете с имената си и с никове а ревете за чест. По мазни от вас няма. Допренесохте породата да се омелези и си направихте порода мешана. Аз храня повече кучета отколкото тия дето си изброил заедно. и не от 5-6 години. така че не ми говори лакардии. За състезания не ми говори или изложби може би. Там отдавна се знае кои на коя изложба трябва да спечели. Добре че още има и съдии дето мислят не с вашта а с тяхните си глави и съдят както требе , ам вие и не ги каните много. Вижте си породата и кучетата и какво сте направили, НИЩО освен запложданки някакви и продажба и ли подаръци. ама какво се променя с това. толкова сте жалки че нямате идея. Усти се затварят с дела не с устроумие , батювата тъи да знаеш. Знам че ще го изтрият това , щото не ви изнася. Ма иначе сте за реда :ae_085:

Не Ви познавам и затова не си позволявам да правя оценка нито на Вашите кучета, нито на Вас самия. Забележете че се обръщом към Вас на "Ви" и това автоматично ми дава ред предимства пред Вас във всичко. А ако наистина имате нещо достойно за уважение го покажете както правя аз и почти всички колеги във форума. Пък се представете и обяснете кой сте. Ние сме едно голямо семейство, в което почти всеки знае всеки и общуваме на принципа на взаимоуважението. Имате шанс и Вие да се присъедините. Стига това за Вас да е нужно и приятно. Мисля че няма нужда от загрозяване на иначе прекрасния форум. Нали ни среща любовта към тази порода! :flagbg:
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#12340 Потребителят е офлайн   rodopski grizli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 11:11 PM

гареста ку4ка

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618