kaleata78, в 12 January 2011 - 08:14 PM, написа:
________________.jpgПонеже някои от пишещите във форума не са виждали никога МЕЧО на живо, та затова намерих тази снимка и реших да я покаж,за да няма сравнения с разни м.........

Господин Калеев, с тази снимка, която е правена в Овчеполци, ме връщаш 19 години назад! На нея както се вижда съм на 29г. Е нема такива години и такова куче въпреки че тук вече е стар и е позагубил истинския си червен цвят. Аз имам и други негови снимки, но тогава не умеехме да снимаме като хората. Иначе Мурлата, както го наричаха сейбиите, които го купиха Петьо Шарков, Вълко и Тошко Абаджиев, беше неповторимо красиво, правилно и физически силно със страхотна нервна система и самочувствие куче. Твоите почти всички носят негова кръв, тъй като аз съм единствения, който я продължи чрез три заплождания на две кучки. Моите Марта-два пъти и Буря един, но Буря я изпуснахме и намерихме да митка с един друг също хубав овчарски пес, но не Мурлата и затова от тази връзка не ги признахме. А с Марта нещата са други. Там всичко беше в клетка първия път у Петьо, втория у нас и няма мърдане!