Чакам ги по петнайсет двайсет минути да кротнат и да не ме нападат та да успея да ги снимам. Това е кучка от р-к.Аян Дико. Въобще тук има доста от именития развъдник на Митко Тодоров! Много я харесах, но не успях да я снимам добре. Зла...абе отврат!
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Това куче е на две години, по- гол, но с прекрасна глава и страхотна зъбна формула. Много чисто лице, много запълнен под очите, много широки горна и долна линия на инцизивите. Растоянието между канините е много широко. Широко е и предгърдието му и постановката на задните крайници. Много е мускулест и подвижен и към хората специално е малко по-спокоен та успях да го щракна! Бих искал да има малко по-дълги предни ребра. Да му е жив и здрав на Слави тоя син на Амиго Аян Дико, който е едно от кучетата, които най- много ми харесаха в неговия питомник, който скоро ще има регистрация в световната организация FCI .
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Това пак е Илянчо наричан Янко с братче на предишното кутре но в друга разцветка. Само той от тези 6 братчета е сестрички от това кучило, което си е при Слави, не е черно бял, но на мен много ми хареса!
Снимка (и)