Фотогалерия на БОК
Публикувано: 17 January 2011 - 09:47 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 17 January 2011 - 07:49 PM, написа:
Евтим Стамболов, в 17 January 2011 - 05:34 PM, написа:
.............Колега Стамболов,аз нямам нищо против тези кучета /тип Барзата/ да се наричат вълкодави или кучедави,защото никой не може да ме убеди ,че те са БОК и това трябва да бъде някакъв еталон за порода

както има Кангал и Турски мастив

Г,Балчев какво имаш впредвит тип Барзата първо това куче няма нищо ам нищо общо с Барзата ивторо емалко повече КУЧЕ от тези които показваш,макар че ите неса твое производство
Публикувано: 18 January 2011 - 02:38 AM
Евтим Стамболов, в 17 January 2011 - 07:48 PM, написа:
Валентин Арабов, в 17 January 2011 - 07:42 PM, написа:

И вие гледайте вашите.

Щом плюем по хубави неща влез си в профила и ни измии очите там в темата във съответния форум.Всеки може да се регистира и да напише мнението си или най-малкото да влезе и да види кооооооолко много този Арабов "плюе".
Евтим стига с тези приказки от 5 планини-влез и пиши.
нещо ме бъркате влез и пиши веднъж щом имам бан краи а и какво пишете ти и вано ми е през ...............
http://bgdogforum.co...php?topic=756.0
първо вие произведете нещо и тогава коригираите хората нече нещо сте важни за някои или ще дадете наклон на някои на х......
в тоя сай всички наши кучета са мелези ,а тяхните от" чисти ,по-чисти".БРаво !Едно уточнение Хамил,Хан не са от Мечо господа ,те са от ГОРАН.Запомнете Горан.А най-новото и Митьо-очите и тои мелез.И да Ви, питам, как една майка с доказано родословие и баща -също,ще имат в кучилото-БОК,КО,САО.Как стават тия неща -обяснете не разбирам ?
,
Публикувано: 18 January 2011 - 02:55 AM
Администратор
Потребител
Публикации: 2891
Re:Български вълкодав
« Отговор #32 -: 09.01.2011 19:47:08 »
А какво ще кажеш за това кучило, баща на което е Мечо:
Това са млади кучета.
Според мен Попов си е направил породата, само трябва БРФК да му я признаят, защото няма да е коректно към развъдчиците от други региони на България, ако тези кучета станат олицетворението на БОК. И без това са ползват основно за битки - мисля че български вълкодав им подхожда.
Публикувано: 18 January 2011 - 10:48 AM
kaleata78, в 17 January 2011 - 06:52 PM, написа:
.............Колега Стамболов,аз нямам нищо против тези кучета /тип Барзата/ да се наричат вълкодави или кучедави,защото никой не може да ме убеди ,че те са БОК и това трябва да бъде някакъв еталон за порода

Г,Балчев какво имаш впредвит тип Барзата първо това куче няма нищо ам нищо общо с Барзата ивторо емалко повече КУЧЕ от тези които показваш,макар че ите неса твое производство
....................Колега-Велко,/така разбрах ,че се казваш,ако не е така поправи ме/ имам впредвид кучета с не породен вид ,независимо от кой са , и на кой са

...................кой ще ме убеди ,че Очите и Хан Хунт са от една порода

...................а що се отнася за моите кучета,коментара ти е като на малко дете,лишен от смисъл,тук не е въпроса в твои и мои,а цяла една популация със стотици бройки и техните собственици

ако можеш да погледнеш по мащабно на ситуацията коментирай ако ли не, просто замълчи

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 18 January 2011 - 11:31 AM
Първо се извинявам, че съм объркал името на бащата на кучилото от Горан Стефанели и Меца Ефти.
Къде съм обявил някое куче за мелез???
Не е ли вярно, че в момента се прави нова порода???
Не е ли вярно, че тази порода е на база на старото овчарско куче и вливане на кръв от азиатци, с което се цели по-едър ръст, масивно тяло и кучетата да са биткаджии и да побеждават в схватки с азиатци???
За тези които се обиждат от това, ги питам - вие не виждате ли или се правите на слепи??? По какво кучетата в лявата колонка, които ще поместя по-долу - си приличат с тези от дясната:

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 18 January 2011 - 11:32 AM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 18 January 2011 - 11:33 AM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 18 January 2011 - 11:38 AM
Пак казвам, щом ви харесва гледайте си кучетата, обичайте си ги и си ги използвайте за каквото ви е кеф, но не си затваряйте очите и не си заравяйте главите в пясъка, защото тези кучета не са БОК и нямат нищо общо с БОК, каквито трябва да са по стандарта, приет от БРФК и които в НКБОК за жалост са останали много малко и се развъждат основно в добричкия регион.
Ето за тези БОК става дума:

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 18 January 2011 - 01:44 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 18 January 2011 - 09:53 AM, написа:
kaleata78, в 17 January 2011 - 06:52 PM, написа:

....................Колега-Велко,/така разбрах ,че се казваш,ако не е така поправи ме/ имам впредвид кучета с не породен вид ,независимо от кой са , и на кой са

...................кой ще ме убеди ,че Очите и Хан Хунт са от една порода

...................а що се отнася за моите кучета,коментара ти е като на малко дете,лишен от смисъл,тук не е въпроса в твои и мои,а цяла една популация със стотици бройки и техните собственици

ако можеш да погледнеш по мащабно на ситуацията коментирай ако ли не, просто замълчи

Публикувано: 18 January 2011 - 02:57 PM

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА