Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 January 2011 - 10:55 PM
Публикувано: 26 January 2011 - 05:27 AM
kaleata78, в 23 January 2011 - 07:31 PM, написа:
Велко, имаш много добър отбор с прекрасни и породни кучета, но ще дойда да ги снимам че фотосите, които показваш са под качеството на великолепните ти кучета. Има други в породата, които може и да нямат добри екземпляри, но правят тарикатски снимки и така изпъкват във форума, а далеч не са пред теб а напротив! Ще дойда тия дни да ги нащракам!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 January 2011 - 05:48 AM
Малко ХХL! Това беше първия път.Ръстова двойка, която миналата година даде много добър резултат. Визирам Мурджо Аида Тичо Елит на Георги Бараков от Пазарджик! Има още един брат у мой братовчед, но със счупено краче и имаше страховит още един, който дадох на дядо Кольо Шарков от Овчеполци но му го отровиха! Дядо Кольо със сълзи разправя че цял живот е овчар ама такъв стокар със стадото никога не е имал! Жалко ноистина за това изключително куче, което си отиде само на осем месеца! Много му е мъка ама пак ще му дам стига да иска!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 January 2011 - 01:46 PM
Metal, в 26 January 2011 - 11:09 AM, написа:
Г-н Попов кога и къде ще се проведе общото събрание на НКБОК за 2011г.
В Пазарджик, където е съдебната регистрация на клуба. А Вие член ли сте на НК БОК?