Господинн Балчев според ваще сравнения дали си приличат ???
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 13 April 2011 - 09:37 PM
dandi, в 13 April 2011 - 09:16 PM, написа:
Цитат
Изведоха ми го да го съдя в Стара Загора средата на деветдесетте
На каква изложба сте го съдили,за Българско овчарско куче ли?
Цитат
И го оставих без класиране без да го обиждам тъй като човека, който го изведе беше свесен и приятел
На изложбите кучетата ли се гледат или тия дето ги извеждат?
Колежке, аз съм Ви отговорил много ясно, а ако не знаете какви са правилата за провеждане , скоито аз съм много добре запознат и никога даже и в тази ситуация не съм нарушил, мога да ви помогна разбира се ако имате желание. Добронамерен съм към Вас заради желанието Ви да работите за България и за БЪЛГАРСКОТО независимо че не споделям Вашата позиция че българското е КАРАКАЧАНСКО! Във Вашия ройон е живял и писал пионера в етнографията Васил Дечов от Чепеларе и много подробно е описал работата и мащаба с овцете и овчарските кучета на българското родопско население и не е лошо да потърсите тези материали. Навсякъде кучето с овцете се нарича овчарско от край време и никъде не се среща наименованието каракачанско. Зная че сте свързана с хора, които защитават тезата "каракачанска" и сте вярна по природа, но разчитам на българското Ви самосъзнание на това че правите впечатление на българка, родопчанка и патриотка и мисля че ако успеем да съхраним добрия тон можем да подискутираме и аз бих изслушал доводите Ви както би трябвало да изслушате и Вие моите, защото все пак съм основател на организираната дейност с породата. Зная че сте чували много лоши неща за мен от същите тия "Ваши" хора, но това не ме притеснява. Смятам че бихме могли да бъдем в полезен, позитивен диалог, който е единствения начин за постигане на прогрес.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 13 April 2011 - 09:43 PM
dandi, в 13 April 2011 - 09:16 PM, написа:
Цитат
Изведоха ми го да го съдя в Стара Загора средата на деветдесетте
На каква изложба сте го съдили,за Българско овчарско куче ли?
Цитат
И го оставих без класиране без да го обиждам тъй като човека, който го изведе беше свесен и приятел
На изложбите кучетата ли се гледат или тия дето ги извеждат?
Изложбата беше САСIB проведена от БРФК и под патронажа на големия патриот, родолюбец и родопчанин професор Стоян Кушлев със съдействието на кмета на Ст. Загора тогава проф. Цанко Яблански, ловно-рибарско дружество Стара Загора и местното киноложко дружество.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 13 April 2011 - 09:43 PM
Не сте ми отговорил на въпросите г-н Попов.
Никой не ми е говорил за вас,темите ни на разговор са съвсем други.,не обсъждаме хора,предимно кучета,овце.....овчарски традиции,такива неща.
Преснимайте ми моля ви,къде точно Васил Дечов е писал за Българското овчарско куче!Или кажете в коя точно своя книга.Имам ги почти всичките.
Никой не ми е говорил за вас,темите ни на разговор са съвсем други.,не обсъждаме хора,предимно кучета,овце.....овчарски традиции,такива неща.
Преснимайте ми моля ви,къде точно Васил Дечов е писал за Българското овчарско куче!Или кажете в коя точно своя книга.Имам ги почти всичките.
Публикувано: 13 April 2011 - 09:48 PM
kaleata78, в 13 April 2011 - 07:27 PM, написа:
...............трабва Ти,акъл за да разбереш,че имам нещо общо със снимката ,а не с кучето,когато съм го събиръл тоя архив,Ти си бъркал в носа,жалко ,че не възприемаш нищо от това което показвам

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 13 April 2011 - 09:50 PM

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 13 April 2011 - 09:55 PM
Цитат
Добрее,мисълта ми беше,кучето Караман от Триград като Българско овчарско ли беше представено тогава или като Каракачанско?
По онова време провеждаха ли се изложби за Българско овчалско куче и кои бяха клубовете за Българско овчарско куче?
Питам съвсем добронамерено,тъй като по онова време отглеждах работни овчарски кучета и дори не знаех,че има изложби.
Публикувано: 13 April 2011 - 10:24 PM
Това е другаря ми Стоян Илинов със своята Калина Лазар Тичо Елит много породна, ръстова и красива млада кучка- сестра на Кубрат на Спасчо от Благоевград. Нея също като другите дето пише оня пишман кучкар от Якоруда за голямия келипир от два лева я продадох на Стоян!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +