Фотогалерия на БОК
Публикувано: 19 April 2011 - 09:36 PM
Публикувано: 20 April 2011 - 07:27 AM
NEYKO, в 19 April 2011 - 06:46 PM, написа:
Трак, в 19 April 2011 - 10:15 AM, написа:
NEYKO, в 18 April 2011 - 04:32 PM, написа:
На какво го направихте този форум!??!! Зорле ще ме откажете да влизам тук! На думи и зад компютъра всички са мъже, интересно , че навън много рядко виждам такива! Тук е форум за кучета , ако някой иска да се прави на мъж пред другиго мога и на двамата да ви помогна. Ще ви заведа в залата където аз ходя и там има няколко много хубави ринга , разберете се там! Апелирам за повече толерантност и взаимно уважение! Поздрави на всички любители на БОК!

Това не е лоша идея

Нека младите си ги мерят там! Не съм търсил разправий тук и няма да го правя,това че някои не си здържат емоцийте не ме интересува.Те и кучетата си няма да могат да укротят ако ги яде постоянна злоба!
Успех, но доколкото следя процесите тук трудно ще се спазва добрия тон!

Не се отнасяше за теб. Имах предвид два други поста, но ги махнаха от форума!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 21 April 2011 - 11:04 AM
V.Lyubenov, в 20 April 2011 - 08:12 PM, написа:
С бате Лазо пообиколихме околията и харесахме поредния мелез!!!!!

Има един от макк росен селекционера и тои правеше до скоро обиколки и казваше че като правиш обиколки се ставало специалист
от хасково има един иван чиликов тои обикаляше текезесетата само че през 86-89г и вземаше някои от наи добрите кучета а тогава имаше кво дасе види

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА