siom, в 27 May 2011 - 11:20 AM, написа:
V.Lyubenov, в 27 May 2011 - 09:11 AM, написа:
siom, в 27 May 2011 - 10:55 AM, написа:
V.Lyubenov, в 27 May 2011 - 08:37 AM, написа:
Трак, в 26 May 2011 - 10:05 PM, написа:
dandi, в 26 May 2011 - 08:42 PM, написа:
Като това не вярвам да са виждали,а и не им е нужно да са чак пък толкова компетентни

това куче на колко е ? около година и половина?
Супер е младока

Не се правя и не се заяждам но си го представям в друга разцветка и много ми прилича на кангал
Колега кутрето е мое и е на 8месеца и повярваи ми в какъвто и цвят да си го боядасаш няма да ти заприлича на кангал!!!!
Много малко хора тук в тоя сайт имат смелостта да ти кажат истината. А тя е една- КУЧЕТО ТИ НЕ Е ТИПИЧНО ОВЧАРСКО. Както искаш така го разбирай,обиждай се,сърди се,това е истината. Другото е дрън ,дрън.
Не е типично овчарско защото баща му ви е тран в очите или за това че не прилича на вашите???
Либенов кучето ти не е лошо,напротив, но не е по старите кучета,това е истината. Да ти е живо и здраво и да те радва както мен ме радваше Перу и както си вършеше работата. Но си е така. На никого не е трън в очите бащата , майката и прадядовците. Стефан Попов си работи в насоката,която възприема за правилна. Това не се харесва на някой но се харесва от други. Така , че мнения БОЛ няма какво да се залъгваме. Ясно се вижда кой какво е произвел,какво харесва,къде се намира в момента.
Веско, питай мен ! Кучето ти от ден на ден става по-добро и породно и с израстването все повече ми харесва въпреки че не съм го произвел аз, както по-горе бе посгрешено! Просто когато ходехме по ТКЗС-та в различни райони хората ги нямаше и нека не се сърдят, но не са виждали по-голи и контрастно черно-бели кучета, а и не са произвеждали толкова че да знаят че в тая възраст кученцата от едрите-бързо растящи породи са най- никакви и това важи за нащо овчарско куче. Те много народ не харесваха и полу-брат му на Спас Лазаров пък като го видяха на живо и вече на над годинка си признаха че не са прави. Така ще стане и с твоя не бери грижа! Колкото до каракачаноидите, които някой се опитва да "ми", да "ти" и да "ни налага като разбиране явно трябва много вода да изтече и през много проверки на времето и породата да минат за да дозреят и пак не е сигурно. Но ние ще уважаваме и тяхното мнение защото все пак всеки има право на такова. В екстериора и овчарските кучета с охранителна насоченост, има две течения и те са антагонистични. Едното е на анатомистите, към които се числим ние и другото е на козметиците, към които се числят уважаемите господа. И едните и другите имат своето място в развъждането. Въпрос на приоритети! Поздрави и по-малко се горещете!