Фотогалерия на БОК

Публикувано: 26 October 2011 - 08:46 AM

Публикувано: 26 October 2011 - 04:30 PM
 Стефан Попов - председател НКБОК, в 20 October 2011 - 11:18 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 20 October 2011 - 11:18 PM, написа:
 Антон Филипов, в 09 October 2011 - 09:07 PM, написа:
Антон Филипов, в 09 October 2011 - 09:07 PM, написа:
само минута и половина срещу никумо неизвестно  и по леко куче от там нататък на зъболекар  между другото евала на Ицо само той се престраши да се пробва председателя отиде в Молдова поне това е официалната информация от пресцентъра на БОК
между другото евала на Ицо само той се престраши да се пробва председателя отиде в Молдова поне това е официалната информация от пресцентъра на БОК  
 между другото евала на Ицо само той се престраши да се пробва председателя отиде в Молдова поне това е официалната информация от пресцентъра на БОК
Тук Вече прекали и ще те помоля да ме изтриеш от групата на приятелите си! Изтрий и терлефона ми ако обичаш, тъй като за приятелството и честността, които ти дадох през последните години ти ми отвръщаш по този начин. Действай си с тия дето те съветват и само напред. Мен от тук нататък просто не ме търси и ме забрави.
ама вие борители ги тея бокове тц тц
 манете не се излагаите, остаите ги да си лежат по диваните те за друго нестават
   манете не се излагаите, остаите ги да си лежат по диваните те за друго нестават  

авто-мото-вело-фото-теле-радио-любител

Публикувано: 27 October 2011 - 09:49 PM
 siom, в 24 October 2011 - 04:19 PM, написа:
siom, в 24 October 2011 - 04:19 PM, написа:
 Стефан Попов - председател НКБОК, в 20 October 2011 - 11:31 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 20 October 2011 - 11:31 PM, написа:
 Вили**, в 13 October 2011 - 07:21 PM, написа:
Вили**, в 13 October 2011 - 07:21 PM, написа:
 siom, в 13 October 2011 - 11:51 AM, написа:
siom, в 13 October 2011 - 11:51 AM, написа:
Вили къде се пъхаш между двама.....  Разкажи за тоя прекрасен екземпляр ......
 Разкажи за тоя прекрасен екземпляр ......
 Разкажи за тоя прекрасен екземпляр ......
 Разкажи за тоя прекрасен екземпляр ......Изобщо не се пъхам никъде, а ми доволно вече се забавлявам с безсмислените ви кавги .
А екземпляра се казва Азазел Аян Дико и е моя спътник в живота, разкошен, верен приятел, и пазач.

Малко по нагоре из другите страници съм го представяла много пъти.

Вили, не обръщай внимание на критикари, които нищо не показват независимо че тук е фотогалерия. Само ще те помоля да публикуваш по-удачни снимки на Ази, тъй като те трябва добре да покажат кучето ти, което иначе е просто прекрасно!

Господин Попов показваме и още как ама няма кой да прогледне..... Скоро ще кача новото попълнение при мен....
Тва че си показал е похвално!!! Но като погледнеш назад и сравниш със себеси колко много е показвано имаш да догонваш доста защото и форума да гледа човек и живите кучета качеството и бройката са достижими, но е много трудно и се изискват много години труд, харчове и ходене по мъките за да се доближи човек до направеното. Не че ние всичко сме направили, но както сме първи в дейността, която е стартирала от нас, така сме първи и в селекционните резултати. Това веднага може да се види и от последните снимки. Например Златковия Мечо, който се казва Мечо Сашпоп и е произведен при Сашо Попчев от Велинград. Баща му Сашо Попчевия Мечо е роден у дома със Име Мечо Тичо Елит от моята Шара и Беловския Мурад. Майка му е Тара Ендреви на Сашо Попчев произведена от Вальо и бай Томе Ендреви от Златитрап и е дъщеря на стария Караман и Шара Ендреви. Златко даде Мечо на мен а аз го подарих на Барзата и вече имаме правнуци от него. Като погледнеш форума, а и живите кучета трябва да си наясно че се е работило и ако отречеш резултатите значи няма смисъл от диалог!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Темата е заключена
 Темата е заключена

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

на 29.10.2011. ???
на 29.10.2011. ???