Dog.bg Форуми : Кучетата герои

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучетата герои

#21 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 15 February 2007 - 10:30 PM

Цитат

Цитат

Благодаря,че разказа цялата история за Балт. super best

Само поправка,че е БалтО!! 1super

И аз го знам като Балто.Просто мястото от където взех инфото беше написано Балт и затова аз така го написах тука.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#22 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 16 February 2007 - 04:19 PM

Браво Притка!!!
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#23 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2007 - 06:02 PM

Герои има и в днешно време.Гледах едно предаване за кучетата и там дадоха за едни кучета,които спасили стопанина си .Ето как се случило.

Човекът бил излязъл на разходка с кучетата си Лабрадор и Нюфаудленд,в една горичка в Канада.Кучетата си играели и неусетно се озовали върху тънкия слой лед на замръзнало езеро.Стопанина им ги видял и се завтекъл да ги върне.Но ледът под краката му не издържал и той паднал в ледено студената вода.Нюфаудленда се затичал за да му помогне но и той се подхлъзнал и паднал при стопанина.Тогава Лабрадора отишъл до близката хижа и довел помощ.

r) Разказвам го по памет но се надявам да ви хареса.

Това ме навежда на мисълта,че моето помиярче Бенджи също има подобна история.Един ден в квартала се появи куче приличащо много на лъвче.Рижаво и с дълга пухкава козинка.Кой знае защо това куче се появи точно пред нашата врата.Нахранихме го и помислихме,че ще си тръгне но Бенджи остана.повечето от съседите реагираха зле на това,че още един " бълхарник " ще обикщаля по улиците.Опитаха се да го застрелят и пребият от бой. s) Но Бенджи оцеля.на беща ми му стана жал,че искат да убият такъв чаровник като Бенджи качи го в ремаркето и го закара в кланицата в Брусарци. nok Но след 1 седмица Бенджи се завърна у дома.Тогава си го оставихме за пазач.Невероятното е ,че ремаркето е плрътно затворено и няма от къде да вижда пътя. r) Сега Бенджи си живее радостно на фермата.
User's Signature

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#24 Потребителят е офлайн   Elmira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2007 - 10:19 AM

Maggie, прочетох за "Осем Герои" bravoS !
На 2-ро място след "Да изчезнеш за 60 секунди" мой ЛЮБИМ филм с Пол Уолкър - ЛЮБИМ артист №2 след Никълъс Кейдж w)
В началото гледах филма нон-стоп, исках да се наситя, но все не успявах и нямаше как да спра, защото исках още, и още, и още... И сега, няколко месеца след появата му, продължавам да го гледам всеки път като за първи. Влюбена съм в тези кучета !!! w) Обожавам ги и си пожелавам в някой следващ живот да имам подобни на тях до себе си!!! w)
Maggie, ще направя едно уточнение, че действието се развива в Антарктика - географски регион, обхващащ континента Антарктида и водите и островните територии в Южния океан. Нова Зеландия е в Южен Тихи океан, откъдето Шепърд поставя началото на спасителната акция. И още нещо - ти пропускаш сред оцелелите, може би МАЯ - водачът на впряга, която е и по-специална.
С най-добри пожелания! w)

П.П. : Преди да създадеш темата, се питах възможно ли е никой никъде да не напише поне една дума за този филм. Радвам се, че е поставен на челно място в темата!
Всички герои, за които се пише тук, заслужават нашето уважение! Чета с интерес.

#25 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2007 - 11:23 AM

Eлмира радвам се ,че ти е харесала темата.Тук е мястото да благодаря на всички,които писаха так усърдно.( Прити и Яничка ) bravoS
User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 February 2007 - 03:02 PM

Ооо то има още да се пише.Ама не ми е останало време да напиша някой историйка.Довечера надявам се ще мога.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#27 Потребителят е офлайн   cvetikapi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2012 - 06:34 PM

И аз имам истинска История за едно Бездомно куче в град Монтана.Кучето се казва Куци.Един ден го видях да лежи уплашен на една трева,аз отидох да го погаля и от тогава се привърза към мен.Когато ходя на училище го виждам на една уличка как ме чака и започва да върти опашка и да ми се радва.Влизам в училището и той идва с мен.След седем часа излизам да си ходя и той още ме чака пред училището :)))) Изпраща ме до вкъщи,а аз живея доста далеч.Веднъж той дойде с мен до вкъщи от 15 часа и ме беше изчакал на вън до 6 сутринта на другия ден.А на скоро беше дошъл сам да ме чака пред блока.И това много ме учуди,защото е запомнил къде живея,а той живее на другия край на Монтана.Много си го обичам и тази история ми напомня за ,,Хачико,, Кучето изчезна и го няма вече 2 месеца.Търся го всеки ден,но го няма,а тъкмо си купихме вила и исках да си го взема ;(;(;( Целия град знаеше за него,дори една непозната жена го търси,защото ми каза,че й жал като ме гледа как го търся сама.

Тук ме чака пред училището на стъпалите.

Качена снимка

Тук също ме чака в най-големия студ -20 градуса

Качена снимка

#28 Потребителят е офлайн   sosy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2012 - 08:47 AM

cvetikapi - ужасно ме трогнахте с тази история .Кучетата могат да бъдат толкова верни и предани .Това кученце заслужава по добър живот .Намерихте ли го?Какво се случва с вас ? Пишете ни .

#29 Потребителят е офлайн   cvetikapi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2012 - 09:30 AM

Търся го НАВСЯКЪДЕ,няма го.Дори ходя на такива места където ходят по глутници,но и там го нямаше.Не искам да е умрял ;( Грижех се за него,давах му хапче за паразити,витамини,вадех му кърлежите,всичко!Сега на Вилата съм взела още едно Бездомно куче,и ако го намеря или той ме намери мен веднага го взимам.

#30 Потребителят е офлайн   sosy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2012 - 11:27 AM

Радва се че има хора като теб , които могат да обикнат истински куче пък било и без порода. Хората като теб трябва да има повече и искренно се надявам историята ви да има хубав край .Стискам ви палци !!!

#31 Потребителят е офлайн   cvetikapi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2012 - 11:33 AM

Благодаря :) Аз най-обичам бездомните кучета и кучета без породи.В Понеделник ще го търся пак при едни Вили,защото един стар човек ми каза,че там има 8 кучета и той може да е там.

#32 Потребителят е офлайн   sosy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2012 - 12:19 PM

Моля те пиши ни ако има някаква развръзка , а до тогава ще се надяваме да се откриете взаимно и ще ви стискаме палци . Късмет !!!

#33 Потребителят е офлайн   cvetikapi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2012 - 12:35 PM

Добре :)

#34 Потребителят е офлайн   Salida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2012 - 10:58 AM

Страхотна тема! А, cvetikapi, много вълнуваща история. Стискам всички възможни палци да се намери кученцето. Ако мога с нещо да Ви помогна, макар и от Пловдив - пишете!!!
User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   cvetikapi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2012 - 08:00 PM

Еми вече не знам какво мога да направя.Пусках обяви-всичко!Но ако беше жив сега щеше да е дошъл пред блока ми 1000 пъти ;(

#36 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2012 - 11:40 AM

http://desqtka.com/

#37 Потребителят е офлайн   cvetikapi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2012 - 07:15 PM

Искам да ви се похваля,че Кучето Куци се появи.Просто вече живее на Центъра,а само вечерта идва в Младост.Все още не съм го видяла,но една позната ми го е снимала :) Радвам се,че е жив.

#38 Потребителят е офлайн   marina22 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2012 - 01:22 PM

Чудесна новина :)

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема