Сънчовци !
Публикувано: 14 June 2008 - 11:36 PM
shadow , danissa :wub:....Адо и аз ви благодарим за милите думи и се радваме много, че момчето има фенове! :yahoo: :wub:

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 15 June 2008 - 05:54 AM
Ето нашето момче пази кухнята да не се изнася храна
Публикувано: 15 June 2008 - 05:58 AM
А това е другото момче, така и не се научи, че се спи на седалките, не между тях!
Публикувано: 15 June 2008 - 08:26 AM
Молла, ама той е гениален!Така между седалките поспива, за да не цапа отгореее ;D.Браво за кучешката иновация! :yahoo:

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 26 June 2008 - 02:47 PM
:blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 June 2008 - 06:09 PM
Еййй, че сладко :wub: :wub:
Душички, като спат изглеждат като ангелчета, а всъщност май са с доста големи рогца ;D :wub:
Ето едно такова, подобно ;D :wub:
Душички, като спат изглеждат като ангелчета, а всъщност май са с доста големи рогца ;D :wub:
Ето едно такова, подобно ;D :wub:

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 03 July 2008 - 01:54 PM
Различните пози :P :P

Публикувано: 10 July 2008 - 10:29 AM
Цитат
Ето ни и нас как спим в жегата
;D ;D ;D
;D ;D ;D
Ама страхотна плюшена стъпчица си имате на вратата! Ох, как ми се иска да го докопам по копринените ушенца! Пък и той все още целия си е копринен! Сладка душица! :wub: :wub: :wub:

прочети правилата за подписите
Публикувано: 20 July 2008 - 08:23 AM
Цитат
Цитат
Ето ни и нас как спим в жегата
;D ;D ;D
;D ;D ;D
Ама страхотна плюшена стъпчица си имате на вратата! Ох, как ми се иска да го докопам по копринените ушенца! Пък и той все още целия си е копринен! Сладка душица! :wub: :wub: :wub:
Ени, жалко, че не сме в един град - иначе нямаш грижи с докопването :blink: :blink: :blink: