Сънчовци !
Публикувано: 08 October 2008 - 02:58 PM
Цитат
Това е Сара
Саричка блаженства под одеалото. :blink:
Как е тя? На аватара ви виждам, че има вече количка, как се справя тя, а и вие (в ролята на прекрасни хора, които се погрижиха за куче, което иска специални грижи)?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 October 2008 - 03:52 PM
margokk, благодаря :blink:
bushkata, количката я получихме вчера 07.10. Още се страхува от нея, днес с лакомства я излъгах да направи няколко крачки сама, довечера пак ще излезем и наново с лакомства ще се мъчим и така докато свикне с нея. Иначе Сарка си е добре, голяма глезла се оказа :blink:. Ако трябва да съм честна осмисли ми се живота с нея. Яд ме е само на хазаина ни, че не ни разрешава да я гледаме вътре и се принудихме да и правим къщичка на терасата, накупих и одеалца, сега мисля и пухена завивка да и взема за зимата. Та гледаме се и си се глезим :blink:
bushkata, количката я получихме вчера 07.10. Още се страхува от нея, днес с лакомства я излъгах да направи няколко крачки сама, довечера пак ще излезем и наново с лакомства ще се мъчим и така докато свикне с нея. Иначе Сарка си е добре, голяма глезла се оказа :blink:. Ако трябва да съм честна осмисли ми се живота с нея. Яд ме е само на хазаина ни, че не ни разрешава да я гледаме вътре и се принудихме да и правим къщичка на терасата, накупих и одеалца, сега мисля и пухена завивка да и взема за зимата. Та гледаме се и си се глезим :blink:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 08 October 2008 - 03:59 PM
Жалко, че сте на квартира и трябва да се съобразявате - иде зима. Ще свикне с колчиката, ще тича :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 October 2008 - 06:31 PM

Публикувано: 01 December 2008 - 11:08 PM
Цитат
Като автор на темата и аз да се отчета
:kuchence:
:kuchence:
Живо и здраво да е детенце - на Анди новото приятелче. :blink: