Сънчовци !
Публикувано: 08 April 2009 - 02:46 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 April 2009 - 02:54 PM
Кученцето се казва Фрида и е болно от краста - саркоптоза, доста заразна. Трябваше да бъде изолирано от другите ни животинки. В момента е към края на лечението си и скоро ще си живее нормално.

GOD DOES NOT CALL THE QUALIFIED, GOD QUALIFIES THE CALLED!!!
Публикувано: 11 April 2009 - 03:12 PM
Ние го лекуваме вече месец. То беше твърде мъничко в началото и си му беше добре. Освен това, беше твърде изпоядено от крастата и само лежеше и ядеше - никакъв звук не издаваше. Сега вече сме на оздравяване и скоро няма да има нужда от тази клетка. Темата на Фрида я има в "Без дом".
пп Клетката я купихме специално за нея - по-големи нямаше.
пп Клетката я купихме специално за нея - по-големи нямаше.

GOD DOES NOT CALL THE QUALIFIED, GOD QUALIFIES THE CALLED!!!
Публикувано: 17 April 2009 - 11:27 PM
Дупето натам, краката насам, ушите висят, устата полуотворена - само точеща се лигичка няма...
Че и място за другарче има - трябва да делим леглата с ближните.

Че и място за другарче има - трябва да делим леглата с ближните.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com