Dog.bg Форуми : Национален Български Нюфаундленд Клуб-въпроси към клуба

Към съдържанието

Национален Български Нюфаундленд Клуб

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (58 Страници) +
  • « Първа
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Национален Български Нюфаундленд Клуб-въпроси към клуба

#1001 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 November 2011 - 02:51 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 16 November 2011 - 02:02 PM, написа:

Показване на мнениетоMDI, в 16 November 2011 - 01:22 PM, написа:

http://forum.dog.bg/...B8%D0%B5%D0%B2/
Може би представянето на това кучило също е свързано по някакъв начин с Бонка и НБНК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????

Със своите действия ти доказа, че не можеш да заемеш бленувания, легитимен ръководен пост, за който аз да те подкрепя.
В крайна сметка кинология има и извън пределите на родината ни.
От всичко, което до тук се постара да направиш, аз стигнах до извода, че ти си една незряла, неуравновесена и нестабилна психически личност, на която не би трябвало да и се гласува доверие да заема пост " ГОРД" !!!!!!!!!! Защото както вече веднъж ти го казаха, от горд, ще стане насран( извинете ме за цинизма ).
Съжалявам, че ще ти го кажа, не че са моя работа твоите дела, но след вчера ти загуби доверие от няколко европейски развъдника.
Продължавай да се трудиш Качена снимка

Извинявайте за въпроса, не искам да се намесвам в спора ви, който нито разбирам, нито ми е ясен ... но какво е това ГОРД ???

Маги, кинология има и без да си ГОРД!
Обясних ти в ЛС, че на първо място е развъдника ТИ!
Ако започнеш да взимаш хапченца, ще започнеш да си спомняш и за други ЕВРОПЕЙСКИ РАЗВЪДНИЦИ!
Помниш ли как събра титлите на Дария? Искаш ли аз да ти припомня?
България е България! Кучетата са кучета! Бонка е НИКОЯ, а ти не си намери място!
На ОС ще ти покажа това В крайна сметка кинология има и извън пределите на родината ни.

#1002 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 02:56 PM

Показване на мнениетоfiori, в 15 November 2011 - 06:48 PM, написа:

Да се върнем на това!

Дойдохме си на думата!

Аз ще се опитам да не говоря за титли, защото не можем да ви стигнем...Нали на изложбените рингове се раждат шампионите...? Или пак не съм разбрала :)?
Затова предпочитам да се върнем на дейността ви, по-точно развъдната и ще започнем с малки извадки от вашия прекрасен сайт:)

Мъжки:

• Choosy - намерен от Десислава Давидова, в този форум, по-точно тема "БЕЗ ДОМ", сега някъде в Суботица! Моля да поясните причините за което !

• Atlant - при Румяна Райнова, която не успя да издържи Бонка и се наложи да пренеса Майка-родилка и 3 бебета, от които останаха 2 в дома ми :) Щастливо отгледани останаха Хайм и Койл :), женското бебе - Шанел почина след сърдечна операция, заради вродена малформация

• Atlas - пет клас
• Armani - пет клас; Жив ли е?
• Bacchus - с драматични увреждания след сериозно заболяване
• Big Dream - изселен, по желание на собствениците
• Coyle - без родословие, Г-жа Бонка Георгиева, все още не желае да предаде Родословието на Снежинка Попова ( собственик на Койл)

• Chaim - пет клас
• Disaster - ?
• New puppy - ?

Женски:

• Eleganza - върната към живота от Цвета Иванова и всички нейни близки:)
• Hany - пет клас; светли очи; 1 кучило; 1 бебе! 2ро регистрирано в ПК на БРФК
• Casey - починала, не се знае кога, със сигурност при раждане, заплодена непорочно от някой селски мелез

• Abracadabra - с титлите от Световното в конкуренция с около 2 кучета :), но и сестра на кучетата без опашки или с обърнати захапки

• Gloria - върната, със сериозен проблем в лутането и раждането
• Delicate Heart - куче, което не е нюфаундленд и не е родено на заподозряното място! С фалшиво родословие, което автоматично означава, че Бонка Георгиева, не само че се занимава с търговия на нюфаундленди, но и заблуждава организацията, която "Узаконява" нейната дейност!

Без да ставам жлъчна и да представям кучетата ви във фотоси, ще се опитам да обясня как стоят нещата с развъдния план на вашия развъдник и какво вие успяхте да направите от 2007 насам!

1. Елеганца -
INT CH,CH BG,CH SRB,CH MKD,CH BiH,CH MNE,JCH BG

Club Winner 2008,Junior Club Winner 2007

Eleganza vom Darius Land
HD: A
Майка: INT.CH.Ultra Faundland
Баща: CH.Black Sanderland Litlle Bear

В това число съществуващи около 4 кучила, но аз съм сигурна за 3! Това правят 7 кучета, от които Атлас (Masterpiece of Balkan Atlas; Собственик: Христофор Лилов; Роден: 10.10.2008; Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land; Баща: Multi CH,INT CH,Multi BIS/BISS Skipper’s Emperior King of Helluland) с обърната захапка и проблем с опашката

Атлант (CH BiH,CH SRB,Club CH,BISS Masterpiece of Balkan Atlant heart clear Собственик:Румяна Райнова; Роден: 10.10.2008; Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land; Баща: Multi CH,INT CH,Multi BIS/BISS Skipper’s Emperior King of Helluland), няма да си позволя да покажа мнението на съдиите, които са го виждали по изложбените рингове! Само ще помоля да се сетите как го доведохте на специализирана изложба организирана от ТОП НЮФ и БРФК през 2009 година :)

Бък (Masterpiece of Balkan Bulgarian Bacchus; Собственик: Румяна Райнова;Роден: 08.04.2009;Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land;Баща: Multi CH, Multi JCH, Junior FED CUP Winner 2008, Winner Cvalifications Eukanuba World Challenge 2008 King of Helluland Choose Me), който продавахте доста време и така и не успяхте! Справки в известни сайтове за търговия с кучета:)

Орсо (Junior Club Winner 2010,Derby Winner 2010,CH BGMasterpiece of Balkan Bosnian Big Dream HD-A,Heart-clear ;Собственик: Алина Сиурдина;Роден: 08.04.2009;Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land; Баща:Multi BISS, Multi CH, Multi JCH, Junior FED CUP Winner 2008,Winner Cvalifications Eukanuba World Challenge 2008 King of Helluland Choose Me), на когото вече собствениците са неизвестни:)

Койл (Masterpiece of Balkan Coyle;Born 11.7.2010;mother Multi CH,Club CH Eleganza vom Darius Land; father CH Hulc Faundland; owner Snezinka Popova), който все още няма родословие и Цвета Иванова плати лично операцията, която се налагаше в клиниката, в която вие потулвате доста факти:)

Хайм Masterpiece of Balkan Every Beat of My Heart роден 20.3.2011; майка Gloria vom Darius Land; баща INT CH,Multi CH (11 countries),Multi BIS,Multi BISS,Club CH (5 countries) New Wave Skipper's King of Helluland; собственик Milica Bajrusevic), със сериозен генетичен проблем и на всичкото отгоре - Видимо захвърлен някъде там, само и само да не се вижда неговия "дефект" (цитат из Бонка Георгиева)! Кучето, което във вашия сайт отговаря на бутончето Chaim, не е това, което живя 3 месеца в моята къща :), също след операция, платена от мен!

Моят извод е, че вашата линия роди нюфаундленди, които макар и с реклама от изложбените рингове, обърка целия развъден план, който представителите на женските кучета се опитваме да подобрим, вече 5 години ( 2011-2007 = 5)

http://www.masterpie....com/male/male2

http://www.masterpie...lkan.com/female

Питам ОРД на НБНК, за това, което е удобно да подминавате, но няма как да стане!

#1003 Потребителят е офлайн   palaskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 03:51 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 16 November 2011 - 10:04 AM, написа:

Модераторите тук са двама, така или иначе.

Да модераторите тук сме двама..... [b]но триещият и заключващият е един - БОНКА ГЕОРГИЕВА /КАДРИЕВА/.[/b]Явно истините и мненията на хората които се публикуват ги цензурира г-жа Георгиева спрямо това което й харесва само на нея...

Цвети - отговор или няма да получиш, или ще бъде отново всичко изтрито :eg_033: :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

#1004 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 05:07 PM

Показване на мнениетоfiori, в 16 November 2011 - 10:44 AM, написа:

Маги, тук е клубния форум на НБНК, който не съществува!
Не знам какво ти обещават, но знам че не си член на клуба и тук не е позволено да представяш кучетата си! Тук, ако разгледаш другите теми...пример МОЯТА, ще забележиш, че кучетата се представят от КУМА ЛИСА, а не от мен!
Няма много време, но ти така или иначе не намери 5 години за да се ориентираш, та сега ли да те чакаме! Иди да те почерпят едни спагетки и след някой друг ден, като се обадиш на хората, които се опитват да ти обяснят в прав текст някои неща...ще намериш...НИКОЙ.

:ac_007: :ac_007: :ac_007: ....еееее, такъв смях няма :ac_007: :ac_007: :ac_007:
хем е клубният форум на НБНК, хем пък НБНК не съществува,...последно съществува ли НБНК, или НЕ!?!
Не било позволено на някой да си представя кучетата, където той иска... :ac_007: ....., айде бе... :ac_007: , кой ще му забрани!?!
...и като е клубният форум на НБНК......, който пък НЕ СЪЩЕСТВУВА, защо продължавате да пишете тук, а не във вашият форум, на вашият клуб, който съществува?... :ab_041:

Цитат

... няма да те чакаме...,
...ще намериш...НИКОЙ...
...На ОС ще ти покажа това - В крайна сметка кинология има и извън пределите на родината ни.

...това, като как да се разбира!?!...заплахи....!?!

Цитат

Питам ОРД на НБНК............

...добре де, колко пъти повтори вече, че НБНК- НЯМА...,та кой ОРД на НБНК питаш!?!...съвсем се обърках вече... :wa_048: :ac_007:

Цитат

Бонка е НИКОЯ
...как така НИКОЯ бе :ac_007:, недей така :ac_007: .....на майка си и баща си е....поне.....!!! :ac_007:

.....и това го повтаряш непрекъснато, разбрахме го, спри се...' щот вече започвам да си мисля, че за тебе Бонка е НЯКОЯ и сама себе си искаш да убедиш, че е НИКОЯ.... :ac_007: :ac_007: :ac_007:

grigo009, не Ви познавам, но мнението ми съвпада с Вашето :ba_025:

...към г-жа Б. Георгиева: Моля Ви г-жо Георгиева, кажете най- сетне на fiori, че сте съгласна да сте "НИКОЯ"... за нея, че вече не се издържа тоз' :bp_099:

:uc_029:

#1005 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 08:26 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 16 November 2011 - 05:07 PM, написа:

Показване на мнениетоfiori, в 16 November 2011 - 10:44 AM, написа:

Маги, тук е клубния форум на НБНК, който не съществува!
Не знам какво ти обещават, но знам че не си член на клуба и тук не е позволено да представяш кучетата си! Тук, ако разгледаш другите теми...пример МОЯТА, ще забележиш, че кучетата се представят от КУМА ЛИСА, а не от мен!
Няма много време, но ти така или иначе не намери 5 години за да се ориентираш, та сега ли да те чакаме! Иди да те почерпят едни спагетки и след някой друг ден, като се обадиш на хората, които се опитват да ти обяснят в прав текст някои неща...ще намериш...НИКОЙ.

:ac_007: :ac_007: :ac_007: ....еееее, такъв смях няма :ac_007: :ac_007: :ac_007:
хем е клубният форум на НБНК, хем пък НБНК не съществува,...последно съществува ли НБНК, или НЕ!?!
Не било позволено на някой да си представя кучетата, където той иска... :ac_007: ....., айде бе... :ac_007: , кой ще му забрани!?!
...и като е клубният форум на НБНК......, който пък НЕ СЪЩЕСТВУВА, защо продължавате да пишете тук, а не във вашият форум, на вашият клуб, който съществува?... :ab_041:

Цитат

... няма да те чакаме...,
...ще намериш...НИКОЙ...
...На ОС ще ти покажа това - В крайна сметка кинология има и извън пределите на родината ни.

...това, като как да се разбира!?!...заплахи....!?!

Цитат

Питам ОРД на НБНК............

...добре де, колко пъти повтори вече, че НБНК- НЯМА...,та кой ОРД на НБНК питаш!?!...съвсем се обърках вече... :wa_048: :ac_007:

Цитат

Бонка е НИКОЯ
...как така НИКОЯ бе :ac_007:, недей така :ac_007: .....на майка си и баща си е....поне.....!!! :ac_007:

.....и това го повтаряш непрекъснато, разбрахме го, спри се...' щот вече започвам да си мисля, че за тебе Бонка е НЯКОЯ и сама себе си искаш да убедиш, че е НИКОЯ.... :ac_007: :ac_007: :ac_007:

grigo009, не Ви познавам, но мнението ми съвпада с Вашето :ba_025:

...към г-жа Б. Георгиева: Моля Ви г-жо Георгиева, кажете най- сетне на fiori, че сте съгласна да сте "НИКОЯ"... за нея, че вече не се издържа тоз' :bp_099:

:uc_029:

Еленаааа...Еленаааа... - нямам думи!!!
Безсилна съм пред...ВАС
Бъдете щастливи, че здраве не ви е останало!!!

На ОС на БРФК, ще видим кой крив, кой прав...жалко, че ЕДНА БОНКА - няма да присъства...ама вие май също не помните какво говорите...да вадя ли архива от 2007 и 2008????????????????????Качена снимка

#1006 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 08:28 PM

Показване на мнениетоfiori, в 16 November 2011 - 02:56 PM, написа:

Показване на мнениетоfiori, в 15 November 2011 - 06:48 PM, написа:

Да се върнем на това!

Дойдохме си на думата!

Аз ще се опитам да не говоря за титли, защото не можем да ви стигнем...Нали на изложбените рингове се раждат шампионите...? Или пак не съм разбрала :)?
Затова предпочитам да се върнем на дейността ви, по-точно развъдната и ще започнем с малки извадки от вашия прекрасен сайт:)

Мъжки:

• Choosy - намерен от Десислава Давидова, в този форум, по-точно тема "БЕЗ ДОМ", сега някъде в Суботица! Моля да поясните причините за което !

• Atlant - при Румяна Райнова, която не успя да издържи Бонка и се наложи да пренеса Майка-родилка и 3 бебета, от които останаха 2 в дома ми :) Щастливо отгледани останаха Хайм и Койл :), женското бебе - Шанел почина след сърдечна операция, заради вродена малформация

• Atlas - пет клас
• Armani - пет клас; Жив ли е?
• Bacchus - с драматични увреждания след сериозно заболяване
• Big Dream - изселен, по желание на собствениците
• Coyle - без родословие, Г-жа Бонка Георгиева, все още не желае да предаде Родословието на Снежинка Попова ( собственик на Койл)

• Chaim - пет клас
• Disaster - ?
• New puppy - ?

Женски:

• Eleganza - върната към живота от Цвета Иванова и всички нейни близки:)
• Hany - пет клас; светли очи; 1 кучило; 1 бебе! 2ро регистрирано в ПК на БРФК
• Casey - починала, не се знае кога, със сигурност при раждане, заплодена непорочно от някой селски мелез

• Abracadabra - с титлите от Световното в конкуренция с около 2 кучета :), но и сестра на кучетата без опашки или с обърнати захапки

• Gloria - върната, със сериозен проблем в лутането и раждането
• Delicate Heart - куче, което не е нюфаундленд и не е родено на заподозряното място! С фалшиво родословие, което автоматично означава, че Бонка Георгиева, не само че се занимава с търговия на нюфаундленди, но и заблуждава организацията, която "Узаконява" нейната дейност!

Без да ставам жлъчна и да представям кучетата ви във фотоси, ще се опитам да обясня как стоят нещата с развъдния план на вашия развъдник и какво вие успяхте да направите от 2007 насам!

1. Елеганца -
INT CH,CH BG,CH SRB,CH MKD,CH BiH,CH MNE,JCH BG

Club Winner 2008,Junior Club Winner 2007

Eleganza vom Darius Land
HD: A
Майка: INT.CH.Ultra Faundland
Баща: CH.Black Sanderland Litlle Bear

В това число съществуващи около 4 кучила, но аз съм сигурна за 3! Това правят 7 кучета, от които Атлас (Masterpiece of Balkan Atlas; Собственик: Христофор Лилов; Роден: 10.10.2008; Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land; Баща: Multi CH,INT CH,Multi BIS/BISS Skipper’s Emperior King of Helluland) с обърната захапка и проблем с опашката

Атлант (CH BiH,CH SRB,Club CH,BISS Masterpiece of Balkan Atlant heart clear Собственик:Румяна Райнова; Роден: 10.10.2008; Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land; Баща: Multi CH,INT CH,Multi BIS/BISS Skipper’s Emperior King of Helluland), няма да си позволя да покажа мнението на съдиите, които са го виждали по изложбените рингове! Само ще помоля да се сетите как го доведохте на специализирана изложба организирана от ТОП НЮФ и БРФК през 2009 година :)

Бък (Masterpiece of Balkan Bulgarian Bacchus; Собственик: Румяна Райнова;Роден: 08.04.2009;Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land;Баща: Multi CH, Multi JCH, Junior FED CUP Winner 2008, Winner Cvalifications Eukanuba World Challenge 2008 King of Helluland Choose Me), който продавахте доста време и така и не успяхте! Справки в известни сайтове за търговия с кучета:)

Орсо (Junior Club Winner 2010,Derby Winner 2010,CH BGMasterpiece of Balkan Bosnian Big Dream HD-A,Heart-clear ;Собственик: Алина Сиурдина;Роден: 08.04.2009;Майка: MULTI CH (BG,BiH,SRB,MCD,MNE) Eleganza vom Darius Land; Баща:Multi BISS, Multi CH, Multi JCH, Junior FED CUP Winner 2008,Winner Cvalifications Eukanuba World Challenge 2008 King of Helluland Choose Me), на когото вече собствениците са неизвестни:)

Койл (Masterpiece of Balkan Coyle;Born 11.7.2010;mother Multi CH,Club CH Eleganza vom Darius Land; father CH Hulc Faundland; owner Snezinka Popova), който все още няма родословие и Цвета Иванова плати лично операцията, която се налагаше в клиниката, в която вие потулвате доста факти:)

Хайм Masterpiece of Balkan Every Beat of My Heart роден 20.3.2011; майка Gloria vom Darius Land; баща INT CH,Multi CH (11 countries),Multi BIS,Multi BISS,Club CH (5 countries) New Wave Skipper's King of Helluland; собственик Milica Bajrusevic), със сериозен генетичен проблем и на всичкото отгоре - Видимо захвърлен някъде там, само и само да не се вижда неговия "дефект" (цитат из Бонка Георгиева)! Кучето, което във вашия сайт отговаря на бутончето Chaim, не е това, което живя 3 месеца в моята къща :), също след операция, платена от мен!

Моят извод е, че вашата линия роди нюфаундленди, които макар и с реклама от изложбените рингове, обърка целия развъден план, който представителите на женските кучета се опитваме да подобрим, вече 5 години ( 2011-2007 = 5)

http://www.masterpie....com/male/male2

http://www.masterpie...lkan.com/female

Питам ОРД на НБНК, за това, което е удобно да подминавате, но няма как да стане!

ИСКАМ ОТГОВОР НА ТОВА???
КУЧЕТО С ФАЛШИВО РОДОСЛОВИЕ КОЕ Е??????????????????????????

#1007 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2011 - 06:59 PM

Показване на мнениетоfiori, в 16 November 2011 - 06:26 PM, написа:

Еленаааа...Еленаааа... - нямам думи!!!
Безсилна съм пред...ВАС

На ОС на БРФК, ще видим кой крив, кой прав...жалко, че ЕДНА БОНКА - няма да присъства...ама вие май също не помните какво говорите...да вадя ли архива от 2007 и 2008????????????????????Качена снимка

...уффффф и вие ли започнахте да вадите архивите....., а СРС-та и досиета ще има ли... :ab_041:
...Нели...пардон Цвета, помня аз, много добре помня какво, кога, къде, пред кого и какво говоря.... :wink: , така че оставете архивите, не са необходими :wink:.... не страдам от деменция... все още... :ac_007:

Цитат

.....здраве не ви е останало!!!
..... е бива ли сега така..., с лошо!?!
Като лекар, аз много ценя здравето, това е най-ценното нещо, за всеки човек и само на който не му се е случвало да го загуби, само той може така безотговорно да си прави майтап с това! Така че, нека да не се заиграваме с думичката здраве, тук, в този форум...ОК?
Цвета, разбрахме, че юридически НБНК вече не съществува. Не е необходимо да продължаваш да го повтаряш, с грамадни букви- болт, като че ли сме дебилни и не ни е дадено да схванем „сложната ти мисъл”....омръзва, повярвай!
...а сега да ви попитам....какво толкова ще стане на ОС на БРФК!?! ,че непрекъснато и това само повтаряте....
....ами то е повече от ясно, след като де юре НБНК вече не съществува.....де факто ТОП НЮФ, най-вероятно ще бъде приет......, "АКО" ОС ви гласува доверие. Съществува, макар и минимална вероятност, доверие да не ви се гласува, защото де юре ТОП НЮФ съществува, но де факто нямате никаква дейност през дадената ви 1 година, да се докажете като работещ Клуб!
Но да приемем, че ви гласуват доверие и така мечтаното от вас... ТОП НЮФ става единственият клуб, представител на породата в България....и какво от това!?! След всичко, което изписахте до тук, след всички "кирливи" ризи, които размахахте, след тази злоба и негативизъм, които струят от всеки ваш пост, ми е много трудно да си представя, че ще успеете да заработите качествено и ефективно! Дано не се окажа права, не ви го пожелавам!
Повярвайте ми, без значение е, как ще се казва новият ви клуб -НБНК или ТОП НЮФ, та нали хората вътре сте си все същите...
Не мога да приема и обвиненията ви, че само г-жа Б. Георгиева е виновна, за вашите неуспехи в развъждането или развитието на породата в България! Та къде бяхте всички вие, през тези години, нали и вие бяхте членове на този клуб, какво вие направихте за породата, за нейното развитие, за нейното популяризиране!?!
Не ви е виновна г-жа Б. Георгиева, просто така ви изнася сега, защото е по-лесно....
В никакъв случай не искам да кажа, че Бонка е безгрешна, но не греши, само този, който не работи!!!

Цитат

.....това звучи СМЕШНО и АБСУРДНО!!! Колко, от всички вас, през тези 5 години развъдиха, колко поколения създадоха, та чак са ви объркали целият развъден план и то на всички собственици на женски кучета в България!?!
Никой, на никого не може да обърка развъдният план, ако той наистина има такъв в главата си!!!
Ролята и функциите на ОРД са, да съблюдава спазването на ПСР на Клуба и нищо повече! Никъде до сега не видях, някой от клуба да се оплаква от ОРД , че му е пречил да работи през тези години! Ами какво повече искате, защо не работихте..., 5 години имахте на разположение!?!
...да ама не, по-лесно е да се стои от страни и да се мрънка, критикува, оплаква, обижда, омаловажава труда на другите, да не виждаш собсвените си грешки и да преписваш неуспехите си другиму и т.н. и т.н. Ето това правихте вие, през тези 5 години!!!
Безплатен съвет: не гледайте линията нюфаундленди създадени от г-жа Б. Георгиева, погледнете какво сте създали Вие и ако имате грешка я търсете в себе си, за да можете да я корегирате и да вървите напред, а заедно с вашите успехи и самата порода ще просперира в България.

...и кинологията не е само забавление, кинологията е преди всичко ОТГОВОРНОСТ и след това всичко останало!
УСПЕХ!

#1008 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2011 - 07:59 AM

Показване на мнениетоfiori, в 16 November 2011 - 08:26 PM, написа:

Това е ужасно грозно! Минавете вече всякакви граници!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#1009 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 12:17 PM

Границите според мен са минати много отдавна!
Елена, говорим за ОС, защото надявам се дотогава да имаме адекватен отговор как става номера с фалшивите родословия и защо БРФК трябва да издават родословие на нещо, което съвсем не се знае от къде е! Също много интересно ми е как Бонка успя да направи нещата така, че да работи с чужди кучета, а най-накрая да им намери място само и само да не са и в тежест (от материална гледна точка, не от друго)! Абсурдно е... спирам да пиша...
От голяма важност е и факта, че аз никога не съм била член на НБНК, но пък съм си плащала всички такси, които са 2 по 10 - заверка на регистрация, 2 по 50 членски внос, 50 - регистрация на развъдник!
Не ТОП НЮФ или НБНК са криви! Кривите са тези, които лъжат, не се изправят пред истината, а заплитат такива каши, че дори и самите те после не могат да си ги разплетат! Жалко е и не му е мястото нито времето да го пиша сега, но за Бонка Георгиева говорим от 5 години насам, не защото всичко зависи от нея, а защото не можем да се съгласим с измамите й! Съвсем не ми изглежда случайно, че тя вече е част от чужда федерация... дано там направи достатъчно парички от кутренцата и поне веднъж да отсъди обещаните специалки, защото тук май й взеха правата!

Толкова по темата!

#1010 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 November 2011 - 12:38 PM

Г-жо Йорданова, извинете ме, че се включвам, но .... много ми е трудно да остана настрана след всичко, което сте написала. Без да извинявам грубостите в тази тема и форум, все пак оставам направо изумена от реакциите Ви. Очевидно личностните конфликти в групата са взели връх. Ами оставете ги да се омажат с лайна и най-сетне да си седнат на задните части.

Включвам се, заради тези части от Вашето мнение:

Показване на мнениетоStyleBullet, в 17 November 2011 - 06:59 PM, написа:

Цвета, разбрахме, че юридически НБНК вече не съществува. Не е необходимо да продължаваш да го повтаряш, с грамадни букви- болт, като че ли сме дебилни и не ни е дадено да схванем „сложната ти мисъл”....омръзва, повярвай!
...а сега да ви попитам....какво толкова ще стане на ОС на БРФК!?! ,че непрекъснато и това само повтаряте....
....ами то е повече от ясно, след като де юре НБНК вече не съществува.....де факто ТОП НЮФ, най-вероятно ще бъде приет......, "АКО" ОС ви гласува доверие. Съществува, макар и минимална вероятност, доверие да не ви се гласува, защото де юре ТОП НЮФ съществува, но де факто нямате никаква дейност през дадената ви 1 година, да се докажете като работещ Клуб!
Но да приемем, че ви гласуват доверие и така мечтаното от вас... ТОП НЮФ става единственият клуб, представител на породата в България....и какво от това!?! След всичко, което изписахте до тук, след всички "кирливи" ризи, които размахахте, след тази злоба и негативизъм, които струят от всеки ваш пост, ми е много трудно да си представя, че ще успеете да заработите качествено и ефективно! Дано не се окажа права, не ви го пожелавам!
Повярвайте ми, без значение е, как ще се казва новият ви клуб -НБНК или ТОП НЮФ, та нали [b]хората вътре сте си все същите...

Защо трябва да има изобщо клуб, в който никога няма да има разбиране и ще има принципни различия в начина на развъждане?! Защо си мислите, че едните искат да сменят другите като клуб?! Може би просто искат да НЯМА клуб и може би това е най-правилното в тази ситуация. Така всички ще извървят сами своите пътеки и няма да се засичат. Така няма да има изява на нечии комплекси да бъде някой в общественото пространство на гърба на кучета или порода. Кое му е лошото да се извадят "кирливите" ризи?! Колко време трябва да ги държат в гардероба си и колко още други "ризи" да се оцапат?! Това няма да направи породата нито по-популярна, нито хората ще престанат да се интересуват или търсят нейни представители, но пък много от нас ще научат как НЕ се прави кинология, развъждане или пък клуб.

Цитат

Не мога да приема и обвиненията ви, че само г-жа Б. Георгиева е виновна, за вашите неуспехи в развъждането или развитието на породата в България!

Кой точно има "неуспехи в развъждането", че нещо се изразявате "на ангро"?! Колко от кучетата на Цвета или Маги са болни, сакати, наследствено обременени или неуспешни на изложби?! Споделете, защото оставам с впечатлението, че имате представа! Така като се опитвам да си припомня за кучилата на Цвета се сещам на "прима виста", че май повечето кучета са в чужбина, а гледам, че и Маги има куче във Финландия. Това ли наричате неуспех в развъждането? И ако Цвета трябва да обяснява само как кучката й беше заплодена при две последователни разгонвания, но от тогава такова нещо не е повтаряно, то г-жа Георгиева има да обяснява много други "фалове" в развъдната си дейност. За съжаление, явно сте пропуснали първия пост, в който са изброени кучетата на въпросния развъдник и техните проблеми. Спомням си как много емоционално защитавахте г-жа Георгиева в един друг форум когато стана ясно, че целенасочено е заплодила на поредно разгонване Елеганца. Тогава пак използвахте знаменитата си фраза:

Цитат

В никакъв случай не искам да кажа, че Бонка е безгрешна, но не греши, само този, който не работи!!!

Кажете ми колко пъти човек трябва да повтори една грешка, че тя да бъде отчетена от хора като Вас?! Колко пъти трябва да роди едно куче, че да разбере развъдчика къде греши?! Или според Вас това, че в една малка популация се вкарват проблеми, които е можело да бъдат избегнати не е толкова важно и не съсипва популацията?! Вие на това развъждане ли му казвате?! Аз му казвам безхаберие и глупост, маскирана чрез евтина реклама и комплексарски изпълнения.

Цитат

Колко, от всички вас, през тези 5 години развъдиха, колко поколения създадоха, та чак са ви объркали целият развъден план и то на всички собственици на женски кучета в България!?!

А колко трябва да се развъдят според Вас, че да се обърка развъждането?! 5, 10, 15 поколения?! Или не е от значение, че един налива проблеми, а другите след това ще се чудят как да ги избегнат?! Вие така ли работите с английските булдоци?! И Вашия метод ли е от количество към качество?! Нима е страхотна идея да вкараш цяло кучило от един развъдник и да си мислиш, че така ще направиш популация?! После ще имаш и глупостта да обвиняваш, че еди-кой си си кастрирал кучето! А какво да го прави?! При положение, че родната му сестра ражда не знам колко пъти вече, а за останалите от кучилото ще оставя други, по-запознати да споделят какво правят, трябва ли и другите роднини да повтарят същото действие?! Може би защото си нямаме достатъчно породоподобни и бездомни, та затова трябва да бълваме още и още само за да има нюфове и да се "работи" според Вашите критерии. Това ли предлагате?

Цитат

Ами какво повече искате, защо не работихте..., 5 години имахте на разположение!?!
...да ама не, по-лесно е да се стои от страни и да се мрънка, критикува, оплаква, обижда, омаловажава труда на другите, да не виждаш собсвените си грешки и да преписваш неуспехите си другиму и т.н. и т.н. Ето това правихте вие, през тези 5 години!!!

И пак "работата"....А Вие как разбрахте, че не работеха хората?! Я си опреснете знанията и погледнете кучилата им. Те не бяха регистрирани през НБНК, а през киноложките дружества в София. Те РАБОТЕХА и се опитваха да направят нещо полезно, но явно Вие виждате само "успехите" на г-жа Георгиева и робувате на интернет-изяви. Ами да, по почина на бившата си приятелка, госпожата предпочита да е в "устите на хората" и да не я забравят. Това ли е начинът, който и Вие препоръчвате за да се "отичат успехите"?

Цитат

Безплатен съвет: не гледайте линията нюфаундленди създадени от г-жа Б. Георгиева, погледнете какво сте създали Вие и ако имате грешка я търсете в себе си, за да можете да я корегирате и да вървите напред, а заедно с вашите успехи и самата порода ще просперира в България.

И от мен един безплатен съвет:
Преди да давате каквито и да било съвети или да участвате в дискусии от такъв характер се запознайте с ФАКТИТЕ, а не с клюките. Ако един човек е мундар в личния си живот, той ще е такъв и в работата си, и в хобито си и по отношение на приятелите си.
Да направиш кучето си шампион при съдия, който ти е личен приятел или от когото си купил кучета не е успех, нито е кинология и Вие би трябвало по-добре от мен да го знаете и разбирате.
Преди време, може би бях първата, която одобри "заравянето на томахавките" от страна на Цвета и Бонка. Ако и двете си бяха сложили граници и бяха почерпили опит една от друга сигурно щеше да има смисъл всичко, което се прави. Само, че когато някой се надценява както като възможности, така и като разбиране за целия процес, а към това се прибавя едно тотално пренебрежително отношение към самите животни (защото да си засереш кучката, извинявам се за израза, да роди в нечий двор, в няма да казвам какво състояние и да очакваш някой друг да се погрижи или да го играе "Бърза помощ"), лично аз, считам за липса на основни лични качества, а те са важни за всичко, с което се захваща човек.
Ако пипате мен, нито една от двете не трябва да продължава да се занимава с кучета. Цвета защото се срина тотално емоционално и психологически, а Бонка защото показа какво може и най-вече, че не може да направи разликата между развъждане и размножаване. Размножаване не означава само наличие на повече бройки, а и безпринципно развъждане.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#1011 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 02:30 PM

Цитат

DessyD
Защо трябва да има изобщо клуб, в който никога няма да има разбиране и ще има принципни различия в начина на развъждане?!

Не знам Деси и аз това се питам!?! Според мен, също не трябва да има друг клуб, след като хората са същите и след като 5 години, не успяха да си оправят бъкиите, а ги развяха тук във форума и омазаха всичко!!!

Цитат

Защо си мислите, че едните искат да сменят другите като клуб?! Може би просто искат да НЯМА клуб и може би това е най-правилното в тази ситуация. Така всички ще извървят сами своите пътеки и няма да се засичат. Така няма да има изява на нечии комплекси да бъде някой в общественото пространство на гърба на кучета или порода.

Защото многократно съм го чувала това от „другите”, а и от изписаното тук, точно това се опитват да ни кажат - на ОС на БРФК, ще се види кой, кой е....

Цитат

Кой точно има "неуспехи в развъждането", че нещо се изразявате "на ангро"?! Колко от кучетата на Цвета или Маги са болни, сакати, наследствено обременени или неуспешни на изложби?! Споделете, защото оставам с впечатлението, че имате представа! Така като се опитвам да си припомня за кучилата на Цвета се сещам на "прима виста", че май повечето кучета са в чужбина, а гледам, че и Маги има куче във Финландия. Това ли наричате неуспех в развъждането?

За кучетата на Маги нищо не казвам, не я познавам, нито кучетата и познавам. Направи ми впечатление обаче, че самата Маги, неколкократно- тук, съвсем учтиво ги помоли , да не намесват името и и да не изнасят в публичното пространство лична нейна кореспонденция, което ако си проследила, не беше изпълнено, даже напротив ! Това ти, като как го определяш!?!
Ами заплахите към нея, някъде по-горе съм ги цитирала, това да ти прилича на метода на работа на някой/и? Значи какво....кой не скача е червен... :ab_041:
Колкото до Цвета...,първо самата тя, неколкократно направи изказвания, че Бонка е разсипала развъдната програма, на нея и на всички останали с женски кучета и от там идват всичките проблеми, какво друго да си помисля, освен, че имат неуспехи в развъждането си :ae_085:
второ, не е добре да се доверяваш само на едната страна, трябва да чуеш и другата...монетата има две страни и истината е някъде там, по средата
.. и трето :

Цитат

Цитат

Публикувано: 15 November 2011 - 04:39 PM
КАСТРО[/b
]

Цитат

fiori, в 15 November 2011 - 04:31 PM, написа:

Тъй като от доста време насам някои хора си позволяват да правят неща, които не са нормални, според моето лично мнение, аз си позволявам да поднеса на вашето внимание проблемите на един клуб, който отдавна не съществува, но... една Бонка се опитва да задържи единствено и само за себе си!

1. Неродословно развъждане
2. Препродаване на чужди кучета
3. Фалшиви родословия
4. Титли от уговорени изложби
5. "Игри" с известни ветеринарни клиники и Вет. Д-ри

Като гледам всичко това важи и за теб 100% от точка 1 до точка 4 всичко може да се каже и за теб ;) като почнем от снимката ти за дисплазия правена в "Син Кръст" на кучката ти Емина! Пий си хапчетата и с кинология не се занимавай! Кучетата са ти за подаряване - не за продаване ;) Ако има кой да ги вземе (на малко хора им се занимава с инвалиди)

Не смятам с теб да се занимавам, не тормози другите хора - просто не си интересна!

…какво да си мисля, след това изказване!?! Това е споделено и с мен...,/ не от Бонка, от други, членове на този клуб/ че е истина, само името на клиниката е сбъркано!

Цитат

Тогава пак използвахте знаменитата си фраза: не греши, само този, който не работи!!!

Не знам дали е знаменита, ти я определяш като такава :re_037: , но е самата истина и ако не си го разбрала, че е така, значи си просто още много млада :smile: След време ще се убедиш, че съм била права!

Цитат

Кажете ми колко пъти човек трябва да повтори една грешка, че тя да бъде отчетена от хора като Вас?! Колко пъти трябва да роди едно куче, че да разбере развъдчика къде греши?! Или според Вас това, че в една малка популация се вкарват проблеми, които е можело да бъдат избегнати не е толкова важно и не съсипва популацията?! Вие на това развъждане ли му казвате?! Аз му казвам безхаберие и глупост, маскирана чрез евтина реклама и комплексарски изпълнения.

Извинявай, ама коя съм аз, че да трябва да отчитам грешките на другите? Всеки развъдчик отговаря сам за себе си. Там, пред името или след името на съответното кученце стои неговото име, не моето, твоето, на Цвета и т.н.! И кои сме ние, че да съдим и да даваме оценки? Има си изложби, има специалки, нека там се разреши, кой какво направил и колко добре е работил!
Другото са празни приказки, на които не би трябвало сляпо да се доверяваме...винаги има две гледни точки....!
...и това, за съсипването на популацията...айде стига, един човек съсипал популацията...ти вярваш ли го? ...аз-НЕ!!! Ако Бонка е съсипала популацията в нейният двор, къде е тяхната, не съсипаната!?! Стига с тези гръмки и безмислени фрази...Бонка, сама, съсипала популацията, а те видиш ли, не могат да се справят сега...Защо не могат бе, нали имат други кръвни линии, нали имат развъден план в главите си, за своите кучета, за своето развъждане...айде престанете да гледате в популацията на Бонка, оправете се първо с вашата!!!

Цитат

Или не е от значение, че един налива проблеми, а другите след това ще се чудят как да ги избегнат?! Вие така ли работите с английските булдоци?! И Вашия метод ли е от количество към качество?!

Ако Деси, само един налива проблемите, другите няма от какво да се плашат или да имат някакви проблеми...с популацията :ac_007: , сори ама ми стана смешно, макар че искам да остана сериозна... :ac_007:
Сега, моля те, не въвличай тук английските булдоци. Това е друга тема и ако искаш да си говорим за тях, с удоволствие ще ти разправям...
Само ще ти кажа, че аз имам 16 булдога, имам две раждания в година, имам женски на по 3.5-4 години, които още не са заплождани, поради липса на време, поради тази причина имам женски раждали само веднъж в живота си! Аз не изкарвам хляба си от кучетата, аз работя, за да изкарам за хляба на кучетата си! И това, с количеството към качеството...не на мен - МОЛЯ!

Цитат

Те РАБОТЕХА и се опитваха да направят нещо полезно, но явно Вие виждате само "успехите" на г-жа Георгиева и робувате на интернет-изяви.

Аз отчитам и се радвам на всеки един успех, независимо дали е на г-жа Георгиева, на Цвета, на Маги или някой друг.Но не приемам отричането, мрънкането, омаловажаването труда на другият, плюенето, и търсене на грешки само в другите, без да се отчитат собствените!
Не приемам и безплатният ти съвет, защото Фактите на едните, не отговарят на Фактите на другите! Аз не мога и не искам сляпо да се доверявам на изказвания, от които трудно можеш да разбереш за какво иде реч...! Изказвания изпълнени със злоба, омраза, негативизъм и нищо смислено!!! А и ти самата го каза в другата тема..ДОВЕРИЕ НИКУМО!

#1012 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 November 2011 - 02:41 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 19 November 2011 - 02:30 PM, написа:

Не приемам и безплатният ти съвет, защото Фактите на едните, не отговарят на Фактите на другите! Аз не мога и не искам сляпо да се доверявам на изказвания, от които трудно можеш да разбереш за какво иде реч...! Изказвания изпълнени със злоба, омраза, негативизъм и нищо смислено!!! А и ти самата го каза в другата тема...ДОВЕРИЕ НИКУМО!

Но го правите и целият Ви пост показва точно това, че вярвате само на едната страна. За разлика от Вас, през последните две години видях и двете страни (ЛИЧНО) и затова имам мнение. Не пиша по спомени на очевидци за разлика от повечето тук с мнения от "първа ръка". Уверявам Ви, че "на живо" някои неща са направо страшни. Затова и си позволявам да пиша тук. С този пост отново показахте, че вярвате само на едната страна и то по презумция, а не защото знаете всички детайли и факти.
А за изказването на Кастро просто няма какво друго да кажа, освен да се изсмея, защото за разлика от него, аз съм носила снимки за консултации на кучетата на Цвета и знам много добре какви са били заключенията. Няма как да погледна сериозно на коментара на човек, който вече 5 години се чуди на кого да сервилничи, а отгоре на всичко счита, че като вижда ротвайлерите на приятеля си значи знае всичко за ІІ-ра група. Просто няма да коментирам подобни умотворения.

Много жалко, че не виждате как един човек може да направи огромен сакатлък в една популация, която е сравнително малка. Не мисля, че такива проблеми трябва да се подценяват или крият, напротив, дори и с цената на това да те мислят за пълна откачалка.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#1013 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 05:19 PM

Няма да влизам в подробности Г-жо Йорданова, но определено ще ви задам един въпрос, тъй като явно само вас оставиха като защитник на кауза, която е загубена отдавна! Обяснете ми кое е това куче, което всъщност не се е раждало от тази майка, едва ли това е бащата, не е живяло при мен, нито при Г-жа Бонка, но пък за сметка на това си има родословие издадено от БРФК и представете си е женско?
Истината сигурно е някъде по средата... средата да не е кучило в Перник? Имам едни такива спомени, но може ли човек да реди пъзели цял живот? Не е ли по-лесно да се появи собственика на този развъдник и да обясни как стават тези неща? Нали ще избирате клуб, ами в този клуб ако валят измами постоянно, какво правим??? Каква популация и на какво?

http://www.masterpie.../delicate_heart

#1014 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 05:47 PM

Една лъжа повторена 100 пъти - не става истина :mg_062:

#1015 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 November 2011 - 06:34 PM

Показване на мнениетоКАСТРО, в 19 November 2011 - 05:47 PM, написа:

Една лъжа повторена 100 пъти - не става истина :mg_062:

Правилно! Важи изключително когато я повтарят хора като теб. :ae_085:
User's Signature

#1016 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 07:11 PM

Показване на мнениетоDessyD, в 19 November 2011 - 12:41 PM, написа:

Много жалко, че не виждате как един човек може да направи огромен сакатлък в една популация, която е сравнително малка. Не мисля, че такива проблеми трябва да се подценяват или крият, напротив, дори и с цената на това да те мислят за пълна откачалка.

Не се правя на интересна Деси, наистина- Не мога да си представя, че ЕДИН ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЪСИПЕ ЦЯЛА ЕДНА ПОПУЛАЦИЯ!
Мога да си представя, как един човек може да съсипе себе си и собственото си развъждане, но не мога да си представя, че ще съсипе цялата популация на породата в България!
Мога да си представя, че един човек може да съсипе цялата популация на една порода в България, само ако този човек е сатрап и не позволява на другите да работят въобще или пък самостоятелно, потиска ги чрез отказ за издаване на родословия, за регистриране на връзки, за самостоятелно вземане на решения, относно тяхното развъждане и т.н.
Питам ви, г-жа Георгиева, спря ли някой от вас да работи, имаше ли оказан натиск от нейна страна, в/у вашето виждане, за вашето развъждане, отказвала ли ви е регистрация на връзка, ако същата е отговаряла на ПСР на НБНК, отказвала ли е регистрация на кучило, отговарящо на ПСР на клуба, отказвала ли е вписване на закупени кучета от вас в ПК на клуба и БРФК, отказвала ли ви е помощ, ако такава сте поискали от нея?

#1017 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 07:36 PM

Показване на мнениетоfiori, в 19 November 2011 - 03:19 PM, написа:

Няма да влизам в подробности Г-жо Йорданова, но определено ще ви задам един въпрос, тъй като явно само вас оставиха като защитник на кауза, която е загубена отдавна! Обяснете ми кое е това куче, което всъщност не се е раждало от тази майка, едва ли това е бащата, не е живяло при мен, нито при Г-жа Бонка, но пък за сметка на това си има родословие издадено от БРФК и представете си е женско?
Истината сигурно е някъде по средата... средата да не е кучило в Перник? Имам едни такива спомени, но може ли човек да реди пъзели цял живот? Не е ли по-лесно да се появи собственика на този развъдник и да обясни как стават тези неща? Нали ще избирате клуб, ами в този клуб ако валят измами постоянно, какво правим??? Каква популация и на какво?

http://www.masterpie.../delicate_heart

Цвета, никой, никъде не може да ме остави или застави, да правя нещо, което не искам, еле пък да съм нечий защитник! Включих се, защото ми се повдигна от това, което изчетох и не можах да се въздържа...
...за коя загубена кауза ми говориш?

Цитат

...ще ви задам един въпрос. Обяснете ми кое е това куче, което всъщност не се е раждало от тази майка, едва ли това е бащата, не е живяло при мен, нито при Г-жа Бонка, но пък за сметка на това си има родословие издадено от БРФК и представете си е женско?

Защо ми задаваш този въпрос на мен? Мисля, че ме надценяваш! Отговоръм ми е - Не зная, за какво говориш!
Ако обаче е толкова важно, за развитието на популацията на породата в България, лично ще се опитам да се свържа с г-жа Георгиева, за да я попитам.

Цитат

Имам едни такива спомени, но може ли човек да реди пъзели цял живот?

...мисля, че точно тук ви е проблема на всички и работата ви не върви, защото сигурно не е лесно 5 години да дебнеш, за да хванеш някой в крачка и да редиш пъзели.....

...аз клуб няма да избирам!

Цитат

Каква популация и на какво?
....не зная, на това ти ми отговори?

#1018 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 November 2011 - 08:26 PM

Ако някой си беше правил труда да изчаква и да търси грешки на другия нямаше през 3 от тези 5 години да има премирие, че даже и съвместна работа, не мислите ли? Защо не си зададете и други въпроси? Защо целия "нов" управителен съвет си подаде оставките? Защо г-жа Георгиева е член на друга федерация? Как така цялата рота марширува грешно, само старшината е прав? Просто си питам. Вече споделих, че за мен и двете трябва да престанат да се занимават с кучета, а ако някой някога иска да направи нещо с популацията на нюфове да започне със здравен регистър и ДНК-проби.
User's Signature

#1019 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 09:11 PM

Показване на мнениетоDessyD, в 19 November 2011 - 06:26 PM, написа:

Ако някой си беше правил труда да изчаква и да търси грешки на другия нямаше през 3 от тези 5 години да има премирие, че даже и съвместна работа, не мислите ли? Защо не си зададете и други въпроси? Защо целия "нов" управителен съвет си подаде оставките? Защо г-жа Георгиева е член на друга федерация? Как така цялата рота марширува грешно, само старшината е прав? Просто си питам. Вече споделих, че за мен и двете трябва да престанат да се занимават с кучета, а ако някой някога иска да направи нещо с популацията на нюфове да започне със здравен регистър и ДНК-проби.

И аз много работи попитах, ама няма кой да ми отговори :wb_052: :tb_195:

#1020 Guest_Monty_*

• Група: Гости

Публикувано: 19 November 2011 - 10:03 PM

[
Ако обаче е толкова важно, за развитието на популацията на породата в България, лично ще се опитам да се свържа с г-жа Георгиева, за да я попитам.
[/quote]

Ами хайде,звъннете на тази госпожа Бонка и нека Ви отговори.Изчакахме се нещо да "мецне".Чета тук,защото исках да си купя такова мече,но попаднах на "това" и от известно време чета с все по-нарастващ интерес :re_037:

• (58 Страници) +
  • « Първа
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни