Национален Български Нюфаундленд Клуб-въпроси към клуба
Публикувано: 14 December 2007 - 08:19 AM
нека да е в неделя след 12ч за да се съберем всички.Ние 12ч ще сме на златните мостове и ще ви чакаме . :yahoo:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 14 December 2007 - 01:05 PM
дай идея къде няма толкова хора,аз на Витоша не съм се качвала от много време.

Публикувано: 14 December 2007 - 01:37 PM
И аз ще мога след 12ч, Meduni може ли да дойда с теб? :izcherven:
Мисля, че хората много ще ни се накефят на "глутницата" ;) На мен ми казаха, че на златните моцтове било сууууупер!!! B) Все пак кудето и да е на Витоша ще е много готино!!! :yahoo: Сняяяяяяяяяяг!!!!!! :Танц:
Мисля, че хората много ще ни се накефят на "глутницата" ;) На мен ми казаха, че на златните моцтове било сууууупер!!! B) Все пак кудето и да е на Витоша ще е много готино!!! :yahoo: Сняяяяяяяяяяг!!!!!! :Танц:

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 14 December 2007 - 01:42 PM
Цитат
И аз ще мога след 12ч, Meduni може ли да дойда с теб? :izcherven:
Разбира се!
Само да се разберем къде и в колко часа.
Публикувано: 14 December 2007 - 01:48 PM
последно на златните за да има къде да паркираме и там ще си намерим полянка,в 12ч ще сме там.

Публикувано: 14 December 2007 - 02:10 PM
добре предложете вие,ние сме с вас

Публикувано: 14 December 2007 - 08:52 PM
на златните при старата спирка на автобусите
има достатъчно място за спиране а на около километър на горе има доста поляни които са далече от обичайната лудница
в прогнозата преди малко казаха че няма да е много подходящо за
излизане в планината
и смятам да има резервен план за по студено време да направим сбирката някъде по ниско
успех
има достатъчно място за спиране а на около километър на горе има доста поляни които са далече от обичайната лудница
в прогнозата преди малко казаха че няма да е много подходящо за
излизане в планината
и смятам да има резервен план за по студено време да направим сбирката някъде по ниско
успех
Публикувано: 15 December 2007 - 06:30 PM
Хора, кажете кой ще идва на планинаааааа :yahoo: Защо никой не пише? :(
Аз да ви подсетя- облечете се дебело, носете си "дупенки", шейни, найлони и кучетата :P Чая с ром е препоръчителен! ;) Та кой ще идва? :blink:
Аз да ви подсетя- облечете се дебело, носете си "дупенки", шейни, найлони и кучетата :P Чая с ром е препоръчителен! ;) Та кой ще идва? :blink:

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 15 December 2007 - 08:03 PM
ако не е късно и не сте се отказали вече ;D
ние ще сме на старата спирка на автобусите в 12 часа
успех
ние ще сме на старата спирка на автобусите в 12 часа
успех