Dog.bg Форуми : Национален Български Нюфаундленд Клуб-въпроси към клуба

Към съдържанието

Национален Български Нюфаундленд Клуб

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (58 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Национален Български Нюфаундленд Клуб-въпроси към клуба

#1041 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 November 2011 - 12:33 PM

Ох, аман от тоя КАСТРО!
Не знам как "пръцка голяма глава", но знам как с.р. голям г.. Качена снимка
Айде Бойко и главата да продължава да ти расте, та да сееш още от уханието на "свежи аромати", НО био-произведени Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка
КАСТРО, за да не се почувстваш сам Качена снимка Време е за следобеден сън Качена снимка

#1042 Потребителят е офлайн   MDI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:" Ако твърде много съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш."
    Майка Тереза

Публикувано: 23 November 2011 - 12:37 PM

Аз, драга ми fiori , ще помагам на всеки, който поиска ,за да не се научават нещата по трудния начин. И това ще става и в 2-та форума!!!

За да не те дразня и да не развалям комфорта ти, това ще става на ЛС.

#1043 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 12:53 PM

Показване на мнениетоMDI, в 22 November 2011 - 10:46 AM, написа:

Здравейте на всички.
Пиша ви в един последен отчаян опит да направя нещо за породата в България.
Изчетох постовете на всички ви и освен злоба, негативизъм, много натрупан гняв и лоши емоции не видях нищо друго :(.
Смирете се, простете си, подайте си ръка и нека в името на наистина добра кауза да тръгнем напред всички заедно с единствената мисъл, да разпространим породата, да я популяризираме, да вървим напред.
Нека всички заедно покажем и на кинологията в България, и извън България, че сме отговорни и почтени хора, с които може да се работи, дори на доверие.
Не можете да ме убедите, че отглеждайки нюфаундленд вие може да сте лоши хора. Само добър човек ,може да вникне в дълбочината на това изпълнено с любов същество и да живее в синхрон с него.
Трудно е да се прощава, но това е най-великото чудо. И аз мисля, че всеки един от нас може да прости на всички околни.
Имаме толкова много неща, които можем да свършим заедно. Например да посещаваме домове за сираци заедно с кучетата си. Да се уговорим с Червен кръст и други подобни организации, да им подаряваме кучета, които сме преценили, че няма да бъдат перспективни за изложбени и развъдни дейности. И още много други подобни неща.
Спрете да воювате и да се надцаквате. От това никой не печели нищо. Всеки един от нас има голяма уста и може да отговори на нападките и да " ЗАТАПИ " противника. Но смисъла е никакъв.
Убедена съм, че всичко това, което написах, ще влезне в ума и душата на всеки един от вас и дори тайничко, ще се осъзнае, че е безсмислена война. От такива спорове, няма печеливши. Има само опънати нерви и обидени хора.
Не пиша това, защото се чувствам притисната или уязвима от някой. Път и изход винаги има. Пиша го за да се огледате, да помислите и да спрете.
Разчистването на стари сметки, няма да ви компенсира, ако сте били уязвени някъде.
:rc_036:

Поздравления MDI …най- сетне нещо смислено и позитивно в тази тема!
Не Ви познавам, но искрено се радвам, че има хора като Вас, които са си направили труда да изчетат всичко изписано, да го анализират и да се замислят, какво се губи и какво ще се спечели!
Дано да Ви чуят и разберат! Аз съм с две ръце- ЗА!
След като в клубовете членуват хора, то съвсем нормално е да има разногласия и спорове.
Няма клуб, в който да няма такива. Съвсем нормално е, в процеса на работа да възникват разногласия....., хора сме, всеки със своите виждания и разбирания. Но това, как ще се разреши даден проблем, зависи от нас, хората, членуващи в клуба, от правилниците, които сме си създали, от нашата отговорност, към породата, за която работим. Когато споровете са градивни, т.е., когато наистина искаме да разрешим даден проблем, то начина не е този, по който се тръгна тук! Не може ей тъй на, на „ангро”, тук пред всички да обиждаме, да оплюваме, да осъждаме работата на другият, да плюем по кучетата му, без да погледнем себе си, и да се запитаме, какво аз направих , като член на този клуб, какъв е моят принос, за развитието и популяризирането на породата, през тези 5 години! Най-лесно е да стоиш от страни, да търсиш грешките на другият, да го дебнеш, та дано го хванеш в „крачка”, да редиш пъзели по спомени, да се изтъпаниш тук във форума, ръсейки неоснователни обвинения и да се мислиш за много "велик”! Четейки последните му постове, даже и "боркиня за правдата" се оказва, че била :ab_041: :ae_085: ! Това аз наричам интриганство, а не градивна критика и желание за работа, ЗА ПОРОДАТА!. От това не печели никой, и най вече не печели породата! Никога не трябава да се допуска, да наделяват личностните взаимоотношени, отричането, негативизма, омразата, рушенето, на които волю или неволю, станахме свидетили всички ние в тази тема. Пролемите се решат вътре в клуба, а не тук във форума!

А, че ще има такива хора:

Цитат

Fiori- biberon- Цвета
Моята роля бе да бъда близко до врага и да спирам всякакви опити за доминиране:)
Малко гнусно, но пък и от такива хора има нужда:)
Аз колко пъти съм се насирала...ехееееее, още един път...добре ще ми дойде:)

Ще ги има.....просто е неизбежно!!! ФАКТ!!!.....дано има повече здравомислещи!!!

#1044 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 01:19 PM

....За кой ли път.... :ab_041:

Цитат

Fiori- biberon- Цвета
....Твърдя, че не съм била член на клуба
...... Няма НБНК...не само юридически, няма и хора в НБНК, не заради мен и meduni която никога не е била член, както и аз;)

Цитат

Fiori- biberon- Цвета

ФАКТ!!! :re_037:

Прикачени файлове

#1045 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 01:31 PM

Поздравления Елена! Най-накрая нещо смислено и от "вашата клавиатура" да се появи! Това, което цитирате е това, което ви се харесва, нали знаете! Колкото и да се опитвате да изчистите името си от неща, които не се харесват не само на мен, ще бъде сложно тук! Но нали сама, казвате да не берем грижи за вас...Айде няма, спете спокойно и недейте да изпадате в подобни истерии ":ue_072: <br style="color: rgb(93, 93, 93); font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif; line-height: 19px; background-color: rgb(243, 249, 246); "><br style="color: rgb(93, 93, 93); font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif; line-height: 19px; background-color: rgb(243, 249, 246); ">:uc_029: :uc_029: :uc_029:" Нали и за здраве не трябваше да говорим, но...Говори се и се чува даже, пък и се пише и ще продължава да се пише и след мен!
Открито "скочихте" срещу мен и това няма как да не бъде обсъждано дълго време, от хора като Кастро "големата глава ти пръцка ................. :ab_041:"! За мен това означава само едно и то е, че от сеирджии няма да се отървем дъъълго време! Не искам тук да подхващаме темата за това вие с какъв авторитет сте, но за себе си мога да кажа, че имам доста време да поправя всяка една грешка, (казвам грешка, защото писането тук е грешка за много от здравомислещите хора) която доведе отново до едно и то е...Излезнаха тук едни хора, които по команда се явяват всеки път, когато ЕДИН/ЕДНА ... не са готови (а няма и да бъдат) да се защитят сами! Ето това аз наричам БЕЗСИЛИЕ, а до подобни безсилия стигат само такива, които знаят , че това което вършат не е това, което е писано в правилниците, които ние сме създавали!
Умното което Маги пише сега е умно, но когато го напише някой друг тук и на други места (Маги не само в двата форума) е пълна глупост и отново защитаваме нещо от което уж бягаме! Помня и за едно предложение на едно ОС за бели родословия и навързвайки пъзела към днешна дата мога да кажа, че има нужда, не защото мисля че така трябва, а защото мисля, че така ще стане ясно кой от къде и защо! Приемете го като предложение за решаване на проблем, който нито е създаден от мен, нито от Маги, а от такива като Вас, НЕуважаема Елена!
Поздрави на всички "жълтурковци"Качена снимка и ползотворна работа в търсенето на "пазар за стока", която по моето звучи така: " Стопани отговорни да отгледат Нюфаундленд със всичките му особености, включително и достатъчно козина от която на някои " ИМ се сгажда от козина :ab_041: "
Това са абсурди за мен и не желая да бъда част от тях нито миг повече!

#1046 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 01:39 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 23 November 2011 - 01:19 PM, написа:

....За кой ли път.... :ab_041:

Цитат

Fiori- biberon- Цвета
...... Няма НБНК...не само юридически, няма и хора в НБНК, не заради мен и meduni която никога не е била член, както и аз;)

Цитат

Fiori- biberon- Цвета

Скрийте си го там където е било досега! На мен такава информация не ми е изпращана както следва по тогава действащия устав, тъй че...Днес нещата за различни! Няма НБНК, няма ме и мен, която видите ли била приета!

Цитат

Fiori- biberon- Цвета

Сега, моля да ми позволите да свърша тази жизнено полезна част от съществуването дори и на вас НЕуважаема!
ФАКТ, наричам това:

Да се върнем на това! ">Дойдохме си на думата!">Аз ще се опитам да не говоря за титли, защото не можем да ви стигнем...Нали на изложбените рингове се раждат шампионите...? Или пак не съм разбрала
Затова предпочитам да се върнем на дейността ви, по-точно развъдната и ще започнем с малки извадки от вашия прекрасен сайт:) Choosy - намерен от Десислава Давидова, в този форум, по-точно тема "БЕЗ ДОМ", сега някъде в Суботица! Моля да поясните причините за което ! Atlant - при Румяна Райнова, която не успя да издържи Бонка и се наложи да пренеса Майка-родилка и 3 бебета, от които останаха 2 в дома ми :) Щастливо отгледани останаха Хайм и Койл :), женското бебе - Шанел почина след сърдечна операция, заради вродена малформация<br style="color: Armani - пет клас; Жив ли е? Bacchus - с драматични увреждания след сериозно заболяване
Big Dream - изселен, по желание на собствениците
Coyle - без родословие, Г-жа Бонка Георгиева, все още не желае да предаде Родословието на Снежинка Попова ( собственик на Койл)"
Женски:
Eleganza - върната към живота от Цвета Иванова и всички нейни близки:) Hany - пет клас; светли очи; 1 кучило; 1 бебе! 2ро регистрирано в ПК на БРФК
Casey - починала, не се знае кога, със сигурност при раждане, заплодена непорочно от някой селски мелез
Abracadabra - с титлите от Световното в конкуренция с около 2 кучета :), но и сестра на кучетата без опашки или с обърнати захапки
Gloria - върната, със сериозен проблем в лутането и раждането
Delicate Heart - куче, което не е нюфаундленд и не е родено на заподозряното място! С фалшиво родословие, което автоматично означава, че Бонка Георгиева, не само че се занимава с търговия на нюфаундленди, но и заблуждава организацията, която "Узаконява" нейната дейност!
Без да ставам жлъчна и да представям кучетата ви във фотоси, ще се опитам да обясня как стоят нещата с развъдния план на вашия развъдник и какво вие успяхте да направите от 2007 насам! ................

Защото съм го видяла с очите си! Качена снимка

А Факт е и това Elena Yordanova малииии изложих се :)))...да не позная Емина!!! Ама че тя е станала огромна!!!...и с тази голяма глава и масивна костна с-ма направо си я взех за Hulci !!! Много сори от мен на мецана...цункай я по-голямата главица :))))

#1047 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 01:45 PM

Цитат

Fiori- biberon- Цвета
Нещата са по-прости... или работим заедно, така както е било в годините или няма смисъл! Ще дойдат нови хора и те ще се опитат да направят нещо и това нещо отново ще бъде съсипано! Има причина така да се случват нещата и тя се нарича ЗАВИСТ!

.....първото УМНО нещо, което прочетох от вас НЕуважаема...., знам ли, може пък и да започнете да мислите.... :ab_041:

....да ама НЕ..... :ab_041: :tb_195: ......върнахме се в изходна позиция..... :ac_007:

Цитат

Fiori- biberon- Цвета
Помня и за едно предложение на едно ОС за бели родословия и навързвайки пъзела към днешна дата мога да кажа, че има нужда, не защото мисля че така трябва, а защото мисля, че така ще стане ясно кой от къде и защо!]Приемете го като предложение за решаване на проблем, който нито е създаден от мен, нито от Маги, а от такива като Вас, НЕуважаема Елена!

:blink: :ac_007: :wacko: :ac_007:

Цитат

Fiori- biberon- Цвета
Скрийте си го там където е било досега! На мен такава информация не ми е изпращана както следва по тогава действащия устав, тъй че...Днес нещата за различни! Няма НБНК, няма ме и мен, която видите ли била приета!

Цитат

Fiori- biberon- Цвета

Прикачени файлове

#1048 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 04:05 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 23 November 2011 - 01:45 PM, написа:

Цитат

Fiori- biberon- Цвета

Цитат

Fiori- biberon- Цвета

Taзи Fiori- biberon- Цвета бая шизофрения я гони. Възможно ли е да е спряла да си взема лекарствата?
:tb_195:
Па и ти ма Елено :md_064:, да не можеш толко да разбереш, че тя, милата, била приета, ма не била известена за което и ПОРАДИ което в крайна сметка НЕ Е ЧЛЕН НА чики-рики НЮФ щото така си и харесва, нищо, че и членски внос си е плащала ! :tb_195:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1049 Потребителят е офлайн   tiwok Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 06:29 PM

Показване на мнениетоMDI, в 23 November 2011 - 08:42 AM, написа:

Лидке, коя си ти, че да даваш шанс на породата ?
В какво качество се явяваш ? :ea_103:
Не мислиш ли, че прекалено много си си повярвала ?
Кой го интересува дали на тебе ти се " ми се сгажда от козина :ab_041: "
Предлагам по твоя препоръка да евтаназираме всички молоси, защото ти не им даваш шанс да живеят в апартамент !!!
Гледай си докуметнацията, с която толкова се гордееш и запомни една стара, неприлична, но практична поговорка : ТАМ КЪДЕТО ДВА К... СЕ МЕРЯТ НЕ СИ СЛАГАЙ Г.З !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Простете за намесата ми бавна, но мерилото ви скромно май не може да се слага нийде. :dry:
Не че искам да ви чета,просто писвате на всички май. Тая порода няма да я оправите по този начин /каквото и да значи това/ re_037: В този ЧАТ сте се събрали само женски и си веете ония работи дето са ви закърнели. Поздравления за Медуни която си е кастрирала кучето. Спестила е май много мъки на бъдещи стопани, е не си е избила вложението, но е постъпила правилно и коректно. Ама пусти кинти все гледа някой да ги прилапа.
Поздрави и успех

#1050 Потребителят е офлайн   MEDUNI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 08:34 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 21 November 2011 - 04:44 PM, написа:

Нели, причината, която ми изстъкваш е просто смешна! Ти сега какво искаш да ме убедиш, че една покана, за отсъждане на специалка, преди една година, ме е поласкало толкова много, че ще ме направи подлога.... :ab_041:
Смешно е.... :ab_041: ...и си мисля, как един интелигентен човек, като тебе, може да се хване за нещо толкова елементарно и да го изстъква, кат' причинЪ... :rc_111:

Смешно е, но е истина. А ти, Елена след всичко изплюто от теб срещу Бонка с какви очи и достойнство клекна и отиде да съдиш специалка. Е няма как от тогава да не се мазниш и да защитаваш като зомбирана.

... Аз виждам проблемите, на бившият вече НБНК, но тези проблеми са създавани не само от Бонка....не само тя е развъждала през тези години, нали?
Попитах не веднъж, къде бяхте вие!?!
Напуснали сте клуба, отеглили сте се, защото не сте одобрявали начина на работа на Бонка...няма логика... :cd_045:
Значи според вас, ако в един клуб има някой / а то винаги има/, който не работи според вижданията на останалите/ имам в предвид нарушава правилниците/, защото всеки работи според своите виждания, те трябва да се хванат дружно и да напуснат клуба, това ли искате да ми кажете!?! Ами то клуб няма да остане!!!

Изобщо не подхожда на интелегентен човек като теб да повтаря едно и също като развален грамофон. Ти целенасочено говориш принципно, за да изместиш темата и заблудиш четящите.

На този етап, в нито едно от вашите обвинения, не можахте да ме убедите...,... знаете, че за да се докаже дадено обвинение, са необходими ФАКТИ!
Спирам до тук, с празните приказки....... :re_037:

През изминалите години всички обвинения към Бонка сме подкрепяли с неоспорими факти. И целта не е да убедим теб, а да предпазим нищо неподозиращите бъдещи и настоящи собственици на нюфаундленд. Аз много се съмнявам, че ти ще спреш с празните приказки. Нямаш явно друг избор.

Цитат

На пАнгара никога не сме били, ако имаш предвид ТОП НЮФ.

Пробвай да престанеш, да повтаряш: "Щом ти е къса паметта"...

...бяхте, бяхте, нали знам кога го учредихте и колко много бяхте нападани, колко много разговаряхме тогава и колко много ви защитавах....,или ви е къса паметта :ae_085:

Я си сложи ръка на сърцето и ми кажи: Като ни защитаваше тогава с чиста съвест и по убеждение ли го правеше или от лицемерие? Обясни на хората защо тогава ни защитаваше! Моля!

Ще обясня кратичко за незапознатите за какъв пангар според Елена иде реч.
След изложба в Банско, на която участваха моето куче и кучето на Цвети, Бонка от злоба изпадна в истерия и започна да пише небивалици тук в този форум.
Спешно уж свикан УС на НБНК, на който се взима решение аз и Цвети да бъдем изключени от клуба. (Аз никога не съм била член на НБНК, но умопомрачението от злоба и завист не прощава)
Спешно уж свикан УС на БРФК (забележете в неделя вечерта) на който уж е взето решение за спиране от изложби за срок от една година на кучетата ни.
Ей за този смехотворен „пангар” говори Елена.
Съответно всичко компроментиращо Бонка в този форум се трие и архив няма.

StyleBullet написа:

Не може ей тъй на, на „ангро”, тук пред всички да обиждаме, да оплюваме, да осъждаме работата на другият, да плюем по кучетата му, без да погледнем себе си, и да се запитаме, какво аз направих , като член на този клуб, какъв е моят принос, за развитието и популяризирането на породата, през тези 5 години! Най-лесно е да стоиш от страни, да търсиш грешките на другият, да го дебнеш, та дано го хванеш в „крачка”, да редиш пъзели по спомени, да се изтъпаниш тук във форума, ръсейки неоснователни обвинения и да се мислиш за много "велик”!

Гледаме себе си, Елена. Моят личен принос е, че кастрирах нюфаундленда си, а не се юрнах и аз да се занимавам с развъдна дейност (моето куче е едно от четирите внесени от едно кучило). Fiori и MDI имат три много качествени кучила. Направихме една специалка за пример! За три години ТИ какво искаш да се свърши?
Стоели сме били отстрани и сме дебнели, та дано хванем Бонка в крачка. Ако питаш мен това е най-голямата работа, която сме свършили. Мъчим се да спреме тая луда жена. Да спре да развъжда болни и наследствено обременени нюфаундленди, да спре да търгува с кучета, възползвайки се от незнанието на хората, да пробутва неродословни за родословни ... Ти не проумяваш ли за какво става дума? Тая жена с болни амбиции не трябва да се докосва до куче, не да отглежда и развъжда.

StyleBullet написа:

Това аз наричам интриганство, а не градивна критика и желание за работа, ЗА ПОРОДАТА!. От това не печели никой, и най вече не печели породата! Никога не трябава да се допуска, да наделяват личностните взаимоотношени, отричането, негативизма, омразата, рушенето, на които волю или неволю, станахме свидетили всички ние в тази тема.

Не отива на интелегентен човек да дава грозни квалификации без покритие. Няма омраза и рушене. Има борба за опазване на породата нюфаутдленд.

П.п. Ииии, Елена, създаваш впечатление за човек, който твърде изчерпателно отговаря на въпроси, но на нито един мой още не си отговорила!
User's Signature

Качена снимка

#1051 Потребителят е офлайн   palaskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 08:51 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 23 November 2011 - 11:19 AM, написа:

Г-жо Йорданова защо чак сега показахте, че документите на членовете на НБНК са при Вас?!? Отколко време пиша, че заради тях не мога да свикам легитимно ОС!?! А сега вече е твьрде кьсно... изпуснахме едномесечният срок. Искам да Ви попитам вие като каква в клуба притежавате тези документи?
User's Signature

Качена снимка

#1052 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 11:24 PM

Цитат

MEDUNI
Смешно е, но е истина. А ти, Елена след всичко изплюто от теб срещу Бонка с какви очи и достойнство клекна и отиде да съдиш специалка. Е няма как от тогава да не се мазниш и да защитаваш като зомбирана.

Нелииии, по-спокойно, пази си нервите....
...ама, Погледни само, колко дребни душици сте....., пак гледате да завъртите интрижка..... :wink:
Не ви ли омръзна, във всеки ваш пост, да пишете едно и също:

Цитат

..... Елена след всичко изплюто от теб срещу Бонка.....

Тогава Нели, аз Бонка лично, не я познавах, спомняш ли си? Две приказки не бях разменяла с нея. Инфото ми за нея идваше от „първа ръка”, т.е. това, което вие ми разказвахте... :bi_051:
.....монетата винаги има две страни...желателно е, преди да си си направил, каквито и да било изводи, да чуеш и видиш, и другата страна......Ама така е, човек се учи докато е жив!
С какви очи, съм отишла да съдя специалка на НБНК..., не ме разсмивай .... :ac_007:
Аз съм отишла да съдя на специалка, организирана от НБНК......, това какво общо има с Бонка!?!
„Зомбирана” казваш....малиииии, смешна си И не само, вече в постовете ти, се прокрадва и злоба.... :cd_045:
Успокой се Нели, дай да си говорим по темата, не за мен.....май ти искаш да отклониш вниманието на хората, с нападките си към мен...

Цитат

Изобщо не подхожда на интелегентен човек като теб да повтаря едно и също като развален грамофон. Ти целенасочено говориш принципно, за да изместиш темата и заблудиш четящите.

...ай сега, от зомбирана, станах интелегентна.... :ab_041:
По принцип се старая да не повтарям, но не виждам разбираемост от другата страна, та се налага пак да питам.....
Няма целенасочено Нели, има само принципно!!! Като ителегентни хора, ние трябва да се ръководим от принципите, а те не могат да заблуждават хората....който има принципи той разбира... :re_037:

Цитат

През изминалите години всички обвинения към Бонка сме подкрепяли с неоспорими факти.

ТЦЪ, нямате ФАКТИ, имате СПОМЕНИ и редене на ПЪЗЕЛИ!!! До тук само това доказахте!
Имате твърдения, в които всеки би се усъмнил, след като вече видяхме как се ТВЪРДИ, че някой не е бил член на НБНК, а реално е бил!!! ФАКТИТЕ, Нели са друго нещо...дай документи, за всичко това, в което обвинявате Бонка! Както например, пусна документи, че НБНК, вече де юре не съществува, убеди ни, Ок, както виждаш, замлъкнах, не споря!
Така както и аз правя, когато съм сигурна в нещо, което ТВЪРДЯ...., пускам документи!

Цитат

Я си сложи ръка на сърцето и ми кажи: Като ни защитаваше тогава с чиста съвест и по убеждение ли го правеше или от лицемерие? Обясни на хората защо тогава ни защитаваше! Моля!

Еееее, сега пък, лицемерка ме изкара :ac_007:
Защо според теб, Нели, да си навличам гнева на всички останали, вместо да си стоя кротко зад екрана, както повечето и да гледам, и аз сеира отстрани!?! Бях абсолютно убедена в правотата си, както съм убедена в момента! ОК!?!
Смехотворен, смехотворен, ама сега, от позиция на времето....Тогава яко ви бяха награбили, какво ли не пишеха за вас и за кучетата ви! .....та и за мен покрай вас....И хич не ви беше до смях тогава!
......ама тогава не ми каза:

Цитат

Мисли за себе си Елена!

Цитат

Моят личен принос е, че кастрирах нюфаундленда си, а не се юрнах и аз да се занимавам с развъдна дейност

Похвално! Изборът за кастрация си е бил лично твой! Аз например, никога не бих кастрирала мое куче / ако не се налага по здравословни причини, разбира се/, въпреки, че не се използва за развъждане...въпрос на виждане! :rc_111:

Цитат

Стоели сме били отстрани и сме дебнели, та дано хванем Бонка в крачка. Ако питаш мен това е най-голямата работа, която сме свършили.

....да, да, видях...... ....”маааалко гнусно, но пък и от такива хора има нужда”!!!

Цитат

Мъчим се да спреме тая луда жена. Да спре да развъжда болни и наследствено обременени нюфаундленди, да спре да търгува с кучета, възползвайки се от незнанието на хората, да пробутва неродословни за родословни ... Ти не проумяваш ли за какво става дума? Тая жена с болни амбиции не трябва да се докосва до куче, не да отглежда и развъжда.

Параноята „Бонка” ви е обвзела тотално.....плаша се....

Цитат

П.п. Ииии, Елена, създаваш впечатление за човек, който твърде изчерпателно отговаря на въпроси, но на нито един мой още не си отговорила!

.....сега отговорих ли!?!
Лека вечер Нели!

Пп. Ние тук просто водим една дискусия, надявам се и градивен спор, не си изспускай нервите!
Вие може да убедите мен, може пък аз да убедя вас, може и всеки да остане със собствените си убеждения, но трябва ли заради нещо такова да се мразим!?!

#1053 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 11:51 PM

Показване на мнениетоpalaskova, в 23 November 2011 - 06:51 PM, написа:

Г-жо Йорданова защо чак сега показахте, че документите на членовете на НБНК са при Вас?!? Отколко време пиша, че заради тях не мога да свикам легитимно ОС!?! А сега вече е твьрде кьсно... изпуснахме едномесечният срок. Искам да Ви попитам вие като каква в клуба притежавате тези документи?

Г-жо Паласкова, айде сега...., не на мен тези...... :ab_041:
Надявам се, не ме обвинявате, че съм ги откраднала, за да попреча на работата Ви!?!
Документите на НБНК, са там, където сте ги оставила, като зам. председател на клуба....мисля.... :wa_048:
Не съм срещтнала никъде, вашето писание, че ги търсите, иначе щяхме да ги намерим...иииии, при добро желание, нямаше да изпуснете едномесечният срок, за свикване на лигитимно ОС..... :wink:

Цитат

Искам да Ви попитам вие като каква в клуба притежавате тези документи?

Айде сега пак, предполагам добре следите темата. Няма как, да не сте разбрали, че имаше въпроси към мен и аз обещах, че ще се поинтересувам и ще отговоря.
Иначе, документи в мен няма.....само отговори на въпроси, за които ми се искат и ФАКТИ!
Лека вечер и на Вас!

#1054 Потребителят е офлайн   MEDUNI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 09:36 AM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 23 November 2011 - 09:24 PM, написа:

Нелииии, по-спокойно, пази си нервите....
...ама, Погледни само, колко дребни душици сте....., пак гледате да завъртите интрижка..... :wink:

Eленааааааа, аз съм си много спокйна!
Продължаваш да слагаш под един знаменател всички. Дребни душици сме били :ab_041: , интрижки гледаме да завъртаме :ab_041: .
Евала, Елена, много ти отива!

От всичко изписано от теб до момента става пределно ясно за всички, че ти си официален говорител на Бонка (ех, че престижно!!!)

Кажи тогава къде се скри таз женица Бонка? Главата с пепел ли си покри?
Щом я питаш и отговори получаваш, че и документи, ха сега я попитай къде изчезна поста ми с актуалното състояние на НБНК!!!

Къде изчезна и това?

Неудобно, нали? Я да чуем твоето мнение по този въпрос, моля!!!

Цитат

#
Bonka Georgieva
преди 4 часа
*

Извинявай .............,че те притеснявам искам само да ти кажа,че ще ти мине кучилото през НБНК и няма проблем той все още ще е съществувал.
Не ти пиша това,защото искам да правя кинология с тебе,а защото .... заради болните му амбиции.

На 100% имаш подкрепата ми... Можеш да напишеш,че имаш разрешение от НБНК,ако искаш ще ти изпратя бланки за заплождане и акт за раждане ... БРФК няма да анулира родословията,само се надявам Цвета да не се свърже с Антоанета защото тогава ще стане страшно.Разликата между двете е само в парите-едната има,а другата не.Но дори да се опитат нещо да направят ще ги минем през клуба и повече няма да се занимаваш с глупости....

Попитай я и защо така скоростно премахва всичко неудобно за нея? Много наперено беше тръгнала на вечеря с младото си гадже (и това изчезна), но бързо й падна носа и сега си скубе някъде косите.

Еленаааааа, хората не са никак глупави! Четат и си правят изводи, които сигурна съм не са нито в твоя, нито в нейна полза.

Чакам отговор на още един мой въпрос:

По какъв повод намеси името ми?

Цитат

...Нели...пардон Цвета, помня аз, много добре помня какво, кога, къде, пред кого и какво говоря.... , така че оставете архивите, не са необходими .... не страдам от деменция... все още...

User's Signature

Качена снимка

#1055 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 11:29 AM

Елена, за мен както и за всички четящи стана ясно, че тук тези на които задаваме простички въпроси, отговарят само когато евентуално биха могли да си вдигнат рейтинга! Никаква параноя няма около Г-жата, която най-вероятно отново рони сълзи докато се пишат истини, които тя нарича "лоша реклама"! В постовете ви използвате толкова много от любимите й изрази, че няма да се очудя ако накрая излезе, че тя пише вие поправяте нейните грешки и така дружно двечките се опитвате да изместите проблеми, които 5 години някои от нас "лошите" се опитваме да разрешим в полза на кучетата, които обичаме!
Хайде моля ви, обяснете как така, това което вие сте научавали за Бонка е било единствено от нас, при положение, че тогава средата ви беше съвсем друга и информацията идваше от други хора, които и до ден днешен просто четат и не взимат участие, но какво от това? Нали за вас не означава, че и те нямат своето мнение по въпросите обсъждани тук!
Тъй като говорите за ФАКТИ, а фактите изчезват от този форум, когато Бонка има права да модерира, ще ви замоля да прочетете още веднъж Решението на съда и да ми обясните според вас как така съда е отхвърлил моите искания като "член", защото не съм член на НБНК, а вие тук развявате някакви документи, които аз и до ден днешен не съм виждала?
Тъй като съм съгласна с това, че явно вече разбирате, че НБНК юридически не съществува и тъй като знам от първа ръка позицията на Бонка по отношение на този клуб продължавам да се питам вие какво точно защитавате? Архивът на Бонка, който доста добре съхранява с една единствена цел...някой да не й вземе нейното или "принципите" на човек, който такива няма и това е ясно не само в България, а и на много други места по света!
Безочливи сте и ще ви кажа защо! Просто практика от 5 години насам...когато "водим някой за носа" - добре е и е много добър човек, но когато този някой скочи защото се вършат неща, които са извън неговите принципи - КРАЙ... Идва параноя, която е във вашите глави! Нали не смятате че за 2 месеца вие сте видяли толкова, колкото аз съм гледала 3 години! Ама моля ви, разтърсете се малко за инфо и от други места...тогава и вие ще започнете да редите пъзели и за това ще има причина!
Маги, Елена говорейки за това кой от двата клуба е по-по-най, май изпускаме възможността да се заровим отново в едни реплики, които прилежно сте сглобили като пъзел, който съвсем не отговаря на моя образ. Разбирам, сигурно нещо са ви обещали, но какво от това? Май няма нито една от вас да хукне да я защитава пред цяла България и не само и накрая, когато попитате за проблеми при нюфаундлендите визирам: починалото куче
Skkiper’s Sentimental Jorney, Глория която открихме на паргинга (където всъщност са гледани и бебета) и всички останали за които пишем, да ви треснат телефона след въпроса "Не си никоя за да ми държиш сметка!"

Хаха, това е реплика, която 5 години звучи за всички, които не слушкаме:) Я да видим сега Елена в тази си роля, която в момента играете, можете ли да ми обясните при положение, че се твърди как ние съсипваме труда на НБНК, оп извинете.. по-точно Бонка, къде са сега нюфаундлендите на Бонка, къде е тя самата (прочетохме, че не е член на БРФК) и вие като каква се явявате в защита? Като човек, който реди пъзели или като човек , който е бил близко до проблемите не само в клубовете, а й в личния живот на Г-жата???
Маааааалко гнусно, но истината е една и дали тя е в полза на едната или на другата страна е все тая...ИМА ПРАВДА има и грешни, за които някои плащат скъпичко а други "минават метъра", защото...вие знаете защо!

п.п Чакам отговор на въпросите си и надявам се този път да не споменавате хапчета и лекарства тъй като за повечето от нас е ясно кой употребява подобни неща, ясно е и защо! Пък и си спомням, че не трябваше да се говори за здравето на хората, нали така?

#1056 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 11:56 AM

Показване на мнениетоfiori, в 24 November 2011 - 11:29 AM, написа:

п.п Чакам отговор на въпросите си и надявам се този път да не споменавате хапчета и лекарства тъй като за повечето от нас е ясно кой употребява подобни неща, ясно е и защо! Пък и си спомням, че не трябваше да се говори за здравето на хората, нали така?

Бе ти хубаво чакаш отговори, ама няма кой да ти отговори, щото нищо не ти се разбира на питането...и ако се окаже, че не си на хапчета случайно, вземи и хвани някой, дето знае как се подреждат изреченията в българския, разкажи му с ръкомахане и доколкото можеш какво искаш да кажеш и остави него да се се излее тук от твое име ... в противен случай ще четем тук все същата боза дето размазваш вече няколко страници ... на какъв език трябва да ти се каже, че се изразяваш като умопомрачена и няма кой да ти вдене на писаното??? :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1057 Потребителят е офлайн   MEDUNI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 12:40 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 24 November 2011 - 09:56 AM, написа:

Показване на мнениетоfiori, в 24 November 2011 - 11:29 AM, написа:

Бе ти хубаво чакаш отговори, ама няма кой да ти отговори, щото нищо не ти се разбира на питането...и ако се окаже, че не си на хапчета случайно, вземи и хвани някой, дето знае как се подреждат изреченията в българския, разкажи му с ръкомахане и доколкото можеш какво искаш да кажеш и остави него да се се излее тук от твое име ... в противен случай ще четем тук все същата боза дето размазваш вече няколко страници ... на какъв език трябва да ти се каже, че се изразяваш като умопомрачена и няма кой да ти вдене на писаното??? :tb_195:

Много разбираем си е поста!
Просто е малко дългичък и явно има хора, които докато стигнат до третото изречение вече са забравили първото. :ab_041: Не всичко може да се обхване с две изречения. Чети баааааааавничко и току виж си схванал за какво иде реч. Ако и така не става - здраве, поне можеш да спреш да спамиш!
User's Signature

Качена снимка

#1058 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 01:14 PM

Изразявам се точно по този начин, по който се изразяват едни други хора! Целта е една, същите да ме разберат и да не питат по 100 пъти какво се опитвам да напиша!
Това, което вие написахте, означава също така, че не аз съм човекът, който желае от цялото си сърце да съсипе породата Нюфаундленд!
За всички като вас Коко-Ко малко предистория...
В тези години ние търсихме начин да се съберем и да работим заедно. Явявахме се на срещи с Г-жата, която вие защитавате сега...все несполучливи, защото тя не иска да приеме факта, че някой друг може да работи за породата вместо/с нея! На тези срещи странно защо , но не присъстваше Председателя (вие добре знаете защо)!
Опитвахме се правим заедно специализирани изложби...нито една обаче не се проведе, защо ли? Защото аз (и други като мен) не исках да прибирам парички от изложбите в собствения си джоб!
Bosch, Chris Christensen, Happy Dog, Eukanuba и още много други не веднъж бяха "подготвени" за "дългоочакваната специализиране изложба", но тъй като бройката никога не надвишаваше 10 кучета в това число моите 5 :) такава не се състоя и тази година в Албена (освен всички останали, разбира се )! Защо? Ами защото аз и други като мен разбрахме, че дори и от БРФК няма отговор, който да позволява провеждането на подобно мероприятие с полза на НБНК!
Поинтересувахте ли се защо на Г-жа Георгиева са и отнети правата за съдийство? Аз от нея чух доста неща, като: "те не ми отговарят, няма нужда да ги питам, нарочно е, заради Антоанета са ми отнети правата и т.н", а причината е, че просто не е поканена да съди на клубна изложба от както е придобила права за клубен съдия! Май не е случайно предложението й да отсъди специалката на "ТОП НЮФ" през 2009!
Поинтересувахте ли се защо всички членове на УС на НБНК са си подали оставките ?(не днес или вчера, а преди години)
Имате ли обяснение на въпроса, защо аз отгледах кучило на Masterpiece...в собствения си дом?
Знаете ли, че в БРФК се правят и фалшиви родословия и показател за това е Masterpiece of Balkan Delicate Heart?
Имате ли идея колко на брой са неродословните кучета, които Бонка "произвежда" под една или друга форма?
Знаете ли, че точно когато в Masterpiece... трябва да се раждат бебета, Г-жата, за която говорим е някъде на изложби или "вечеря с новото си гадже"?
Наясно ли сте с една от горепосочените нередности, които не аз, а ОРД на НБНК допуска всеки път, когато става въпрос за "кинология"?
Поинтересувахте ли се защо сайтът на НБНК вече не съществува? А къде са правилниците за развъждане на НБНК?
Не разбирам защо трябва да се излагат ФАКТИ, тъй като според мен ФАКТИТЕ не са тук!
Когато обаче някой от нас (визирам тези, които не се съгласяваме с тези и подобни нередности) изложи някакви ФАКТИ...те изчезват веднага и да попитам ли защо? (Няма нужда аз ще ви отговоря!) Защото Г-жа Георгиева чете и се тресе, но няма какво да каже и как да се оправдае...не само пред мен, а и пред тези, които в момента я защитават! Не искам да съм лош пророк, но съм сигурна, че ще е за кратко!
Коко-Ко, не очаквам от вас разбиране или подкрепа, както и не очаквам тези, които допускат все едни и същи "грешки" да се появят тук и да се защитят правата си така, както аз и много други като мен!
За ваша информация нещата, които за нас са проблем ще продължават да бъдат, не защото някой не понасяме или ни е антипатичен, или пием хапчета, или не знам си още какво, а защото се опитваме да се научим да правим КИНОЛОГИЯ, а не ТЪРГОВИЯ... във всичките й форми!

Приятни спорове и успешно търгуване на НЕуважаемите!
НЕудобните отиваме на почивка с Любимите си НюфаундлендиКачена снимка

#1059 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 02:12 PM

Показване на мнениетоfiori, в 24 November 2011 - 01:14 PM, написа:

За всички като вас Коко-Ко малко предистория...Г-жата, която вие защитавате сега...На тези срещи странно защо , но не присъстваше Председателя (вие добре знаете защо)! Коко-Ко, не очаквам от вас разбиране или подкрепа... За ваша информация нещата, които за нас са проблем ще продължават да бъдат...

Преди хиляди години един премъдър и светъл човек преподал на своите ученици едно велико учение за вредата от това, в главите си да имаме концепции и грешни възгледи... за вредата от това, постоянно и арогантно да си мислим, че всичко знаем и , че всичките ни 'умни" предположения са много важни и верни, именно защото са си наши.

Опитвайки се да разбера есенцията на всичко писано дотук, в началото реших , че съм прекалено ограничен умствено за да прозра мислите на автора @фиори . Ей така, без да давам оценки и без да клоня към една от многото засегнати страни. Таман да се откажа от опитите си и гледам - ХОП! - и други недоразвити като мен и те милите се чудят за какво аджеба иде реч точно тук и в тази тема. Затова се заредих с търпение и любяща доброта и отново зачетох. И за какво ли?

Е как за какво:

1. За да разбера, че "защитавам сега някаква Г-жа", дето в живота си не съм виждал освен на картинка и дето ми дреме на хурката каква е и за какво се бори и защо толкова я мразят хората ... ако е нечистоплътна мърла, спрете да я мразите, а изложете доводите си срещу нея и я махнете. Толкоз! На много хора байгън ни доде от това да четем каква била и колко навредила ... стига храчки, хващайте лопатата и я изрийте ...

2. За да разбера, че " много добре знам защо "странно защо , но не присъстваше Председателя" " - е не, нито добре знам, нито се сещам дори за кой Председател иде реч и защо не ходел на някакви си срещи ... светът не се върти около нас, Уважаема. Аз просто се опитвам да намеря смисъл в стотиците изписани от вас редове и се чудя ... всъщност няма смисъл да се чудя ...

3. За да разбера, че "от мен не се очаквала някаква подкрепа" - е как да подкрепя нещо , което дори не мога да го схвана след толкова четене и опити за навлизане в темата. То не бяха ЕДНИ БОНКИ, то не бяха едни, та втори , та и трети сигурно вече клубове от по пет човека членска маса ...

И в този ред на хаотични мисли някоя си поредна концепционерка @Медуни (г-жа Чаворска, много поздрави на г-на адвокат Чаворски от Орлин) взе, че и тя ме заподозря в спамене. Не така, скъпа, аз само се опитвам да чета и да разбера за какво иде реч, не бързам нито с изводите, нито с това да се опитвам да защитавам или да подкрепям една или друга страна ... не, че мога да ги разбера колко точно са страните в тази драма ...

От всичко дотук написано знам едно: със сигурност познавам едно ведро и усмихнато, мустакато лице, дето доволно потрива пухкави ръчички заради спорове и дрязги като тези. "Разделяй и владей!" - ето с този му мизерен девиз властва над всички нас ... а вие ще се изпотрепате тук и си живеете в някаквъв измислен и утопичен свят, в който си мислите, че на някой на някакво си общо събрание му дреме за вас ... колко жалко за сичката ви енергия, дето я фърляте на ветъра ... :tb_195:

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1060 Потребителят е офлайн   palaskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 03:03 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 23 November 2011 - 09:51 PM, написа:

Показване на мнениетоpalaskova, в 23 November 2011 - 06:51 PM, написа:

Г-жо Паласкова, айде сега...., не на мен тези...... :ab_041:
Надявам се, не ме обвинявате, че съм ги откраднала, за да попреча на работата Ви!?!
Документите на НБНК, са там, където сте ги оставила, като зам. председател на клуба....мисля.... :wa_048:

Като зам.председател не съм получавала никакви документи от съществото Бонка. А че документите са при нея говорят фактите:
User's Signature

Качена снимка

• (58 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема