Ставаше въпрос и за промяна на името от Cмесени породи на нещо друго
Какво ще кажете за Уникални? И подзаглавие Всички безпородни са уникални.
 наистина са такива...
 наистина са такива...  

Публикувано: 08 December 2009 - 05:13 PM

Публикувано: 08 December 2009 - 05:13 PM

наистина са такива...
 наистина са такива...  

Публикувано: 08 December 2009 - 07:52 PM

Публикувано: 09 December 2009 - 10:08 AM

Публикувано: 09 December 2009 - 12:16 PM

Публикувано: 09 December 2009 - 12:16 PM

Съобщение трябвало :). Ами очаквам, да се включат останалите, за мнения и идеи относно уточняване на мястото и името. Май е най-добре да сме си в "Породи", нищо че всъщност сме безпородни... За име, моето предложение си остава (горното). Ще е хубаво да обсъдим и темите и разделите вътре. Имам предложение за "Представяне" - историйка как сте се намерили с кучо, може в същата или отделна тема да има описание - като размер, темперамент, схватливост и т.н. придружено с 1 снимка - като документ на всяко едно от нашите любимци (в началото на на настоящата тема има нещо подобно). Аз не мога да преценя дали да са 2 теми - Как се намерихме с кучето и Представяне - характеристика???; Съвети за обучение и поведение - може да си имаме. Тема за снимки; Тема: Какви са предполагемите предци - на коя/кои породи прилича най-много. Амиии за това се сещам в момент! Очаквам още неща да изникнат и да ги измислим и обсъдим заедно. Като сме готови да изпратим заявката си.
Съобщение трябвало :). Ами очаквам, да се включат останалите, за мнения и идеи относно уточняване на мястото и името. Май е най-добре да сме си в "Породи", нищо че всъщност сме безпородни... За име, моето предложение си остава (горното). Ще е хубаво да обсъдим и темите и разделите вътре. Имам предложение за "Представяне" - историйка как сте се намерили с кучо, може в същата или отделна тема да има описание - като размер, темперамент, схватливост и т.н. придружено с 1 снимка - като документ на всяко едно от нашите любимци (в началото на на настоящата тема има нещо подобно). Аз не мога да преценя дали да са 2 теми - Как се намерихме с кучето и Представяне - характеристика???; Съвети за обучение и поведение - може да си имаме. Тема за снимки; Тема: Какви са предполагемите предци - на коя/кои породи прилича най-много. Амиии за това се сещам в момент! Очаквам още неща да изникнат и да ги измислим и обсъдим заедно. Като сме готови да изпратим заявката си.   

Публикувано: 09 December 2009 - 12:20 PM
 Задълженията ти ще включват и всеки ден най-малко по една снимка на Лара

Публикувано: 09 December 2009 - 02:14 PM

^^
 ^^

Публикувано: 10 December 2009 - 02:07 PM

Публикувано: 10 December 2009 - 02:07 PM
 Тоя път не можах да ида до онзи магазин да купа гранули Орижен и купих Роял Канин и кучо пак се мръщи.
  Тоя път не можах да ида до онзи магазин да купа гранули Орижен и купих Роял Канин и кучо пак се мръщи.   Мн е притенциозен. Вие иначе как сте? Няколко дни отцъствах, защото мисе развили мишката на компа ама вече си имам нова.
 Мн е притенциозен. Вие иначе как сте? Няколко дни отцъствах, защото мисе развили мишката на компа ама вече си имам нова.   

Публикувано: 10 December 2009 - 03:42 PM

Докараха ми го от Сеславци. Честна дума - няма такова куче - супер във всяко отношение. Мойто дзвер обаче още ме гледа обидено - как подло само сложих край на царството й
 Докараха ми го от Сеславци. Честна дума - няма такова куче - супер във всяко отношение. Мойто дзвер обаче още ме гледа обидено - как подло само сложих край на царството й   

Публикувано: 10 December 2009 - 08:40 PM
 - мисля да се възгордея малко. Инче няма проблеми, надявам се да се справя със задълженията и отговорностите и някой да ми ги разясни. Сега съм безработна и имам време, но ще му мислим, когато най-сетне престана да бъда. Да знаете, че ще съм много строга и безкомпромисна
 - мисля да се възгордея малко. Инче няма проблеми, надявам се да се справя със задълженията и отговорностите и някой да ми ги разясни. Сега съм безработна и имам време, но ще му мислим, когато най-сетне престана да бъда. Да знаете, че ще съм много строга и безкомпромисна  А снимките ми в последно време са на излежаващо се куче (чак на мен ми става скучно), а тия дни ако снимам, ще са на повръщащо куче
 А снимките ми в последно време са на излежаващо се куче (чак на мен ми става скучно), а тия дни ако снимам, ще са на повръщащо куче   . Тая Лара продължава да ме тревожи, вече тича малко, но постоянно кашля и бълва... А откакто се разболя така се научи да пъшка, мучи и мрънка, че все едно е болен човек. Ух, гледаме се тука и се лекуваме...
 . Тая Лара продължава да ме тревожи, вече тича малко, но постоянно кашля и бълва... А откакто се разболя така се научи да пъшка, мучи и мрънка, че все едно е болен човек. Ух, гледаме се тука и се лекуваме... 

Публикувано: 11 December 2009 - 05:49 PM
 да ви е жива и здрава
  да ви е жива и здрава   

Публикувано: 11 December 2009 - 05:58 PM
 да ви е жива и здрава
  да ви е жива и здрава  

Публикувано: 11 December 2009 - 06:05 PM
 да ви е жива и здрава
  да ви е жива и здрава  

Публикувано: 11 December 2009 - 08:53 PM
 (аз и всички вкъщи)
 (аз и всички вкъщи)