Поднових питането на Samanta за отделен подфорум за безпородните. Дано да стане, че наистина вече се чете трудно.
Ставаше въпрос и за промяна на името от Cмесени породи на нещо друго
Какво ще кажете за Уникални? И подзаглавие Всички безпородни са уникални.
Вече се чудя, дали мястото на нашият подфорум не трябва да е в "Без дом" - просто от там почват доста истории и съответно там продължават и си остават. Но пък може да се класифицираме и като най-безграничната порода - демек баш в породи. Хм... Не знам...
Относно името и подзаглавието - може и така, но със сменени места: убедена съм, че всеки собственик на куче смята, че неговото е уникално - важи с пълна сила и за породистите. Та за по-лесно ориентиране, "уникални" според мен не става за заглавие - "Безпородни" е може би най-подходящо и точно, може и с добавка на "уникални" :)
Предложението ми е:
"Безпородни и уникални", подзаглавие
"Спасени от улицата, осиновени".Само не знам, защо никой не ни отговаря, дори и отрицателно...
gngpaint как, никой да не я харесва - ние тук сме й фенове. Като малка наистина е била сладурче, ама сега е голямо сладурче :) Като се сетя какви грозни породисти кучета има и как се прехласват по тях хората... Ама всеки си има вкус и за всеки влак пътници. На мен някои ми изглеждат като гавра с природата направо, но пък съм сигурна, че дори да ми се беше паднало нещо такова, щеше да ми е най-хубавото на света. На мен уличните, ако няма нарочна човешка намеса са ми фаворити в личния стандат. Просто природата си знае работата и естествения подбор създава хармония. А Ритка си е хубавица :)
Ох, пак един дъъълъг пост стана - не ми се карйте много :)