Смесени породи
Публикувано: 01 March 2007 - 02:17 PM
twoofo,Макс наистина е страхотен,срещнахме го на училището на Мил и аз останах очарована от това колко е възпитан. bravoS
Прикачени файлове
-
1111111111.JPG (25.96K)
Брой сваляния: 322
Публикувано: 01 March 2007 - 02:39 PM
За възпитанието на Макс не се оплаквам, макар че го очакват по-сериозни занимания с мен, но наистина сме приятно изненадани от него в този аспект.
Само социализацията с други кучета още му куца, макар и в по-малка степен, но смятаме да се преборим и с това.
Рея е голям сладур, надявам се да мога да я помачкам на училището w)
Публикувано: 01 March 2007 - 02:46 PM
Публикувано: 01 March 2007 - 02:53 PM
Публикувано: 01 March 2007 - 03:05 PM
Цитат
Защо се притеснявате дали не е малко храната, нали си следвате таблицата на чувала? Или искаш да кажеш че и давате според това че ще стане около 25кг, а очакваш да е повече? Кучетата винаги са гладни, не съди по това само, ако е в добра форма, не е слаба и следвате това което ви е казал вет не мисля че грешите. Друг е въпросът ако заслабва. Принципно на тази възраст е по-добре да не се прехранва.
Публикувано: 01 March 2007 - 03:38 PM
Публикувано: 01 March 2007 - 03:43 PM
Цитат
Честита Баба Марта на всички, да ви донесе здраве и щастие. 1super
(жалко че си нямам мартенички под ръка s) wink )
Питам информативно - да се ориентирам в броя разходки защото ни предстои да започнем да излизаме изобщо!

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 01 March 2007 - 04:09 PM
Цитат
l)
Аз бих казала че ако си спазвате препоръчаната доза и ако кучето не слабее а е в добра форма си е въпрос на кучешка лакомия и не е нужно да я съжаляваш. Може да пробваш да увеличиш мъъъничко, но сигурно ште качи килца, а не е добре докато расте да е кюфтенце.
Според мен ако имаш проблеми с това че се фиkcира и зяпа по устите на хората като дъвчат дъвка примерно, не я отказвай дъвката а напротив дъвчи демонстративно пред нея, за да и се вдигне прага на дразнимост и да спре да обръща внимание. Ако никога не и даваш от масата или докато вие се храните, все ще осъзнае че вашето дъвчене не означава че тя ще получи нещо.
Публикувано: 01 March 2007 - 04:10 PM
Цитат
Сладка работа- първа разходка w)
Нашия вече е мъж, е.. не баш, ама натам върви wink . Не се изпуска в нас; не го натоварвам много засега и затова така разпределям разходките. А и живеем в апартамент, демек 3-4 пъти облекчение на физиологичните нужди е наложително wink Докато не са заякнали се препоръчва усилието да е равномерно разпределено, да не се прекалява, но и да се излиза често. Но в крайна сметка, всеки прави както може. Пък и кучетата си показват доста бързо от какво имат нужда, така че ще си нагласите един оптимален график. 1super
Ехее... първа разходка w) b) Много са смешни, отваряй си добре очите и ушите- да не изтървеш нещо и го помни този момент, защото е някакво бижу 1super
Публикувано: 03 March 2007 - 09:07 PM

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 04 March 2007 - 05:40 PM

Публикувано: 04 March 2007 - 05:44 PM
ето и снимка някой ако може да каже някакви претположения b)
Прикачени файлове
-
DSC00032.JPG (47.87K)
Брой сваляния: 294
Публикувано: 04 March 2007 - 05:48 PM