Смесени породи
Публикувано: 06 March 2007 - 06:02 PM
Цитат
След като значително се е подобрила и има апетит и я следи лекар не се притеснявай толкова. Тя е бебе, стомашно-чревните истории при тях се случват по-често, наблюдавайте я и щом ходи и на контролни прегледи предполагам всичко съвсем скоро ще се нормализира.
Хайде стягайте се, че Макс ще ви чака в събота за разходка, пък и аз искам да я поразроша. l)
Публикувано: 06 March 2007 - 08:37 PM
Публикувано: 06 March 2007 - 08:56 PM
Прикачени файлове
-
DSC03560.JPG (367.16K)
Брой сваляния: 314
Публикувано: 06 March 2007 - 09:14 PM
Цитат
мамаЗю и Захо ( пусти два ника l)
Тия твои 2 ника ще ми докарат инфаркт някой път. l)
Публикувано: 06 March 2007 - 10:01 PM

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 07 March 2007 - 12:52 AM
Цитат
bl) Не съм БЕ и скоро няма да имаме удоволствието да те четем както си се набрал. Ако си търсиш някой, върху когото да си изкараш фрустрацията си сбъркал човека. И темата.
Ако имаш предвид закачката с myki, тя знае за какво става дума и далеч не се заяждам, а тъй като това не те касае - не е в реда на нещата да се изказваш, да не говорим за твоя дар слово. Спирам да си губя времето с теб.
Публикувано: 07 March 2007 - 10:53 AM
И мнението ми обикновено не е свързано с конкретна порода, а с кучешкото отглеждане по-принцип, ако си забелязал.
Не се причислявам към категория 'голям специалист', но все пак за това е форумът да се обменят мнения, нали?
Не знам какво общо има скромността тук, а и не споделям тази поговорка.
Въобще не знам какво се занимаваш с мен, аз нямам желание да скапвам хубавата тема с подобни разяснения и да ти се обяснявам за нещо, което не виждам как ти влиза в работата, като къде пиша и какво. Така че това е последното ми обръщение към теб, нека не пречим на другите с тия глупости. Надявам се да си получил отговор на опасенията си.
Публикувано: 07 March 2007 - 11:10 AM
имаме си миксчета, гледаме си ги и споделяме, затова и това ние темата. Ако имаш да питаш нещо питай...ако не стой в захлас пред минитора

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 07 March 2007 - 12:34 PM
Та как са днес кучовците? r)
Хей,бебето на форума разхожда ли се вече? w)
Публикувано: 07 March 2007 - 12:49 PM
Цитат
Та как са днес кучовците? r)
Ех виждам че днес сте в добро настоение. Явно малката е живнала и ще и развалям прическата в събота. bravoS
Публикувано: 07 March 2007 - 12:53 PM
Публикувано: 07 March 2007 - 12:57 PM

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!