Смесени породи
Публикувано: 07 March 2007 - 07:32 PM
Пращаме й цунки! w)

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 07 March 2007 - 07:35 PM
Публикувано: 07 March 2007 - 08:09 PM
Цитат
Сега като се замисля дали е възможно тази храна която и купих да е била развалена и от това да повръща и дриска.До вчера като ядеше пилешко филе с ориз,нищо и нямаше,а днес и дадох 10 гранулки и пак. ouu
Каква е гранулата? Преди с нея ли си я хранила и ако да, това да не е нов чувал?
Според мен трябва да и се направят изследвания, предполагам може да почака до утре, след като е и весела...Но ако се притесняваш и смяташ че не е наред отивайте на лекар за твое спокойствие. След като при връщане към такава храна пак има стомашно-чревни истории според мен е или от храната, или има някакйв проблем със стомаха и може да ви препоръчат диета за сега. Ама изследвания е добре д асе пуснат след като е продължително и отново се появява проблемът. s)
Публикувано: 07 March 2007 - 08:26 PM
Публикувано: 07 March 2007 - 08:30 PM
Не е задължително храната да е лоша, а може и да е застояла, кой знае, но според мен е повече от вероятно да е от това. Освен това смяна на храна се извършва постепенно, може просто при рязката смяна да и се е раздразнил стомаха. Според мен карайте на диета още малко и после или старата храна или минавайте на нова (но не тази) постепенно, много плавно. Все пак се посъветвайте с лекар.
Публикувано: 07 March 2007 - 10:26 PM
Публикувано: 07 March 2007 - 10:41 PM
Публикувано: 08 March 2007 - 08:41 AM
Вие колко дни захранвахте? Един ден ориз и пиле не е достатъчно. Аз станах спец в захранването с предишното ми. Сега да ти кажа, с храните има един закон, всичко става бавно и плавно. Като сменяш храна, като захранваш- все тая, не трябва да се бърза. По принцип едно захранване се прави няколко дни поне. Консултирай се с лекаря и направете план за захранване на по-дълъг период. Аз навремето захранвах по седмица и половина преди да започна да внасям обратно по няколко гранулки. Започвах с ориз, после добавях кисело мляко и ако няма проблеми, слагах необработвано пилешко месо и чак след като беше ял няколко дни така, слагах по няколко гранулки.
Ще мине, не се притеснявай. 1super
А да, честит 8-ми март на де все що има две хромозоми х b) super best
Публикувано: 08 March 2007 - 09:51 AM
Честит 8 Март на всички дами!!!
Публикувано: 08 March 2007 - 10:43 AM
Ще се оправи Реичка, не се тревожи- предишното ми куче е боледувало така и после му минаваше почти от самосебе си, не от лекарства.
Ари се опитваше да честити празника на 1 пчела l) гледам го че застанал на балкона и си подмята нещо и си играе - а то пчела, изглеждаше зашеметена за щастие, че иначе щеше да го жилне като нищо!! Глупавки сме още.

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 08 March 2007 - 10:52 AM
Цитат
l) l) l)
bubsan не се тревожи - всичко ще е наред 1super стискаме ви палци r) А междувременно ще чакаме да чуем довечера какво е казал лекаря cl)
Публикувано: 08 March 2007 - 10:52 AM
Много целувки на всички мишоци от нас и специално на бебето Ари w)
Публикувано: 08 March 2007 - 10:53 AM
Моят когато беше малък изкара вирусно заболяване (така и не разбрах точната диагноза). Много приличаше на това, което описваш - кученцето през цялото време беше жизнено и весело, но повръщаше и имаше разстройство, не ядеше, но пиеше вода. После - 2 дни подобрение и хайде всичко наново. Цялата история продължи цели 2 седмици, и аз много се тормозих тогава.
Беше точно по същото време на годината и имаше нещо като епидемия.
После захранването трябваше да стане много постепенно, той стана ужасно капризен за известен период. От дразненето лигавицата на стомаха се оголва, стомашно-чревната флора има нужда от време да се възстанови и кученцето е много чувствително към храненето.
Разбира се, няма никаква гаранция, че при вас е същото.
Лекарят знае какво прави, ако ти е казал, че няма основание за безпокойство, не се тревожи.
Публикувано: 08 March 2007 - 10:54 AM
Цитат
Ей колко се радвам , че всичко е наред b) Поздрави и целувки и от нас със Съни