Dog.bg Форуми : Смесени породи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (67 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Смесени породи

#701 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 September 2007 - 08:39 PM

Ами супер , много ще се радвам ^^ r) КАжи само в колко и къде точно ^^? Ти ще бъдеш с Рея нали? r)
User's Signature

Качена снимка

Колкото повече опознавам хората , толкова повече обиквам своето куче ! <3

#702 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2007 - 09:03 PM

Чудесно,значи в 9:00 на Съдебната палата,ок?С Рея ще съм,ще те чакам на стълбите.Пусни ми само едно ЛС с телефона ти,ако нещо се обърка да може да се чуем. 1super

#703 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 September 2007 - 03:36 PM

Боже, много съм разсеяна - Честит рожден ден на патерица на Съни! Да е жива и здрава и все така чаровно да вири ушета. Днес се видяхме и се изненадах, че Съни всъщност съвсем не е такава бъзла, каквато очаквах от описанието и. Наред си е за дребно кученце и ми се струва доста бързо учи - днес направи първи успехи в обучението.

Рея колко е пораснала не мога да опиша. Надявам се на снимките на дог.бг, понеже на мен ми беше толкова забавно, че се отнесох със снимки и направените накрая хич не са за показване s)

Липсваше ни Ари....
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#704 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 05:38 PM

Ох, извинявам се много, че не дойдохме, но стана така, че вечерта излязох с приятели и тъй като отдавна не бяхме излизали с тях откарахме до много късно- легнах си в 4:30 сутринта и не успях да се събудя навреме, а трябваше да се разсъня, за да дойда, защото щях да съм сама с колата s) така че много се извинявам наистина и обещавам да се реванширам другата седмица r)

П.П. Честит рожден ден на Съни на патерица и от нас!!
User's Signature

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]Качена снимкаКачена снимка

#705 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 05:43 PM

Ето една снимка от днес от разходката ни в парка, която се състоя доста късно сутринта поради снощното ми купонясване oo

Качена снимка

и още една- ние двамата с Ари

Качена снимка
User's Signature

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]Качена снимкаКачена снимка

#706 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 07:22 PM

Patita, изпуснахте много приятна сбирка r) Съни има жесток портрет в темата за училището, там може да се увериш и колко женствена е станала и Рея dribble А Ари нямаше да го позная такъв, аз го знам едно топче като на пружинка b)
User's Signature

Качена снимка

#707 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 08:16 PM

Вече разгледах снимките, как ще пропусна! Много ме е яд, че не успях за днес, наистина. Между другото, twoofo, ако искаш ти или някой друг, който е редовен на училището да ми пусне мобилния си на лични, за да имам някаква връзка за в бъдеще като тръгна към поляната и ако нещо случайно не ви намеря, защото съм ходила само веднъж и тъй като валеше и нямаше почти никой не знам дали това е постоянното място за сбирки, което видях, или е в по-друга част на парка.
User's Signature

#708 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 08:29 PM

Мерсим за честитките w) Днес наистина беше уникално! Надяваме се да се запознаем най-сетне и с вас с Ари w) Снимките сааа просто уникални...всички просто са като модели l) Поздравки от нас r)
User's Signature

Качена снимка

#709 Потребителят е офлайн   j_ADA_miki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 08:36 PM

това е лиза тя е на 5 години и е кръстоска м/у баща немска ов4арка и безпородна маика

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#710 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 08:39 PM

Цитат

Между другото, twoofo, ако искаш ти или някой друг, който е редовен на училището да ми пусне мобилния си на лични, за да имам някаква връзка за в бъдеще като тръгна към поляната и ако нещо случайно не ви намеря, защото съм ходила само веднъж и тъй като валеше и нямаше почти никой не знам дали това е постоянното място за сбирки, което видях, или е в по-друга част на парка.

Няма проблем, ще ти го пусна на ЛС - мисля, че вече ти го пусках, миналата седмица ти писах относно клетка bl) Иначе няма начин да ни пропуснеш там, паркът не е голям и който и да питаш с куче - или ще е някой от нас, или ще знаят хората къде точно се събираме. Но звънкай спокойно - само имай предвид, че другата седмица ние не няма да сме в София и ще пропуснем, но иначе сме РЕДОВНИ.

И айде да го видим най-после този малкия-ГОЛЯМ Ари r)
User's Signature

Качена снимка

#711 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 09:13 PM

Благодаря ти, наистина в едно по-старо съобщение си ми го била дала, когато се уговаряхме пак за среща-игра, така че грешката е моя r)
User's Signature

#712 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 09:17 PM

Значи мой пропуск - само съм си мислила да ти го напиша.

Мама Зу къде се губи? Другият път идвам да ви натоваря със Захо, само се цепите от колектива!
User's Signature

Качена снимка

#713 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 06:21 PM

Аз също имам едно кученце което няма порода, има и много странно име чочолина b) аз го измислих, но историята е дълга затова някой друг път d) Пиша защото знам колко е неприятно да видииш едно малко сладко кученце цялото в бълхи и кърлежи да се шлияе по улиците стремейки се някак да оцелее или да сложи нещо в устата си, преди около 3 години, едно такова точно избра своя стопанин w) В момента живее в голяма къща, яде всеки ден и се чувства прекрасно, но аз лично не съм виждала животно (куче) да се отблагодарява толкова много, всеки ден. За жалост не мога да я виждам всеки ден, но ме крепи това че тя не е на улицата и не се бори за оцеляването си. Едно мога да кажа, вземеш ли кученце от улицата или просто да го нахраниш, то ще отвори сърцето си за теб и ще те заобича. w)
User's Signature

http://www.vbox7.com/play:d880ab65

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#714 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2007 - 06:12 PM

Здравейте и от нас със Съни :) За съжаление няма да можем да дойдем на училището утре , защото Сънката я кастрирахме и сега още има шевове и е поспалива...та трябва да я попазим известно време.
Добре дошъл/ла Rоsitoo!
ПП: Цунки от нас със Съни.Как сте вие
User's Signature

Качена снимка

#715 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2007 - 07:07 PM

И ние няма да ходим понеже сме болни. :(Имахме разстройство 3 дни,сега обратното.Слагаха ни инжекции.Ужасно съм притеснена и утре сутринта сме на лекар,така че няма да се учим този уикенд.
sunysmile,кога се решихте да я кастрирате?Как е Съни сега?Да я нацелуваш от мен и да се оправя бързо.

#716 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2007 - 07:11 PM

Ами като се прибрах от училище вече й бяха записали час...ами много е добре.Бързо се възстановява , вече си играе с мен.. :) гушка се много и спинка  , но иначе си е доста добре  :) непременно
А защо тъй е с Рея  ???  Да я нацункаш и ти нея и бързо да се оправя!!!КАза ли доктора какво точно и има?
User's Signature

Качена снимка

#717 Потребителят е офлайн   mgslay Икона

Публикувано: 22 September 2007 - 08:08 PM

Цитат

Аз съм категорично против храненето по грамаж. Съгласна съм с осреднени стойности ,но да задължаваме някой да яде точно определено количество храна ,при условие ,че е  се вижда , че не му стига или му е много ...не, не ,не . Всеки индивид изразходва различно количество енергия и има нужда от храна. Някои са мързеливи ,други темпераментни и игриви. Дори кученцата от едно котило ядът различно
Иначе опитен ветерина може да определи по костната система и други белези бъдещият вид на палето като порастне. Така и средната дажба на животното , като тя може и да е променлива за различните дни. днес може да вали и кучето да е у дома ,но ако утре направи преход от 10 км , пак ли точен грамаж? Трябва да се доверим на усета си.
Ами за това със храната съм сагласен, но моето куче изобщо не иска да яде сякаква храна пробвахме.Яде само месо  :) .Кръстоска е м/у Болонка(май ревлива) и мисля че някакв териер или улична превъзходна.Майката е Болонка а бащата анонимен. Ето малко снимки
http://D:PicsDSC00490 http://D:PicsRoni

#718 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2007 - 08:09 PM

Ами не се знае. :(Аз се притеснявах да не е глътнала нещо,но доктора не напипа нищо и каза,че ако не се оправи до 3 дни ще направим ренген.Днес не е ходила и се надявам вече да се оправя,но утре ще видим как е.Стискайте ни палци да не е нещо сериозно.

#719 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2007 - 09:47 PM

Стискаме !!! Спокойно сигурно не е нищо сериозно.Целувки на малката госпожица  :-*
User's Signature

Качена снимка

#720 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2007 - 01:05 PM

Стискаме палци! И пращаме лигички!  :-*
User's Signature

• (67 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни