Смесени породи
Публикувано: 04 March 2008 - 12:00 PM
Хеей!!!Честита баба Марта на Всички!! Да сте бели и червени , весели - засмени :P Как сте всички?Къде изчезнахте :( Стана топло и вий се изпарихте :'( Поздравчета и целувки от нас със Сънка :wub: Чакаме с нетърпение вече да се видим някой ден :sos: :blink:
Публикувано: 04 March 2008 - 02:53 PM
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения?
Ето ни и нас:
Това е Сара, на 3,5 години. 75% НОК 25% Коли... уж.... ;)

А това е Лора, която е почти на 7 години. Със сигурност в нея има много от курцхаарите, но не само ;)

А ето ги двечките как си спинкат сладичко
Приемате ли нови попълнения?
Ето ни и нас:
Това е Сара, на 3,5 години. 75% НОК 25% Коли... уж.... ;)

А това е Лора, която е почти на 7 години. Със сигурност в нея има много от курцхаарите, но не само ;)

А ето ги двечките как си спинкат сладичко

Публикувано: 06 March 2008 - 08:39 AM
Разбирасе че приемаме :blink: Добре дошли! Да са ти живи и здрави сладурчетата - много са сладинки :wub: Как сте останалите ? Буш Точица с всеки измидал ден хубавее и скоро трябва да я заведеш на Мисис и Мистър Свят и да я гледаме с червената лента по червения килим ;D :wub: B) :wub: :wub: :wub: Целувки на всички от нас :wub: :wub:
Публикувано: 17 March 2008 - 07:44 PM
Ами мажко е казва се Рон и не е мн голям ама е стра6ен сладурр 6те сложа снимки ама засега нямам. :yahoo: :P ;) аа и моя дядо го намерил на центара на селото ни 6тото ена женска била родила и така донесе го в една ко6ница и постоянно спе6е в на дядо царвула. ;D :Танц: на 3 години е,много оби4а да ти4аа :P
Публикувано: 17 March 2008 - 07:47 PM
Публикувано: 23 April 2008 - 07:58 PM
ето едни сладури който живеят на село при моята баба и дядо,"русото"кученце е сиса тя е на 4 годинки и е много гальовна и сладка и сигурно тежи около 2 килограма,а голямото кафяво куче е петър него ни го дадоха приятели казаха че е овчарка някаква ама не знаем каква,той е много голям но мил и много обича да го галят,въпреки че с неговите ноктенца малко боли играта ама е супер забавен и сладък.
Публикувано: 11 May 2008 - 05:36 PM
Здравейте! :blink:
Имам си един Кейси - болонка на почти 7г. Всъщност не съм сигурна дали е към смесените породи, но го записвам тук ;D
Отскоро си имам и малко женско хъски, което вече го стига на размер и докато си играят почва да му се качва на главата :sarkastichen:
Та ето го и Кейси ... първо като бебе:

Вече порастнал лети из снега:

Тук си проси мезе:

И накрая посред зима се е свил в мръсната си дворска къща ;D

може да щракнете върху снимките за по-голям размер
Имам си един Кейси - болонка на почти 7г. Всъщност не съм сигурна дали е към смесените породи, но го записвам тук ;D
Отскоро си имам и малко женско хъски, което вече го стига на размер и докато си играят почва да му се качва на главата :sarkastichen:
Та ето го и Кейси ... първо като бебе:

Вече порастнал лети из снега:

Тук си проси мезе:

И накрая посред зима се е свил в мръсната си дворска къща ;D

може да щракнете върху снимките за по-голям размер
Публикувано: 17 June 2008 - 12:49 PM
Я да си вдигнем темичката с една снимка - Точо гушка Мечо: :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com