Смесени породи
Публикувано: 16 August 2007 - 12:31 PM
ами по Родопите...сега още една седмица към 1-ви:)) лошото е , че фотото го взе сина и замина и нямам възможност за много снимки...ще пробвам с тел ама нещо не ми харесват така
как е тайфата? b)
как е тайфата? b)

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 20 August 2007 - 12:01 PM
Публикувано: 20 August 2007 - 12:09 PM
Цитат
да се разпишем и ние дето миткаме насам натам:))...с.Скобелево
летящия ушатко b)
летящия ушатко b)
Тази снимка е супер - щастливо дете, щастливо куче w)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 August 2007 - 02:59 PM
някой знае ли породата на кучето от снимката
Снимки над 500 пиксела не са допустими! Следващи такива ще бъдат изтрити.
Мод
Снимки над 500 пиксела не са допустими! Следващи такива ще бъдат изтрити.
Мод
Прикачени файлове
-
post_29_1187614757.jpg (63.53K)
Брой сваляния: 109
Публикувано: 20 August 2007 - 09:48 PM
Ей го тука на село.

Чарли изглежда тажен с тези рошави вежди l) Имаме куче там което е на ръст 2 пъти по-малко от Чарли и се казва Бруг.Още като пристигнахме тя го изръмжа и той от най-дивото куче на света се превърна в ангел невиждан.Аз направо не повярвах oleeee !Ей я Бруг:

Чарли изглежда тажен с тези рошави вежди l) Имаме куче там което е на ръст 2 пъти по-малко от Чарли и се казва Бруг.Още като пристигнахме тя го изръмжа и той от най-дивото куче на света се превърна в ангел невиждан.Аз направо не повярвах oleeee !Ей я Бруг:

Публикувано: 21 August 2007 - 01:20 PM
Цитат
Цитат
летящия ушатко b)
летящия ушатко b)
...че и пее от радост...кучето де l)

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 21 August 2007 - 05:51 PM
Цитат
Цитат
Цитат
летящия ушатко b)
летящия ушатко b)
...че и пее от радост...кучето де l)
Давай още, не бъди скромна!! wink

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 22 August 2007 - 11:16 AM
нямам s) ....сина отнесе апарата...ще се опитам скоро да направя още малко, че ние съвсем се изгубихме от групата

Публикувано: 23 August 2007 - 11:21 AM
Много искам да ви покажа един уникален представител на смесените породи - Рошко. Намерен бил под скалите на Лакатник, уникален с външния си вид. А очите му са почти жълти:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com