Шотландско коли
Публикувано: 15 July 2005 - 12:43 PM
Сигурно е интересно b)
Бък като беше малък беше по-шантав. Особено когато аз го разхождах. Като го взехме не разбирах нищо от кучета, просто им бях фенка. Бащами го е обучавал и сега може да се прави и на служебно куче, но е много бавен вече l) Въпреки, че стане ли дума за пръчки...лудва. Подмладява се с 8 години l) Повечето колита над 10 годишна възраст които съм виждала са или вече леко дебелички, или имат артрит. В квартала имаше (старото поколение) по едно време много такива кучовци. Жал ми беше като ги гледах, но бяха щастливи b)
Аз по едно време търсих дали някой в България не обучава овчарски кучета. Но не пастирски каквито са повечето молосни овчарски породи, а овчарски. дето си тичат и събират. Не открих такива хора s)
Иначе Ени ти ме подсещаш - мене също са ме гонили на моето село да го продавам Бък. Един човек с 30тина овце. Оплакваше се, че неможе сам да ги събира и има нужда точно от такова куче. Интересно ми е защо наистина овчарите не си взимат кучета да им събират овцете. Не е чак бък толкова трудно предполагам че да обучиш едно куче...

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 15 July 2005 - 12:51 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 15 July 2005 - 01:22 PM
Благодаря за инфото.
wolf, определено не ти пречи да си вземеш коли. Дори бих ти казала "Вземи си" b) Ти си ги знаеш какви са w)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 16 July 2005 - 07:22 PM
Цитат
Даммм, но и никъде не съм твърдял обратното. Обаче всичко е въпрос на гледна точка, особено за качеството.

Дивото зове - гласът на кръвта!
Публикувано: 16 July 2005 - 07:38 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 16 July 2005 - 08:34 PM

Дивото зове - гласът на кръвта!
Публикувано: 16 July 2005 - 08:58 PM

Публикувано: 08 September 2005 - 10:53 AM
Цитат
Това младото коли ли е?
Това е английското ми коли w) .Той е на почти две години.Малкото ми коли е женска и днес навършва 1 година w) .Голямата женска е на почти 3 години w) .

Публикувано: 08 September 2005 - 03:55 PM

Публикувано: 08 September 2005 - 05:18 PM
Много се надявам някой ден да си имам и изложбен/и любимец/любимци от тази порода. Засега мога да гледам само от "пет" класа, но някой ден... w) r) w)

Публикувано: 12 September 2005 - 10:44 PM

Публикувано: 13 September 2005 - 11:29 AM

sheltie, какво мислите за този...незнам как се казва-може би шаблон...?
Имам в предвид попринцип се правят разни рисунки като общо за да се разберат по-лесно ъгли, линии и тн. но понякога не приличат много на исканата порода...какво мислите за това?

Публикувано: 13 September 2005 - 11:43 AM

Публикувано: 13 September 2005 - 11:48 AM
Благодаря ви за коментара b)
Поздрави!

Публикувано: 13 September 2005 - 11:50 AM
А как е твоето коли?Отдавна не си писала и говорила за него. r)

Публикувано: 13 September 2005 - 11:55 AM
Малко беше позаслабнал докато ме нямаше, но сега пак ще натрупа r) Имаме много да наваксваме с него...ресане, ядене...движение.Радвам се, че започна да се разбира с догето, защото до скоро искаше да го бие n) Вече започна да го учи на магарийки и да правят заедно бели l)