Шотландско коли
Публикувано: 20 January 2005 - 09:56 PM
Днес сутринта, бе забелязано момиче да разхожда колито си пред блока си, в столичния квартал Младост 2.Кучето е било без повод и се е шляело на 2 метра от "неразговорливата" си стопанка!По малката пътека покрай блока точно срещу момичето вървял беззащитен възрастен човек.Когато забелязал момичето, той спрял рязко (явно съм прекалено страшна) и се втренчил мълчаливо в "опасната стопанка".Тя се отдръпнала от пътеката и направила път на беззащитния човек (сигурно е искала да го нападне в гръб със своя звяр).Той продължил да я гледа и с "тих" тон попитал момичето "Къде ти е кучето????След което заявил на момичето, че има "кучета убийци" (дали аз незнам че имам кучеТА?) и преди дни добре, че е имал здрав панталон, та да се отърве от ухапване по крака.Момичето чвно обучава своето "куче убиец" да хапе и напада хора, защото то е изключително зло и опасно!Този факт могат да потвърдят всички, които бяха на събирането на дог.бг на полянката пред Хилтън на 8.01.2005г, когато, същото куче нападаше постоянно кучета и хора, да не говорим че и в градския транспорт разкъса две-три деца...Обявявам награда за главите и на двамата съюзници, които работят заедно против света!
Хорската простотия няма край...Съжалявам за грубите думи към мен и още повече съжалявам за грубите думи към моето куче, които днеска бяха отправени от човек, който моето куче никога не е нападало, да не говорим, че НИКОГА не е хапало човек!
Съжалявам, че пиша това тука,ама просто исках да си излея душата, защото просто не вярвах, че дотам стигат хората....

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 21 January 2005 - 10:14 AM
;)
Публикувано: 21 January 2005 - 11:27 AM
Пропусна да споменеш, че след като нападнеш в гръб, разкъсаш, сдъвчеш и тн. после
ЗАСНЕМАШ всичко с цифров фотоапарат - същинска маниачка!
Няма въобще да коментирам Бъко - той е самата свирепост.
Сега вече сериозно - каквото чуеш не си го слагй на сърцето, хора всякакви и откачени и злобни и глупави. И не само по отношение към кучетата.
Хайде сега b) и не се хаби за глупости.
Публикувано: 21 January 2005 - 11:41 AM
При определени случаи някои от тях ги разбирам, но има много които наистина могат да те изкарат извън нерви - пази си ги.
А пък и след тези случки напоследък честно казано аз с моето куче все още не се показвам сред хора. Извеждам го извън града само. d) d) d)
Не знам как ще реагират съседите като си взема новото куче /живот и здраве/ -дано нямам проблеми. r)
PS: ПОбликувай снимките от пиршеството!!!! b)
Публикувано: 21 January 2005 - 02:56 PM
Аз винаги така се обиждам, но не трае повече от един ден l)
Те сега всички ще искарват от мухата слон, зарди случилото се...
Кучето, не съм снимала, че сигурно щеше и да ме заколи l)
Имам снимки само от пиршеството на срещата r)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 21 January 2005 - 05:27 PM
Друпи също присъства на сбирката на убийците и най-безмилостно надъвка една пръчка l)Снимката е правена от същата маниачка с колито l)
Публикувано: 05 February 2005 - 11:05 PM

Това е шетландска зима!!!
d) d) d)

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 05 February 2005 - 11:41 PM
Много ми харесва мраморно коли на сняг (и шелти разбира се). Имаше едно време едно такова в ж.к.Младост 3 ако не се лъжа-много му се радвах...

Публикувано: 06 February 2005 - 02:24 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 06 February 2005 - 05:08 PM

Публикувано: 07 February 2005 - 02:19 PM
And welcome!
Аз гледам на него от страната на домашния любимец, който си ходи с изправени уши, малко плешив, но единствен! Никое куче не е като друго и затова си го обичам, защото никога няма да срещна друго такова куче w)

Публикувано: 27 February 2005 - 01:18 AM
Сега гледам снимките и си мисля как отрасна при нас!
Като се започна още на 2 месеца с игрите:

Към годинка започна да спи след разходките защото е изморен от игри:

Семейни събирания със семейството което взе братму, който също има рожден ден и пожеланията са и за него(за съжаление той не попадна при хора, които да му осигуряват нужните грижи, след като стопаните му заминаха, което си личи)като и двамата са на около 2-3години тук:

Също така днес рожден ден има и Шери=Шелти, като и нейния рожден ден честитя тук:
Пожелавам на тези кучета още дълги години да се радват на щастлив живот!Бъко и макси да ни радват още два пъти по толкова, а Шери да расте и да радва стопанката си! Много съжалявам, че немога да намеря Макси, но се надявам да е добре! Да са ни живи и здрави!

Публикувано: 09 July 2005 - 12:38 AM
Цитат
Ако храниш кучето си с висококачествена добре балансирана гранулирана храна съобразена с възрастта му,няма да имаш проблеми.

Публикувано: 09 July 2005 - 10:38 AM
Разкажи за твоя Бенджи b) Покажи някоя снимка r)

Публикувано: 09 July 2005 - 04:23 PM

Публикувано: 09 July 2005 - 10:28 PM