Dog.bg Форуми : Шотландско коли

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (29 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Шотландско коли

#61 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 20 January 2005 - 09:56 PM

Обявявам най-официално тук, че кучето ми вече стана "много зло"!Та да разкажа...
Днес сутринта, бе забелязано момиче да разхожда колито си пред блока си, в столичния квартал Младост 2.Кучето е било без повод и се е шляело на 2 метра от "неразговорливата" си стопанка!По малката пътека покрай блока точно срещу момичето вървял беззащитен възрастен човек.Когато забелязал момичето, той спрял рязко (явно съм прекалено страшна) и се втренчил мълчаливо в "опасната стопанка".Тя се отдръпнала от пътеката и направила път на беззащитния човек (сигурно е искала да го нападне в гръб със своя звяр).Той продължил да я гледа и с "тих" тон попитал момичето "Къде ти е кучето????След което заявил на момичето, че има "кучета убийци" (дали аз незнам че имам кучеТА?) и преди дни добре, че е имал здрав панталон, та да се отърве от ухапване по крака.Момичето чвно обучава своето "куче убиец" да хапе и напада хора, защото то е изключително зло и опасно!Този факт могат да потвърдят всички, които бяха на събирането на дог.бг на полянката пред Хилтън на 8.01.2005г, когато, същото куче нападаше постоянно кучета и хора, да не говорим че и в градския транспорт разкъса две-три деца...Обявявам награда за главите и на двамата съюзници, които работят заедно против света!
Хорската простотия няма край...Съжалявам за грубите думи към мен и още повече съжалявам за грубите думи към моето куче, които днеска бяха отправени от човек, който моето куче никога не е нападало, да не говорим, че НИКОГА не е хапало човек!
Съжалявам, че пиша това тука,ама просто исках да си излея душата, защото просто не вярвах, че дотам стигат хората....
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#62 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 21 January 2005 - 10:14 AM

инче не се тормози ,снощи един пиян искаше да ми рита шелтито по същата причина - било куче убиец и овчарките също ...за моя радост всичките ми кучета са възпитани и за разлика от човека "отговорни " и ме послушаха така че...
;)

#63 Потребителят е офлайн   Mini Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2005 - 11:27 AM

Ама ти верно си страшна!
Пропусна да споменеш, че след като нападнеш в гръб, разкъсаш, сдъвчеш и тн. после
ЗАСНЕМАШ всичко с цифров фотоапарат - същинска маниачка!
Няма въобще да коментирам Бъко - той е самата свирепост.
Сега вече сериозно - каквото чуеш не си го слагй на сърцето, хора всякакви и откачени и злобни и глупави. И не само по отношение към кучетата.
Хайде сега b) и не се хаби за глупости.

#64 Потребителят е офлайн   Ky4eTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2005 - 11:41 AM

In4eTo не се коси. Ще срещаш много такива хора. s) s) s)
При определени случаи някои от тях ги разбирам, но има много които наистина могат да те изкарат извън нерви - пази си ги.
А пък и след тези случки напоследък честно казано аз с моето куче все още не се показвам сред хора. Извеждам го извън града само. d) d) d)
Не знам как ще реагират съседите като си взема новото куче /живот и здраве/ -дано нямам проблеми. r)

PS: ПОбликувай снимките от пиршеството!!!! b)
User's Signature

Качена снимка

#65 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2005 - 02:56 PM

Мерси, че бяхте съпричастни на случилото се r)
Аз винаги така се обиждам, но не трае повече от един ден l)
Те сега всички ще искарват от мухата слон, зарди случилото се...
Кучето, не съм снимала, че сигурно щеше и да ме заколи l)
Имам снимки само от пиршеството на срещата r)
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#66 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2005 - 05:27 PM

Моля ви се....Един човек веднъж ритна Друпи който отиде при него, махайки с опашка да го подуши.Онзи се разкрещя-махнете си кучето, ще ме ухапе.Аз едновременно бях бясна че тоя тъпак ми ритна кучето и освен това едва не се сдържах да не му се изсмея в мутрата..ДРУПИ??ДА НАПАДНЕ ЧОВЕК???АЛЕЛУЯ!
Друпи също присъства на сбирката на убийците и най-безмилостно надъвка една пръчка l)Снимката е правена от същата маниачка с колито l)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#67 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2005 - 10:56 PM

Ех, тази зима...
Качена снимка
User's Signature

#68 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2005 - 11:05 PM

Качена снимка

Това е шетландска зима!!!
d) d) d)
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#69 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2005 - 11:41 PM

И то каква красива шетландска зима b)
Много ми харесва мраморно коли на сняг (и шелти разбира се). Имаше едно време едно такова в ж.к.Младост 3 ако не се лъжа-много му се радвах...
User's Signature

#70 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2005 - 02:24 PM

Колито за което говориш и сега го има,но вече е старо.За съжаление е поредното коли в България без документи за произход.
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#71 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2005 - 05:08 PM

Наистина за съжаление, защото има някои много красиви кучета, но без документи. Мога да дам и пример...в квартал Изток има едно много красиво коли, което си е точно като изложбените кучета, има си същата козина, структура на тялото, само ушите не ги поня как му бяха, но май и те си бяха наред. Стопанката каза, че са го намерили преди няколко години навън и са прибрали, и това коли може някога да е било куче с бъдеще по изложбените ронгове, да е имало родословие, но...
User's Signature

#72 Потребителят е офлайн   michael Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2005 - 03:58 AM

Здравейте!!! Радвам се, че в България има и истински приятели на колито. Инче, поздравявам те за обичта ти към твоето куче, независимо, че не е "великолепен изложбен екземпляр".

#73 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2005 - 02:19 PM

Благодаря!
And welcome!
Аз гледам на него от страната на домашния любимец, който си ходи с изправени уши, малко плешив, но единствен! Никое куче не е като друго и затова си го обичам, защото никога няма да срещна друго такова куче w)
User's Signature

#74 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2005 - 01:18 AM

Моето най-любимо слънчице днес има рожден ден!
Сега гледам снимките и си мисля как отрасна при нас!
Като се започна още на 2 месеца с игрите:
Качена снимка
Към годинка започна да спи след разходките защото е изморен от игри:
Качена снимка
Семейни събирания със семейството което взе братму, който също има рожден ден и пожеланията са и за него(за съжаление той не попадна при хора, които да му осигуряват нужните грижи, след като стопаните му заминаха, което си личи)като и двамата са на около 2-3години тук:
Качена снимка
Качена снимка
Също така днес рожден ден има и Шери=Шелти, като и нейния рожден ден честитя тук:
Качена снимка

Пожелавам на тези кучета още дълги години да се радват на щастлив живот!Бъко и макси да ни радват още два пъти по толкова, а Шери да расте и да радва стопанката си! Много съжалявам, че немога да намеря Макси, но се надявам да е добре! Да са ни живи и здрави!
User's Signature

#75 Потребителят е офлайн   moni bonboni Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 July 2005 - 12:25 AM

Imam pitanka za moeto ku4e - mugko koli Bendgi, moge li niakoj da mi dade suvet za hraneneto na tazi poroda kato se ima predvid chuvstvitelnite im stomasi?

#76 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2005 - 12:38 AM

Цитат

Imam pitanka za moeto ku4e - mugko koli Bendgi, moge li niakoj da mi dade suvet za hraneneto na tazi poroda kato se ima predvid chuvstvitelnite im stomasi?

Ако храниш кучето си с висококачествена добре балансирана гранулирана храна съобразена с възрастта му,няма да имаш проблеми.
User's Signature

#77 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2005 - 10:38 AM

Да, аз имах проблеми от време на време с моя Бък докато хранех с готвено, но от както минахме на гранули вече няма толкова проблеми.
Разкажи за твоя Бенджи b) Покажи някоя снимка r)
User's Signature

#78 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2005 - 04:23 PM

Напиши и възрастта на кучето ти,за да можем да бъдем по-конкретни в съветите.
User's Signature

#79 Потребителят е офлайн   moni bonboni Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 July 2005 - 10:28 PM

Благодаря ви за съветите. Засега нямам снимка, която да мога да публикувам, но се надявам, че в най-скоро време ще ви представя моя красавец. За съжаление не знам точната му възраст, но аз го имам от 4 години и според мен е на около 8.Хранех го с гранулирана храна, но той изразходва много енергия и реших да мина на готвено с ориз и оттогава се почнаха проблемите - от време на време стомаха му се разтройва. Ходихме на лекари и в крайна сметка ми казаха че е от зеленчуците, които му слагам от време на време.Та значи е по-добре да е на гранулирана храна?

#80 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2005 - 11:14 PM

Да, по-добре е, и ако е хубава храната е още по-добре b) Защото все пак има разлика от Любимец до Еукануба.
User's Signature

• (29 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни