Честити 8 месеца на Коринка, да е многоооо здрава и весела-целувки и лапички от Макс.
Не пиша доста време, защото колкото повече време минава, толкова ми минава гнева иначе кой знае какво мога да напиша. Много съм разочарована от собствената си гилдия от всезнаещи доктори. Водихме Макси на няколко места, уж добри доктори

, но явно всеки си знаеше неговото и до едно мнение не стигнаха. Едни казваха, ерлихиоза много са му ниски тромбоцитите, а аз им обяснявах, че е от породата и това количество е съвсем нормално, но не и не. За една седмица му взеха 4 пъти кръв. Един от докторите реши да му прави тест, като убедено каза, че е положителен, но уви, трябваше човек да има богато въображение за да види изобщо някаква черта на теста /бърз тест/. Същия доктор имаше неблагоразумието да му обръсне лапичките от горе и след това да му залепи лекопласт направо върху козинката отдолу на лапичките

-браво докторе сега вече са му постригани и отдолу. Изобщо одисеята е много дълга- направиха му изследвания за гиардии, ерлихии и още куп паразити и навсякъде чувах ниски са му тромбоцитите, но никой не искаше да ги брои ръчно, а един доктор ми каза, че имал парвовироза, но вируса бил някакъв изнемощял

- та аз работя с вируси-какви ми ги говори. Дори чух и това - ами ще му взимаме кръв през няколко дни за да видим до къде ще стигнат

След една седмица ходене по доктори, а той беше с разтройство незнам горкия как ни изчакваше да се приберем от работа, накрая вече имаше и кръв в разтройството и беше много отслабнал, а никой абсолютно нищо не ни предписваше. Накрая му взехме кръв, собственоръчно му направих ДКК и преброяване на тромбоцитите и нямаше нищо притеснително, заведохме го в синия кръст, а там доктора определено не само се сети каква порода е, но и знаеше, че са му генетично намалени тромбоцитите и просто го лекувахме за гастроентерит. Сега е вече във форма и лудее из къщи ще пусна довечера снимки. Най-новото му проявление, направи дупка в дивана

ужас лошо ми стана
Благодаря за хубавите думи на всички и се извинявам за дългото ми оплакване.
Много Максовски целувки на всички кавалерчовци!