Паздрави и целувки на всички
Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 31 May 2010 - 04:33 PM
Паздрави и целувки на всички
Публикувано: 04 June 2010 - 06:49 PM
Добре дошъл на Кристофър
Поканата важи за всички разбира се........ Чакаме Ричко вече при нас.
Гери, радвам се че съм ти помогнала, разбира се ако импровизираш с друга рецепта, изпращай насам, така или иначе нашите сладури хапват доста еднообразна храна, та не е лошо да им правим изненади не само на рожденните дни, нали?
Поздрави и целувки на цялата дружина
Публикувано: 08 June 2010 - 04:34 PM
Имам един много важен въпрос. Тъй като наближава времето за море и ние смятаме да ходим със Скоти, а знаете, че не навсякъде разрешават домашни любимци, можете ли да ни посъветвате къде бихме могли да отидем....??? Мерси предварително и поздрави от Скоти :Р:Р:Р:Р:Р
Публикувано: 09 June 2010 - 04:56 PM
Привет на новите, ние се разхождаме с Бери почти всяка вечер в градинката Заимов след 18:00, ако имате желание за среща пишете.
Относно хотелите през юли ще има изложба в Албена, погледни в темата за изложбата там има информация за хотели, който приемат с кучета.
Аз миналото лято звънях по малките хотелчета и разпитвах къде ще ме приемат с куче и така, не ми отказаха много хотелиери.
Поздрави
Публикувано: 10 June 2010 - 02:53 PM
Ама абсолютно нищо ли не яде или само сухата храна я отказва?
Ако просто се глези остави го няколко дни да си гладува, гледай само да пие вода.
Моята Бери също не иска да яде суха храна, аз й я мешам с консерва и я храня от ръка, дори и аз и отварям устата и й пъхам храната. Иначе не ще да яде, хапне малко и приключва с яденето, за това я храня насила.
Има ефект по- жизнена е, наддаде килограми и така.
Пробвай варианта с гладуването, ако не стане можеш и да и готвиш или както аз правя да я храниш насила.
Поздрави
Публикувано: 11 June 2010 - 11:38 AM
Успех и дано се справиш
П.С. Нори съжалявам, че се местите
Лапи и прегръдки от Макс и мен
Публикувано: 22 June 2010 - 01:42 PM
Поздрави и лапи от нас със Макс
Прикачени файлове
-
untitled.bmp (900.05K)
Брой сваляния: 130
Публикувано: 06 July 2010 - 02:53 PM
от къде си взе сладура, изпрати ни снимки.
къде го разхождате?
Monsyto,какво направихте с морето, ние отиване на 18.07.2010 на Албена за три дни има едни изложби и след това на Слънчев Бряг.
Кога ще направим една сбирка на по бирка?
Поздрави
Публикувано: 06 July 2010 - 10:50 PM
Малко снимки, за да не ни забравите :)

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 11 July 2010 - 04:02 PM
Добре дошла на Katyyyy и любимеца й.
Поздрави и лапи от Нас на всички Вас.
Ето и снимчици

Вход

Горе
Цитиране +