Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 04 February 2010 - 10:47 AM
Не пиша доста време, защото колкото повече време минава, толкова ми минава гнева иначе кой знае какво мога да напиша. Много съм разочарована от собствената си гилдия от всезнаещи доктори. Водихме Макси на няколко места, уж добри доктори
Благодаря за хубавите думи на всички и се извинявам за дългото ми оплакване.
Много Максовски целувки на всички кавалерчовци!
Публикувано: 15 February 2010 - 09:41 AM
Много се радваме за Макс, много е пораснал хубавеца, дано не му се случват повече такива премеждия.
На нас тази зима вече ни дотегна.............още повече, че във Варна отдавна лошото време не е било толкова продължително и мразовито. При разходка на -10% Корка вдигна температура, бързо я излекувахме, само дето разредихме много разходките и тя милата направо придоби жален поглед......ама какво да се прави, по добре да ние здрава, отколкото болна............
Вчера за празника я изведохме на по дълга разходка до моренцето, много беше щастлива муцуната, направо пощуря от щастие, та чак се метна в морето, за наша голяма изненада. Много се притеснихме да не се простуди, все пак е зима още......имах чувството, че от радост не изпитва студ.............
Поздрави и целувки на всички.
Ето и малко снимки от вчера...........:))))))))))))
Публикувано: 21 February 2010 - 08:08 PM
Къде се губите, много сте пасивни, обзел Ви е зимният сън май
ние с Берката участвахме на изложбата в софия, имаше много кучета доста различни видове, за жалост бях сам и не можах много да снимам, но все пак малко снимчици.
Кога ще организираме среща, дайте теми за разговор, споделете нещо за дребосъците, в петък ме спря една жена в Пловдив и каза, че имала мъжки кавалер на 7 години Лъки май се казваше, искаше Бери за снаха ама аз не я давам хахах.
Мойта Берка е станала голяма мързелана, малко яде много спи, тези два дни съм доволен малко се пораздвижи, че се беше улежала в тези дъждове.
Поздрави
Прикачени снимки
Публикувано: 21 February 2010 - 08:53 PM

Поздрави на всички, с удоволствие ще дойдем на обща среща
Публикувано: 22 February 2010 - 10:27 PM
Публикувано: 23 March 2010 - 03:15 PM
Аз да кажа здравейте и от нас с Оззи. От доста време не сме се появявали тук, но напоследък много неща са ни на главата и все по-малко свободно време остава.
Както и да е, Оззи е добре. Хапва, пийва, играе и щурее. Най-хубавото е, че зимата май е на приключване.
Имахме едно леко притеснение с него. Наскоро след разходка в парка и игра с кученца му се беше леко сцепило клепача на едното око. Вероятно по време на игра. Имаше малко секрет, но с капки му мина ... като на куче ;-).
Аз много приветсвам идеята за среща.
Какво ще кажете за среща тази събота - 27 Март ? Май времето ще е добро... В неделя е Цветница и затова не я предлагам.
Хайде пишете кой е ЗА и предложения къде и кога.
Много Озешки поздрави на всички!
Публикувано: 24 March 2010 - 12:50 PM
Моля посрещнете поредния почитател на тази невероятна порода ...
От около 2 месеца съм се решила да си взема Кавалерче и вашите мнения ми помогнаха изключително много.
Както много от вас и аз съм против зоомагазините
Имам няколко познати, които си взеха кученца от Словения и други страни и имаха страхотни здравословни проблеми с малчуганите ...
Те ме посъветваха, че е най - добре да си взема кученце от хора.
Ето защо се обръщам за помощ към вас.
Ако имате малки, които искате да си намерят хубав дом и стопани, които мн ще ги обичат, моля пишете ми.
Нямам търпение да се радвам на едно такова мъниче ...
Избрала съм си мъж, трикольор и искам да го направя част от семейството на не повече от 45 - 60 дни.
Всъщност, някой от вас може да ме посъветва по - добре на колко е най - подходящо да се вземе бебе Кавалер.
Благодаря ви предварително за съдействието и се надявам скоро да се радвате и на моите снимки ...
Публикувано: 28 March 2010 - 10:46 AM
Добре си се ориентирала относно породата
Мога да ти кажа аз как си намерих куче, първо търсих в интернет развъдници в европа, след това писах на всеки един развъдчик, който намерих и те съответно ми отговаряха дали имат, кога очакват и на колко месеца са, след като си намериш това което търсиш се разбирате за цената и на края остава транспортирането. С самолет е скъпичко, най-хубаво е да отидаеш да си го вземеш, аз намериш познат със автобус ми го докара.
Бери я взех от развъдник в Чехия: http://www.zkamilkov...cz/uvod_en1.htm , но като гледам в момента имат само Бленхайм, а очакват малки между Руби и Блек енд Тен.
Ето други, за който се сещам: http://www.lord-cava...r/eng_index.php - от Хърватска
http://www.champdogs...l_breeders.html - това са развъдници в Англия
http://www.rabaukenh..._cavaliere.html - развъдник в Германия
http://www.cavaliers...descevennes.com - в франция( запознахме се в софия на едно изложение)
Забравих да ти кажа да искаш да ти изпратят родословието преди да купиш кучето и после след като го купиш трябва да ти го изпратят до 2 месеца, с него се регистрираш тук в някое от киноложките дружества.
Ами за сега това, ако имаш въпроси не се колебай да попиташ.
Поздрави
Публикувано: 11 April 2010 - 03:37 PM
Публикувано: 15 April 2010 - 05:07 PM
Мерси предварително. Скоти ви праща много поздрави.....:):):):):):)
Публикувано: 16 April 2010 - 01:35 PM
желаем дълги години слънчеви разходки и хубави мигове да прекарвате с вашия любимец. До тортата, не мога да се сетя точно, но имаше ориз, май кайма и кокалчета (бонбони) отгоре. А колкото до козината, не сте видяли Макс, мисля, че е от адвантикса от тогава стана много ама много рошав.
Целувки от Макс за всички кавалерчовци.
ПС И да пуснете снимков материал от рожденния ден, за да порадваме и ние поне от монитора, а пък и ние имаме рожденник другия месец, да не скриете рецептата за тортата.
Публикувано: 16 April 2010 - 10:39 PM
Много ви прегръщаме и чакаме предложения за срещи.....дано само се пооправи времето.... :):):):)

Вход

Горе
Цитиране +

[/url