Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 29 January 2012 - 04:00 PM
Цитирам: продава мопс, йорки, чихуа, чау чау, кавалер, джак ръсел, шпиц, пекинез. (Сигурно и много други, ама ме домързя да скролна надолу)
Направихте ли си труда да прочетете нещо за тях, преди да пратите човека там? Сигурна ли сте, че снимките не са крадени? Сигурни ли сте, че изобщо ще получи нещо за парите си? Какво значи според вас "само по банков път"? Защо кученцето се праща само с доставка? Какво според вас имат тези за криене?
Всъщност лична изгода ли имате да му предложите този идиотизъм, или просто видяхте някъде някаква обява и хайде юруш на доматите? (Въпросът ми е реторичен)

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 29 January 2012 - 07:29 PM
GAG, в 29 January 2012 - 04:00 PM, написа:
Цитирам: продава мопс, йорки, чихуа, чау чау, кавалер, джак ръсел, шпиц, пекинез. (Сигурно и много други, ама ме домързя да скролна надолу)
Направихте ли си труда да прочетете нещо за тях, преди да пратите човека там? Сигурна ли сте, че снимките не са крадени? Сигурни ли сте, че изобщо ще получи нещо за парите си? Какво значи според вас "само по банков път"? Защо кученцето се праща само с доставка? Какво според вас имат тези за криене?
Всъщност лична изгода ли имате да му предложите този идиотизъм, или просто видяхте някъде някаква обява и хайде юруш на доматите? (Въпросът ми е реторичен)
Нямам никаква лична изгода, дамата помоли да публикувам, че търси кученце във facebook, тъй като тя няма регистрация там. От нейно име публикувах и попитах, ако някой има кученца да каже. След което една жена ми прати този линк и каза, че те продават. Просто го публикувах тук. Не разбирам защо ме нападате???? Жената попита за куче, прочетете предните ми постове на тази страница и ще се убедите, че не съм толкова лекомислена и много добре знам какви са тези фирми, както и истината за зоомагазините!!!
Публикувано: 29 January 2012 - 08:20 PM
А ако човекът не знае за какво точно иде реч, нека погледне какъв гнусен бизнес ще подкрепи с парите си просто с едно търсене на термина "Puppy mill".
Поздрави и да са ви живи и здрави кученцата.

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 30 January 2012 - 06:02 PM
Преди 2-3 месеца аз също търсех да си купя кавалерче. Тази фирма доколкото разбрах е нещо като просредник между клиенти и собственици, но също и внасят от чужбина. Тогава, когато търсех имаше бебета кавалерчета бленхайм, които можех да видя при собствениците им гр, София, кв Лозенец. Разговарях с тях по телефона, казаха, че кученцата са родени и отгледани в домашни условия и че мога да видя също родителите или поне майката /не помня точно/ след предварителна уговорка за ден и час. Не съм ходила на място, предпочетох друг вариант. Взех си кученце от тази фирма ***
Доколкото знам те редовно внасят кавалерчета от Унгария и Словения. Спечелиха ме с факта, че можех да избирам от много кученца и че дават 3 месеца гаранционен срок, ако има проблем със здравословното състояние на кученцето да го заменят с друго, което никъде другаде не ми предложиха като опция. Нямам представа къде точно и при какви условия са гледани кученцата, може и да съм извадила късмет, но до момента изобщо не съжалявам за решението си.
Вие, които посрещате всяка обява с недоверие и обвинявате, че в предложенията на другите потребители има комерсиална изгода предложете от къде в България човек може да си купи кавалерче, което да е с гарантиран произход да не е на баснословна цена!!!
Това е моето кавалерче, на 3 месеца и половина е, казва се Чарли
***Мод: Редакция. Тук не се толерира рекламата на зооборси и зооферми.
Публикувано: 31 January 2012 - 01:59 PM
Публикувано: 02 February 2012 - 01:16 PM
Публикувано: 03 February 2012 - 02:53 PM
Публикувано: 03 February 2012 - 08:58 PM
Публикувано: 04 February 2012 - 11:40 AM
Пожелавам ви много здраве и щастливи моменти!А относно въпросите ти за храната и дажбата, би трябвало да си пише на чувалчето с гранули.Ако я храниш 3 пъти по 50 грама, когато минеш на 2 пъти става по 75 гр. ако не се лъжа и все пак зависи от дажбите на чувалчето.Относно солетките не мога да ти отговоря, но можеш да прочетеш наистина много в раздела за хранене, включително и колко пъти на ден да храниш.А за предаването, за което говориш най-вероятно е ,,Кучета 101'',защото тези дни точно за кавалерите даваха.Каналът е Animal Planet и има много интересни предавания като цяло за животните.Можеш да видиш в You Tube ето: http://www.youtube.c...h?v=rd5dR7YR2ig , а и в сайта на Animal Planet.
Публикувано: 21 May 2012 - 06:06 PM
Публикувано: 11 July 2012 - 04:25 PM
Публикувано: 14 September 2012 - 11:43 AM

Да живеят Кавалер Кинг Чарлз шпаньолите, Дакелите и Мопсовете!
Публикувано: 08 October 2012 - 07:48 PM
Ари и Амур.Невероятна игра падна.Изкараха си страхотно домашните любимци. Ако има други желаещи
за Кавалерска среща с най голямо уговолствие ще я организираме.
Пишете ми на : bobito_t@abv.bg
или на телефон :0898747530 Бойко Цветанов
Ето и малко снимчици....................:)
Публикувано: 26 October 2012 - 06:11 PM
За пръв път пиша във форума, но отдавна го следя.
От известно време съсредоточено се опитвам са си намеря малко Кавалерче за отглеждане в апартамент. Смея да твърдя, че успях да изчета сериозно количество информация за породата, за селектиране, отглеждане, специфични здравословни проблеми, взимане на кученци и т.н.
Пиша Ви с молба да ми разкажете дали вашите кученца са проявили характерни генетични болести (като напр. проблеми с митралната клапа, тазобедрена диспазия, очни болести и вс. др.). Преценила съм за себе си, че породата съответства на начина ми на живот и на средата, която мога да предложа на едно куче, но все пак здравето ми е основен въпрос. Имам опит с болни животни и знам колко е тежко, не само финансово, ами и емоционално (най-вече).
Нямам възможност да закупя кученце от чужбина и се оглеждам за такова от бг, от семейство, няма да закупувам животинка от зоомагазин и развъдник, но не мога да си позволя да отделя суми за кученце - внос от лицензиран развъдник. В случай, че някой от Вас в момента има малки бебета, или му предстои скоро - ще се радвам да си побъбрим и за отглеждане и за насока от къде мога да взема куче от съвестни хора :)
Пожелавам на всички Кавалерчета и феновете им да са живи и здрави и щастливо да тичат по поляните, след което морно, отпуснали тела, да се радват на близостта между човек и куче :)
Публикувано: 11 December 2012 - 11:17 PM
Ние сме нови собственици на малко бебе Кавалерче. Взехме го преди 4 дни и още не можем да му се нарадваме. Казва се Wooten и е роден на 13.10.2012г. Много е красив, мил, умен, игрив и любвеобилен. Обича да спи при нас и да се гушка. Полагаме много грижи и усилия за възпитанието му и можем да се похвалим, че вече може би 40% от пишканията си ги прави на определеното от нас място. Все още имаме проблеми с акитата, но се надяваме, че това ще изчезне с времето. Чувстваме се късметлии с такова чисто и любящо същество до нас.
Поздрави,
Михалкови

Вход

Горе
Цитиране +