Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 16 December 2008 - 01:45 PM
Оззи,честита първа разходка :yahoo:не ме учудва изобщо добронамереността му,явно това е присъщо за тази порода.Бари е същия и до днес,е,разбира се вече изпълнява команди,но се радва на всички,които му обърнат внимание :blink:Нашите кученца са изключително схватливи и подлежат лесно на дрисура,стига да знаеш как да ги научиш.Много са ни умни :wub:
Ще има ли наистина кавалерска среща в неделя?Моля ви,пишете къде и в колко часа,за да се включиме и ние с Бари,ако имаме възможност.
Чакаме нови снимки от всички
Поздрави и целувки на мъниците
Публикувано: 16 December 2008 - 09:40 PM
Публикувано: 16 December 2008 - 10:08 PM
Нека наистина се чуем в неделя към 10.
моя телефон вече го имате, но за да не го търсите, ето го: 0899995770
може и по скайп: andytm
Публикувано: 21 December 2008 - 10:00 AM
Публикувано: 21 December 2008 - 02:18 PM
Весело изкарване на срещата, повече нови попълнения в групатаи много снимкииии за нас - "публиката"!
И да ги намачкате сладурите едно хубаво!
Публикувано: 21 December 2008 - 05:38 PM
Качете още снимки да им се порадваме :P
Целувки и поздрави от мен и Бари :wub:
Публикувано: 24 December 2008 - 11:38 AM
:wub: Сега искам да пожелая на всички ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ! Много усмивки и весели случки с малките и големи бонбони! Разбира се ЗДРАВЕ и до нови срещи на живо с нашето малко - не, вече пораснало - семейство на кавалерчетата. :wub: До нови срещи, приятели! Целувки на всички! :wub: :wub: :wub:

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 25 December 2008 - 01:07 AM
Zdraveite imam nujda da mi dadete suvet...mnogo she sme Vi blagodarni!
Ot nqkolko dena si imame kavaler4e :blink:mnogo e jizneno,golqm divak,postoqnno ti4a i samo se 4udi koi da zahape ;D...dosega ne sum gledala kuche...i zatova imam 1 vupros i she mnogo she se radvam ako nqkoi mi otgovori:)otnosno hranata,Vie kakva davata na va6te kavaleri,za6toto vseki mi kazva razli4no :rolleyes:1vo mi kazaha samo suha da mu davam...posle go vodih na dr veterinar i mi kaza,4e ne e mn hubavo samo suha da mu se dava i neznam... :'(molq Vi pomognete!a drugoto mi pitane e normalno li e ocetata da mu sulzat?Blagodarq Vi predvaritelno!!!
Публикувано: 25 December 2008 - 11:40 AM
1-во Искам да ви честитя Рождество и да ви пожелая много здраве и радостни моменти с вашите малки другари!
Много се радваме, че сте се забавлявали на първата среща на сладките кавалерчета, а снимикте са много вдъхновяващи!
lisa_9, всички сме имали подобни терзания. Това което аз знам от ветеринарни лекари, най-важно за първите седмици е да не им сменяш храната (каквато и да е тя) за да не предизвикаш проблеми с коремчето, те са като всички бебета и новата храна трябва да се въвежда много внимателно. Може би за начало е добре да продължиш със суха и да въвеждаш бавно някаква друга (от консерва или готвена). Лекарите твърдят, че в качествената суха храна има всички необходими витамини и хранителни вещества, от които се нуждаят малките кучовци. Аз лично давам на моята Роял Канин Джуниър за малки породи, но съм и въвела и готвенко:варена телешка кайма с ориз и моркови или пилешко с ориз, като го смилам с пасатор, а също и паучове за бебета. Ако те мързи, има доста пастетчета за бебета, но както вече писах трябва да се въвежда по малко и внимателно, ааа и да не забравя, че трябва да внимаваш да не го прехраниш - на всички храни има описание, за каква възраст, по колко се дава . Всъщност с пробване постепенно сама ще установиш, кое е най-добро за твоето бебче. Радвам се, че кавалерчетата се увеличават! :wub:
Много целувки от нас!
Публикувано: 25 December 2008 - 01:57 PM
Много благодаря за отговора Тодура :blink: и ние храниме нашия Блеки с Royal Canin medium junior :blink: по 3 пъти на ден,много е лаком и е голям сладурчо и щурчо ;D a относно оченцата,предполагам че е от прахта и от мрасотията,която е събрал повреме на пътя...сутрин има само гурелчета,които ги обираме с влажно памуче.Искам да попитам колко често му чистите ушичките и с какво?!
Благодаря Ви отново :blink: