Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 17 January 2009 - 11:08 PM
Четох че Одри не се радвала на снега, но и Ати като Бари много му се радва, тича, скача, замеряме се със сняг, много е сладък :blink: Имаме едно възвишение близо до нас, но си е доста високо, и на него много му хареса да тича до върха и да се връща, но когато е заледено е наистина много смешна картинка ;D Мъчи се да се катери, но в един момент се връща до долу по дупе и гледа уплашено ;D
Гари, Блеки, къде изчезнахте, не пишете вече, искаме още снимки.
Публикувано: 18 January 2009 - 12:13 PM
Кавалер,снимките на Одри са страхотни ;)много е красива и е много нежна и колко много козинка има :o Чудя се ние дали ще имаме такава дълга козина като станеме на 2 год.?
Тодура,как е Шърли?Оправяли си?Кога ще можете да се разхождате?
Ние предлагаме да направиме нова среща,тези дни ще бъде топло според синоптиците,така че ако искате идния уикенд да събереме кавалерчетата отново!
Поздрави и целувки на всички от мен и Бари :wub:
Публикувано: 18 January 2009 - 07:20 PM
Не, че не беше хубаво, ама нямаше как да ги оставим да се налудуват, а тъкмо се запознаха, и трябваше да ги разделяме...
Дано скоро се стопли, и да правим една истинска кавалерска сбирка!
Поздрави от Оззи, Ани и мен.
Публикувано: 19 January 2009 - 05:31 PM
знам,че не е хубаво толкова често да му се чистат,но просто е найстина ужасно :kisel:
путахме вет.дали да не му вземеме Епи-Отик на Virbac,но ни каза,че по-добре да не сме му взимали,а и че било скъпо!Но това няма значение,колкото толкова!Вчера му ги почистих много старателно...но днеска пак,е нещо страшно :( сиг.и Вие имате този проблем с вашите кавалери :(...затова какво бихте ми казали(препоръчали)?
Благодаря Ви предварително :blink: :wub:
Публикувано: 19 January 2009 - 09:16 PM
Колко голям е Блеки?Извинявам се,ако сте писали,а аз съм пропуснала :izcherven:Разхождате ли се вече?
Сааб,тези дни наистина ще бъде топло за сезона,за това предложих среща,мисля че малките съкровища ще бъдат щастливи да си поиграят всички заедно и едва ли ще обърнат внимание на времето ;)а и нали си имаме екипировки ;D
Поздрави на всички от мен и Бари
А ето ние как спяхме,когато бяхме бебета ;)
Публикувано: 19 January 2009 - 09:46 PM
малко ми е жал,като знам,че пак ще го боцкат,а и по-натам ще се наложи да го чипират,понеже ни предстой пътуване,живот и здарве :blink:
...и между др.екипировката,почти не му става,и май ще купуваме нова :prase: ;D
Публикувано: 20 January 2009 - 10:25 AM
lisa_9, не зная при другите, какво е било количеството на секрета от ушичките, но и при нас в началото беше прекомерен, и това оправихме с капки, но изписани от доктор. По принцип на породата слабо място доколкото ми е известно са ушите, лекарят трябва да каже дали има нужда от лечебни капки и как точно да ги чистиш ;)
Хъркащ поздрав от кака му Шърли...
Публикувано: 20 January 2009 - 11:56 AM
Здравейте и от нас. Да се обадим и ние. Не знам как сме се удвоили в предишния пост, но се извинявам за нахалството и ети ни засрамени. :chame:
:wub: Много сте красиви - и Шърли и Блеки. Благодаря за снимките и много целувки! :wub: :wub: :wub:

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 20 January 2009 - 12:01 PM

Публикувано: 20 January 2009 - 02:06 PM
Публикувано: 20 January 2009 - 03:05 PM
Публикувано: 20 January 2009 - 09:51 PM
отдавна вече не прието да се купират уши и опашки на каквато и да порода , само тука продължавам да виждам кучета с отрязани уши и опашки и на последно място, ако приемем, че се купират, то това става когато кученцето е съвсем мъничко, а вие сте на 3 месеца. Но спирам, защото вие няма да му причините това. Пускам линк, на който ще видиш, че всички кавалерчета са с опашки. Целувки за Блеки и до скоро на живо!
http://images.google...+...es&ct=title

Публикувано: 20 January 2009 - 11:06 PM
хайде стига сме говорили за това :samodovolen:а за нещо по-хубаво :Pзатова ето още няколко снимки на Блекчо :kuchence: