Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 21 April 2007 - 08:28 PM
Ще ви разкажа какво направи днес моята (нашата) Дейзи.Както винаги всяка вечер я пускаме по двора,но според човека който я пуска,тя си проявява различните чалъми.Значи,пусна я моя мъж-тя когато е с него тича,скача d) и щурее из двора. Реших да пробвам Дейзи,когато аз изляза, какво ще направи. След 10 мин.излизам,тя щом ме видя, в галоп пристигна при мен,легна като котка и започна да ме подканя да я чеша по гушката,стомахчето,лапите и.... навсякде.
Чесах,галих около 5-6 м. и се прибрах. Дейзи остана пак със съпругът ми и отново d) . След 10 мин.пак излязох и..... всичко това 1super се повтори-ляган,чесане,галене и т.н.
Така,че нищо не ме изненадва вече.Всичко разбират.Това,че се правят на отрепани по някога тия дългоухи четирикраки приятелки,може би те си знаят защо.
А...във връзка със снимките. До онзи ден нямахме снимащо устройство (някой "доброжелател" беше влизал в къщи,та покрай това-онова,опънал и фотоапарата), но вече си купихме-камера.Сега,ще трябва да зачета из форума,та да видя какво трябва да направя и ще ви кача снимчици.
А вие може да ме упътите с някои неща,че току виж по-бързо схвана,защото съм гола вода.
Чао от мен.До скоро.
Публикувано: 03 May 2007 - 12:19 PM
Отдавна не съм се включвала, защото съм много заета, но все чаках някоя и друга снимчица на сладурите. Защо не публикувате? Чакам с нетърпение. d)
galsted, знаем ги тези номера. s) Много са невинни и изобщо нищо не правят - никакви бели, някой от тяхно име, за да ги злепостави. Не знам как има хора, които никога не са имали дом.любимец и какъв им е животът. Вечер като се прибера умирам от желание да я изям, но съм много строга, докато се съблека, защото съм я напикана, я надрана. Тя също скимти от радост, че ме вижда и само ходи след мен, но аз съм строга. След това обаче - то са прегръдки, то са целувки, то е близане, лягане и изобщо голямо лигавене. oo Сутрин, когато излизат съпруга ми и дъщеря ми тя все се буташе да излиза с тях, но сега знае, че ще се пие кафе и ме чака на диванчето. super best Е, познайте как се пие кафе с лежащо върху ми куче, но толкова я обичам, че тя това използва и ми се е качила на главата. oleeee За сега чао и пишете!

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 07 May 2007 - 08:54 PM
Радвам се за Одри, а-а-а щом пиете заедно кафе, това говори добре за стопанина (стопанката), положил осилия за създаване на навици на животното.
Относно навиците на Дейзи малко съм закъсняла, тъй като тя реално не е наша и е в къщи от около два месеца (а тя е на 1 г. 3 м.). Мъчим се да й въдворим някакъв режим и навици, но ... малко е трудничко.
Дейзи известно време не беше в къщи - 1 седмица и много ни липсваше, но тази вечер си я прибрахме. Междувременно в дворът ни се появи едно чуждо кеченце, нещо смесено между пинчер (но малко по едро) и ловджийско куче-гонче. След подробно оглеждане и разглеждане установихме, че няма годинка.Кръстихме го Лиска, тъй като прилича на лисица. В къщи е от 3-4 дни и ако никой не си го потърси, ще си остане за нас (а тя вече се чувства и стопанка на двора).
Тази вечер беше ВЕЧЕР на опознаване между Дейзи и Лиска. Дейзи колкото и голямо желание да има да играе, онова дребното Лисковото му настръхнал гърба, готова е за война, но от час-два, обстановката е малко по-спокойна. Когато се поопознаят още малко, ще ги пусна да потичат из двора (Лиска е пусната,но Дейзи е вързана),но на този етап не става, защото ще ми изхвърчат всички насадени растения - борчета,кипариси,цветя и т.н. и накрая сигурно ще скочат в езерото.
По-късно , след няколко дни пак ще ви пиша, а между временно ще направя някоя и друга снимка на двете приятелки, пък да видим как ще ги кача,тъй кат съм пълен профан в тази област.
Публикувано: 10 May 2007 - 01:08 PM
Значи при вас е весело. Две сладки кутрета. Блазе ви, че се разхождате в голям двор. r) Аз водих Одри на разходка в близкия парк /Овча купел - до автогарата/ и там се срещна с две кокерки. Голямо тичане падна, големи игри бяха. Появи се и едно хъски, което искаше само да я подуши, но тя така се изплаши, че започна направо да пищи. Много беше смешна. w)
d) Утре отиваме на операции - херния и кастрация. super best Моля, стискай палци за наше здраве! oleeee
Пускай снимки на разбойничките и скоро ще пиша. За сега чао! oo

Публикувано: 11 May 2007 - 08:28 AM
Стискам палци за предстоящите операции на Одри. Вярвам, че ДНЕС 11.05.2007 г.всичко ще мине добре. Дейзи и Лиска (моите хулиганки) желаят на Одри бързо възстановяване и й изпращат много поздрави.
След като я вземете довечера, в събота и неделя ще трябва да бъдеш много,много,много с Одри и да й отдадеш цялата си любов и внимание.Ще чакам да пишеш тия дни, че се притеснявам. Аз никога до сега не съм вземала такива решения, тъй като не ми се е налагало, поедна или друга причина, но незнам, ако ми се наложи, може би ще се реша (имам в предвид относно кастрацията).
Относно Дейзи (когато беше мъничка) - размина й се на косъм операция, относно пъпчето, тъй като не искаше да се прибере, но, имаше късмет.
Публикувано: 11 May 2007 - 10:07 AM

Публикувано: 11 May 2007 - 04:25 PM
Публикувано: 12 May 2007 - 04:42 PM
Днес е първият ден след операциите - много е тъжна и най-вече много ми е сърдита! Аз я цункам, а тя си обръща главата. Миличката, сигурно много я боли. w)
s) Вчера като отидохме да си я вземем и една от асистентките на доктора ми каза, че по-добро кученце не е виждала в цялата си практика. Каза, че имала прекрасен характер, била много любвеобвилна с целия екип и не са й чули гласчето. Само мен като ме видя и заскимтя. s)
Днес я заведохме на преглед и й сложиха инжекции - антибиотик, мериха й температурката - нямаше. По принцип всичко изглежда да е добре и се надявам наистина да е така. Преди да тръгнем за клиниката свършихме всички работи на полянката. Шевовете изглеждат добре и дано да е така. Утре ще ходим за втора инжекция и пак да ни видят. w)
За сега чао! Утре ще пиша пак. Целувки на всички кучовци! Бъдете здрави! bravoS

Публикувано: 14 May 2007 - 08:19 AM
Вярвам, че всичко е минало безупречно.
Чакам с нетърпение прясна информация за сътоянието на Одри.
Лиска и Дейзи й пращат поздрави и скорошно възстановяване super best .
Ние пък в събота имахме много специален ден - баня.
Тъй като Лиска за първи път щях да я къпя и незнаех как ще реагира,
но всичко мина успешно. Дейзи също беше много послушна. След това беше голямото ресане с четка , похвали bravoS за добро поведение в банята и тичане d) d) в градината.
Публикувано: 14 May 2007 - 09:05 AM
oo Започна да ми прощава, защото като я цункам не ми обръща гръб. bravoS
r) А вие, изкъпани! Наистина времето е страхотно за баня. Ние ще почакаме, докато ни свалят конците и заздравеят раните. bravoS

Публикувано: 14 May 2007 - 05:08 PM
Публикувано: 16 May 2007 - 10:18 AM
oleeee За сега, това е от нас. При първа информация ще пиша. oleeee

Публикувано: 16 May 2007 - 10:38 AM
Публикувано: 16 May 2007 - 12:28 PM

Публикувано: 16 May 2007 - 12:31 PM
Радвам се, че всичко е наред. С яката се свиква лесно, ще постои така една седмица да зарастнат шевовете и ще се оправи. Само малко ще се поблъска в мебелите известно време, но няма нищо страшно. Сара вече 2 пъти е била с яка.

Nothing but the best is good enough!

Вход

Горе
Цитиране +