Dog.bg Форуми : Кавалер Кинг Чарлз шпаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (67 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кавалер Кинг Чарлз шпаньол

#41 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 March 2007 - 02:20 PM

О-о, колко сте сладки! Изпратете още снимки. Вашата разцветка е blenheim, а ние сме трикольорче. Колко сте големи, как се казвате и питаме всичко, всичко?
User's Signature

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

#42 Потребителят е офлайн   sad eyes Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 04:46 PM

Малкия не е мой,просто аз му правих снимката в събота. Сега е на 3 месеца и с нетърпение чакаха да мине периода след 3та ваксина за да го изведат на разходка. Доколкото разбрах е внесен от Чехия, но всъщност пристигна в новия си дом от София. Сега е провинциалистче b) Ще питам за подробности и ще пиша в темата Ви. А когато му направя снимки ще ги публикувам.

#43 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 05:21 PM

Ето още една снимка, но тя е от старата сесия.

Прикачени файлове

User's Signature

#44 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 06:39 PM

Кавалер, болката ти е била непоносима. Сигурно още дълго ще боли. Но истината е, че и аз като теб, влязла във форума на all.bg, за да търся подкрепа в мъката си, попаднах на rutka и samotnata, които също ме посъветваха за ново другарче, за да съм човек отново. Наистина е хубаво, че сте се решили. С времето ще се запазят само хубавите спомени от починалото другарче. Знай, че нищо на този свят не се случва без причина и всичко което се е случило е за добро. Може така да е решило предишното ти другарче, че има друга работа, другаде, или Господ е решил да го направи ангелче по-рано. Наистина Господ няма много интересно въображение, когато реши да прибира душите при себе си, но пък ни дава толкова много възможности да изпитаме любов и щастие. w) и Новото другарче е сред тях w)

#45 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 09:56 AM

d) Мноо ти блаодаря за милите думи. За Арабела ще си спомням само хубави неща, защото лоши просто не е имало. Няма да я забравим никога. Сега този бонбон ни е утеха. Ще сложа една снимка на Арчето.
1super Благодаря на twoofo, че промени формата на снимките и се радвам, защото ще можете да видите моята мила Ара.

Прикачени файлове

User's Signature

#46 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2007 - 11:40 AM

Здравейте приятели и sad eyes! Чакам с нетърпение снимки и информация за малкия кавалер - blenheim. Д-р Коджабашев, пишете и Вие. Имаме нови снимчици и сега ще ви ги покажем. Аватара вече е подновен и това е ТЯ - моята Одри.

Прикачени файлове

User's Signature

#47 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 March 2007 - 09:30 PM

Ох направо да я мачкаш да я мачкаш и да не я пускаш w) Много е сладка d)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#48 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2007 - 09:04 AM

d) Общо взето това и правим. Тя е доста любвеобвилна и само търси с кого да си играе или да се гушка. Голяма лигла е.
w) Когато е навън всеки спира да й се порадва, ако не - тя го гони и го спира. Голяма скица е.
User's Signature

#49 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 March 2007 - 10:13 PM

Кавалер разказвай още за Одри.Как е тя.Прави ли бели и всичко интересно.
User's Signature

#50 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2007 - 11:48 AM

d) Здравей Yani4ka! Тези дни съм доста заета и не мога да отделя много време за форума, но ми е приятно когато има с кого да обменя няколко думи за сладките ни кученца. w) Какво да ти кажа за Одри. Само ме чака да се върна от работа и започва да ходи след мен, докато не й обърна по-специално внимание. Чака да я нахраня, да я галя, да я настискам и понеже е много крехка винаги издава един такъв звук като последно дихание, но ми е трудно да се сдържам, защото е голям бонбон. r) После естествено иска да е с нас на масата. Седи винаги до съпруга ми, защото той си позволява да й подава нещо, тайно от мен, защото аз се карам. Интересно, бели вече не прави. Всички нужди ги върши навън, а вечер имаме по-дълга разходка. Много й се иска да спи при мен в леглото, но като й кажа "не" и си ляга в нейното легълце. w) Наистина е много сладка. Оцветяването около очичките я прави да изглежда сърдита, но всъщност е много мила. Ох, много се разлигавих, както би казала дъщеря ми и затова спирам. Пиши и ти за твоето сладурче. До скоро!
User's Signature

#51 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 April 2007 - 05:50 PM

Аз днеска се върнах от Варна и затова не съм влизала във форума.Браво на Одри че вече не прави бели.Ама вий не и ли давате да спи с вас в леглото.Как се сдържате.Аз не мога да не и позволя на моята да се сгуши при мен.Толкова сладко спинка oo A за ядененето на масата и моята баща ми я свикна и няма оттърване сега от нея.Днеска като се прибрах и моята кучка ми се радва толкова много време.Явно и беше станало многоооо мъчно.Майка ми вика че по цял ден само спяла.Та не че не прави точно това по принцип,ама била още по омърлушена.А сега е весела l) w)
User's Signature

#52 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2007 - 10:49 AM

drink Здравей Yani4ka! Христос Возкресе! Да сте живи и здрави и много щастливи всички! cheers
d) Ние бяхме на гости в едно Габровско село по празниците и Одри беше много, много щастлива. Тичаше из полянките с иглики и нарциси и се чувстваше прекрасно. Тази сутрин обаче е тъжна. Дори сутринта не е пишкала. Явно тъгува за природата, както и ние, разбира се. Тази ужасна София направо ми действа зле на нервите, но нямаме друг изход - поне ходим на Витоша и тя е нашето спасение /нашето море/. d) Имаме и снимки, но снощи нямах време да ги кача на компютъра и през следващите дни ще пусна най-хубавите. angelpik
Радвам се, че си писахме и до скоро! w)
User's Signature

#53 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 April 2007 - 11:01 PM

Воистина Воскресе!

Представям си я малката сладурана как търчи из полянките w) Айде когато можеш да качиш снимки ще се радвам 1super
User's Signature

#54 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 10:05 PM

d) Имам една нова снимка - направо е бонбонче. Такова сладко оче.

Прикачени файлове

User's Signature

#55 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 April 2007 - 09:55 PM

w) Страшно хубава е.Ако имаш още снимки давай да и се радвам d)
User's Signature

#56 Потребителят е офлайн   galsteg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2007 - 12:43 PM

Здравейте на всички от темата!
Радвам се да видя Одри, тя расте с всеки изминал ден.
Кавалер, и аз съм потърпевша от кончината на моето кученце, което беше едва на 5 м. и разбирам тъгата ти. Но каквото и да си говорим, няма да я върнем, важни са спомените, които ще останат в сърцето ти,но не става с тях да се живее. Поне аз така се успокоявам (не че съм се успокоила,но такъв е животът, всеки различно превъзмогва негативите).
Според мен, всяко животно си е различно относно характер,начин на живот, навици и т.н. Така, че сега ви предстои нагаждане една към друга, както е при мен (за мен това е по-важното),защото съвсем случайно вече от месец имам същото кученце,което загубих и да си призная,разтапям се от радост,пробваме менюта,че да видим какво ще ни хареса най-много, както казваш ти - гушкаме се, даже и целувки си разменяме понякога. Но бъдещето е важно. Трябва да се мисли за новите попълнения във фамилията в твоя случай Одри. Така, че горе главата.
Гледам, че имаш възможност да качваш снимки (за разлика от мен на този етап) така че не ги пести само за себе си. Нека се наслаждаваме на Одри, поне от разстояние. Целувка голяма на Одри по нослето (аз там си целувам моята хулиганска).
Кавалер,набързо ще ти разкажа една история,която стана много инцидентно:това беше миналата година,преди да загубя Джеси (а сегашната се казва Дейзи).Като мъничка много хапеше,разнасяше,ръбаше и какво ли още не. Обикновенно търпях и й позволявах да ме хапе, но в един момент така силно ме гризна,че като я хванах и вместо да й целуна носа, го угризнах (не силно разбира се). Тя така силно се "стресна", че "стряскането й" трая точно една секунда и продължи да ме хапе даже още по настървено.
Хайде стига толкова, че ще почна да се сещам за други истории и няма да ми стине страницата.

#57 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 April 2007 - 09:25 PM

galsteg worthy Определено знаеш в даден момент какво да кажеш 1super
User's Signature

#58 Потребителят е офлайн   galsteg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2007 - 11:15 PM

Надявам се да е така, защото, ако ние феновете на четирикраките лаещи любимци не се подкрепяме и поддържаме, няма кой.

#59 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2007 - 09:44 AM

d) Здравейте, приятели! Не съм влизала отдавна и много се зарадвах, че не сте забравили тази страничка. Благодаря за милите думи!
1super Как са вашите сладури, разкажете за номерцата, които правят? galsted, защо нямате снимки? Аз вече се научих да качвам, но в момента на домашния ми компютър се е наврял троянец и много бавно работи. Нямам време да сваля нещата, за да го дам за преинсталация на windowsa имного се дразня. Иначе имаме снимки на малкото демонче. Така я наричам, защото около очичките има черни петънца, които й придават свиреп израз, а иначе е толкова миличка. bravoS Напоследък е станала много, ама много нахална щом става дума за ядене - направо е готова да се бие - лае, бута ме с лапи, скача и а е паднало нещо на земята настава бой. Все още ми е смешно, но да видим докога. Вчера докато готвих за малко да ми падне спарче сурово месо. О-о, то не беше бутане, скачане, но успях да го хвана преди нея, а тя наддаде такъв лай, сякаш съм взела нещо от нейната паничка. Голяма скица е. Непрекъснато крие дрехи, чорапи - каквото докопа и го носи нагоре-надолу. Сутринта взела едно парче от перваза и го разнася - то по-дълго от нея, но тя имаше толкова горд вид, че ние умряхме от смях. w)
oleeee Ох, много са сладки и любими. Пишете непременно! За сега чао!
User's Signature

#60 Потребителят е офлайн   galsteg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 08:28 PM

Привет !

Ще ви разкажа какво направи днес моята (нашата) Дейзи.Както винаги всяка вечер я пускаме по двора,но според човека който я пуска,тя си проявява различните чалъми.Значи,пусна я моя мъж-тя когато е с него тича,скача d) и щурее из двора. Реших да пробвам Дейзи,когато аз изляза, какво ще направи. След 10 мин.излизам,тя щом ме видя, в галоп пристигна при мен,легна като котка и започна да ме подканя да я чеша по гушката,стомахчето,лапите и.... навсякде.
Чесах,галих около 5-6 м. и се прибрах. Дейзи остана пак със съпругът ми и отново d) . След 10 мин.пак излязох и..... всичко това 1super се повтори-ляган,чесане,галене и т.н.
Така,че нищо не ме изненадва вече.Всичко разбират.Това,че се правят на отрепани по някога тия дългоухи четирикраки приятелки,може би те си знаят защо.
А...във връзка със снимките. До онзи ден нямахме снимащо устройство (някой "доброжелател" беше влизал в къщи,та покрай това-онова,опънал и фотоапарата), но вече си купихме-камера.Сега,ще трябва да зачета из форума,та да видя какво трябва да направя и ще ви кача снимчици.
А вие може да ме упътите с някои неща,че току виж по-бързо схвана,защото съм гола вода.
Чао от мен.До скоро.

• (67 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни