Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 03 December 2009 - 02:55 PM
Здравейте,вие може и да знаете,но за всеки случай пускам и при вас този линк http://forum.dog.bg/-t30368.html с молба и вие да подкрепите благородното начинание
Публикувано: 06 December 2009 - 10:54 AM
Привет на всички от нас с Корка,
не сме писали отдавна, но следим форума редовно. Много се радваме, че Макс се е адаптирал нормално, въпреки че ни липсва приятелчето за игри.......но пък Ричи вече си има компания, е да жив и здрав, както всички кавалерчовци.
Важно е нашите кученца да са щастливи, защото ние сме тези които трявба да сме благодарни, че имаме такива разкошни същества до нас:)
Поздрави и кавалерсли целувки от Кори на всички.
Ето малко снимки и от нас:))))
не сме писали отдавна, но следим форума редовно. Много се радваме, че Макс се е адаптирал нормално, въпреки че ни липсва приятелчето за игри.......но пък Ричи вече си има компания, е да жив и здрав, както всички кавалерчовци.
Важно е нашите кученца да са щастливи, защото ние сме тези които трявба да сме благодарни, че имаме такива разкошни същества до нас:)
Поздрави и кавалерсли целувки от Кори на всички.
Ето малко снимки и от нас:))))
Публикувано: 16 December 2009 - 05:55 PM
Здравейте кавалери и кавалерки.
Аз дълго време показвах на моята стопанка, че имам нужда от ново легло, дори го качвах на дивана, но тя не и не нямаш нужда.
показвах по какъв то и начин иииииииииииии
от днес съм собственик на най-мекото легло на света. Най-после успях-вече почти съм я дресирал, всички прищевки ми изпълнява.
Е хайде Поздрави от мен. Постъпвайте и вие така скоро ще получите всичко.
Ваш Макс
Аз дълго време показвах на моята стопанка, че имам нужда от ново легло, дори го качвах на дивана, но тя не и не нямаш нужда.
показвах по какъв то и начин иииииииииииии
от днес съм собственик на най-мекото легло на света. Най-после успях-вече почти съм я дресирал, всички прищевки ми изпълнява.
Е хайде Поздрави от мен. Постъпвайте и вие така скоро ще получите всичко.
Ваш Макс

Вход

Горе
Цитиране +