Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 21 December 2009 - 08:31 PM
Здравейте и от нас с Берка,
Честито за новите придобивки на Макс, време е било като гледам
,
Мога да се похваля, че намерих най-добрата рецепта за хапването на Берка, Сварето много добре пилешки дробчета, да станат твърди, след като истинат натрошавате 2-3 дробчета към дневна порция суха храна и само се наслаждавайте на вашият любимец как си измива купичката.
Тази рецепта ми я препоръчаха френските развъдчици от последната изложба, на която участвахме.
Върши чудесна работа, когато вашият любимец се мръщи на еднообразната суха храна.
Поздрави
П.С. "Тонито" сторими се, че видях снимка на Лейди от последната изложба в София, участвахте ли?, аз не успях бяхме на разходка в чужбина
Честито за новите придобивки на Макс, време е било като гледам

Мога да се похваля, че намерих най-добрата рецепта за хапването на Берка, Сварето много добре пилешки дробчета, да станат твърди, след като истинат натрошавате 2-3 дробчета към дневна порция суха храна и само се наслаждавайте на вашият любимец как си измива купичката.
Тази рецепта ми я препоръчаха френските развъдчици от последната изложба, на която участвахме.
Върши чудесна работа, когато вашият любимец се мръщи на еднообразната суха храна.
Поздрави
П.С. "Тонито" сторими се, че видях снимка на Лейди от последната изложба в София, участвахте ли?, аз не успях бяхме на разходка в чужбина

Публикувано: 22 December 2009 - 08:02 PM
Аз храних Макс преди само с гранули, обаче той започна да капризничи и се мръщеше. А пък и от Рояла беше доста напълнял, 7.8 гр., джуниъра и стартера са много мазни. Сега му давам наполовина по-малко гранули и със тях или дробчета, както пишеш или пилешко (бутове и гърди)-варени и той е много доволен, а и вече е в форма 7.2 гр., пък и ние сме много доволни. Най-после можем да се нахраним без да имаме за фон едно непрекъснато джавкане. А и забравих да кажа, имахме голям проблем с боклуците навън, но откакто му добавяме месце Макс не ги поглежда, абсолютно нищо. Така че късмет, това е правилната рецепта.

Публикувано: 06 January 2010 - 06:22 PM
Прикачвам ви малко снимки на моя кавалер
който безумно обичам. Върнахме се отново в Стара Загора, разходката в София беше страхотна, времето
чудесно. Естествено се върнахме с подарък-изненада-кърлеж, малко беше възпалено мястото на ухапване, но това е нормално и вече всичко е наред. Макс се чувства страхотно и във форма за игри-лудия Макс сме го нарекли напоследък.

Публикувано: 08 January 2010 - 06:58 PM
Здравейтеее!!! Честита Нова Година и от нас!!!!
Хаха- лудия Макс!!!! На Скоти прякора му е Психо....особено след разходка не знам какво му става ама пощурява и почва да хвърчи из целия апартамент.....абсолютен психо....:) Скоро открих нещо много забавно....тъй като Скоти принципно си има стая, докато се научи да си върши всичко навън (още имаме проблем с това, но има напредък) и всеки път като му отворя и като ми се нарадва и почва да хвърчи от стаята в хола и обратно, накрая се пльосва доволно на дивана и почва да си дъвче някоя от играчките ....и все се чудя какъв е този ритуал преди да се настани и скоро забалязах , че просто си пренася всичките играчки, или поне няколко от тях за да си има избор какво да си ръфа....хаххах....умник...
Кога ще правим среща???трябва да се възползваме от хубавото време....макар, че то май пак ще се разваля...ако имате предложения , казвайте:)
Прегръдки от нас:):):):)
Хаха- лудия Макс!!!! На Скоти прякора му е Психо....особено след разходка не знам какво му става ама пощурява и почва да хвърчи из целия апартамент.....абсолютен психо....:) Скоро открих нещо много забавно....тъй като Скоти принципно си има стая, докато се научи да си върши всичко навън (още имаме проблем с това, но има напредък) и всеки път като му отворя и като ми се нарадва и почва да хвърчи от стаята в хола и обратно, накрая се пльосва доволно на дивана и почва да си дъвче някоя от играчките ....и все се чудя какъв е този ритуал преди да се настани и скоро забалязах , че просто си пренася всичките играчки, или поне няколко от тях за да си има избор какво да си ръфа....хаххах....умник...
Кога ще правим среща???трябва да се възползваме от хубавото време....макар, че то май пак ще се разваля...ако имате предложения , казвайте:)
Прегръдки от нас:):):):)