Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 11 January 2010 - 11:52 AM
Здравейте, нашия шошко не е добре.
Получил е инфекция от кърлежа и днес му правихме изследвания. Въпреки, че в нашето семейство и двамата сме ветеринарни доктори днес го заведохме в тракийския университет и там още никой не е стигнал до заключение какво му е на Макс. Кръвните му изследвания не са добри. Иначе е весел, но повръща и не се храни. Много ми е мъчно. Така, че пазете си кавалерчетата къде ги водите и добре ги преглеждайте след разходка, няма значение дали са обезпаразитени, то Макси е ама ето....... В сряда пак ще му взимат кръв и ако отново е същата картина ще му правят допълнителни изследвания.
Айде на всички Максовски целувки.
Получил е инфекция от кърлежа и днес му правихме изследвания. Въпреки, че в нашето семейство и двамата сме ветеринарни доктори днес го заведохме в тракийския университет и там още никой не е стигнал до заключение какво му е на Макс. Кръвните му изследвания не са добри. Иначе е весел, но повръща и не се храни. Много ми е мъчно. Така, че пазете си кавалерчетата къде ги водите и добре ги преглеждайте след разходка, няма значение дали са обезпаразитени, то Макси е ама ето....... В сряда пак ще му взимат кръв и ако отново е същата картина ще му правят допълнителни изследвания.
Айде на всички Максовски целувки.
Публикувано: 12 January 2010 - 12:57 PM
За много години на всички Кавалери и техните стопани!
Надявам се всички да са здрави и щастливи, стискам палци за Макс да оздравее.
По празниците бяхме в Белгия, но без Лейди, защото се разгони и беше немислимо да я вземем. Там е рай за кучетата - навсякъде ги пускат- ресторанти, барчета, магазини, хотели, можеш нормално да излезеш на разходка с кучето си, без да си ограничен да стоиш само на определено място в парка. Прекрасно! Не можех да повярвам на очите си, в нашия хотел, в ресторанта, на закуска идват двойка вързастни хора с едно голямо куче, седнаха си спокойно на масата до нас, кучето си легна на земята и на никой не му направи впечатление, освен на нас. В магазин за бельо, видях как кученце чакаше стопанката си. Навсякъде ходят заедно. Повечето, който видях бяха малки и средни породи и много кротки, няма дърпане на каишката, подскачане и т.н. Хората спокойни и кучетата също.
Вячеслав, бяхме на последната изложба с Лейди, събрахме доста студ в зала Локомотив и Лейди взе оценки exellent, BJC и BOB.

По празниците бяхме в Белгия, но без Лейди, защото се разгони и беше немислимо да я вземем. Там е рай за кучетата - навсякъде ги пускат- ресторанти, барчета, магазини, хотели, можеш нормално да излезеш на разходка с кучето си, без да си ограничен да стоиш само на определено място в парка. Прекрасно! Не можех да повярвам на очите си, в нашия хотел, в ресторанта, на закуска идват двойка вързастни хора с едно голямо куче, седнаха си спокойно на масата до нас, кучето си легна на земята и на никой не му направи впечатление, освен на нас. В магазин за бельо, видях как кученце чакаше стопанката си. Навсякъде ходят заедно. Повечето, който видях бяха малки и средни породи и много кротки, няма дърпане на каишката, подскачане и т.н. Хората спокойни и кучетата също.

Вячеслав, бяхме на последната изложба с Лейди, събрахме доста студ в зала Локомотив и Лейди взе оценки exellent, BJC и BOB.

Публикувано: 12 January 2010 - 08:59 PM
Публикувано: 13 January 2010 - 07:18 PM
Цитат(тониTO @ Jan 12 2010, 12:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
За много години на всички Кавалери и техните стопани!

Здравейте на всички,
Бързо оздравяване на Максо,
Тони поздрави за Лейди и нейните успехи, аз съм записал сега за неделя Берка, ти ще идваш ли?
Залата в София хич не е подходяща за подобни прояви, в Пловдив е на доста по-високо ниво.
Надявам се да ви видим в София.
Поздрави
Публикувано: 16 January 2010 - 08:33 PM
Днес на изложбата имаше едно кавалерче

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 January 2010 - 10:16 AM

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 January 2010 - 04:31 PM
Цитат(gergana faldgiiska @ Jan 17 2010, 11:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
КАВАЛЕР Е И ОЩЕ КАК
Е нека Лайката да каже, все пак той е съдия и по-ги разбира от нас. На мен ми прилича на кавалер и затова сложих снимката тук.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 January 2010 - 09:21 PM
Цитат(vano @ Jan 16 2010, 08:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Днес на изложбата имаше едно кавалерче

Мерси за снимката,
би трябвало да е Кавалер, дори днес стана 3-то на Best In Show, Днес трябваше да участваме, но Бери ме изненада тази седмица с разгонване, чудих се дали да я водя въпреки това, но вчера вечерта като я изкарах в парка ме разубеди :), въпреки че бях купил спрей на Canina "Dog Stop"
Но февруари би трябвало да сме на линия, надявам се и Лейди от пловдив да дойде.
Пък "Laikata" ако мисли, че е друга порода да ни просвети, приемам нова информация.
Поздрави