Публикувано: 19 June 2007 - 11:36 PM
Уважаема г-жо Попантонова,
Оценката си за родните ни бултериери Вие многократно сте давали в този форум, направихте го отново и с последното си писание тук. Като чета творчеството Ви, започвам да си мисля, че кучката ми е от някаква друга порода и се надявам поне да ми кажете каква е тя...Любопитен съм обаче на какво основание трима различни съдии, на трите последни изложби, в които тя е участвала, са и давали все оценка ОТЛИЧЕН, а в два от случаите и ВОВ?! Вашето поведение ми напомня поведението на съдия по наказателни дела, който е прочел осъдителна присъда на невиновен човек, само защото той е от ромски произход! След като според Вас нивото на родните бултериери е нула, то какво има да им съдите? Не подхожда на един съдия да се изказва така и след това да има претенции, че е в състояние обективно да оценява. Очевидно Вие имате някакъв собствен стандарт за бултериера, с който се надявам да ни запознаете в страниците на този форум...И още нещо - ако се върнете назад във форума, ще видите, че никога не съм си позволявал да отправя дори една обидна дума към Вас, напротив - и сега ще си позволя да изразя възхищението си от Вашите кучета, както и личната си благодарност, че винаги сте ни протягали ръка, когато не сме били в състояние сами да си организираме специалка 1super Това обаче не променя становището ми за Вас като съдия и поне засега аз няма да позволя да се гаврите с мое куче. Няма да коментирам неуместните нападки към пловдивчаните като цяло, защото е безсмислено, а за моето поведение спрямо съдиите само ще допълня, че когато е трябвало то е било такова и в спорта, такова е и в съда, ще бъде такова и по киноложките изложби, когато се налага! Впрочем това не е попречило на успехите ми в спорта и в съдебната зала, повярвайте ми - няма да ми попречи и в кинологията! Извинявам се ако с нещо съм Ви засегнал!!!
С уважение: адв. Красимир Баков