Dog.bg Форуми : изложби

Към съдържанието

БКК Английски Бултериер - форум за породата и истинските фенове

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (68 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

изложби

#101 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 June 2007 - 08:14 PM

Цитат

Не Ви скрива и вас г-н Адвокат от Пловдив.
Странно вие от Пловдив от някаква групова мания по самобичуване в нета ли страдате,от мания за величие или просто пробвате дали можете да застанете с/у всички съдии,като плюете някой от тях?Успех,но по този начин в кинологията не се успява,дано поне някога на кучета да го докарате,за да ви съдят в чужбина съдии,които м/у другото няма да ви оценят по-различно.
Съвсем скоро имаше голяма изложба,с доста булове,знаете ли за голямо съжаление къде е нивото на нашенските,под нулата,което поне за мен е много жалко....

Хей, Тони ще ме извиняваш ама за нивото на нашите
Бултериери спрямо тези в чужбина мога много да споря !!!

Краси, умолявам те ти и другите момчета да не се заяждате с
г-жа Антоанета Попантонова. Знайте, че от такива напатки, дразги,
и безмислени спорове никой няма да спечели, а само може да си навреди
и довлече гнева на враждебно ностроените засегнати съдии.........................

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#102 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 08:40 PM

a) big_duel
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#103 Потребителят е офлайн   Bruno ltTormentorgt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 09:35 PM

... или на враждебно настроени, засегнати хендлери b)

#104 Потребителят е офлайн   Bruno ltTormentorgt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 09:40 PM

тук не става дума за съдии и кучета, а за човешки взаимоотношения, ама сега е доста неподходящ момент за спорове

#105 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 10:23 PM

Цитат

Цитат

тук не става дума за съдии и кучета, а за човешки взаимоотношения, ама сега е доста неподходящ момент за спорове

Голяма конспирация с заформи по край тази изложба,хвърчат лични бележки от засегнати съдии не поканени да съдят на тази изложба да не се участва.Аз съм организатор и съм се бръкнал да направя изложба с висок стандарт и ще си каня който претценя,ваше си е желанието дали да участвате или не.Смятам че обявените съдии ще съдят по съвест и за това съм ги поканил.Няма изложба в България с повисок награден фонд.За трета поредна година се провежда Гранд При и винаги е била качествена и сега ще бъде,това е изложбата която не се прави с цел печалба.Вече минахме ХХL записани кучета,и при 350 кучета няма да покрият средствата които сме дали.Така че на участващите на нашата изложба късмет,а за останалите късмет в Враца,Попово и други.Участието е по желание и личен кеф.
пп
А някой ми е пратил л.б. по погрешка да не участвам в трета група,защото ще ме съди А.Попантанова,само да ви кажа че нямам куче в трета група,а въпросната госпожа няма да съди а доколкото знам ще бъде изложител.Поне гледайте на кой изпращате тези бележки.
b)

Голяма конспирация с заформи по край тази изложба,хвърчат лични бележки от засегнати съдии не поканени да съдят на тази изложба да не се участва.Аз съм организатор и съм се бръкнал да направя изложба с висок стандарт и ще си каня който претценя,ваше си е желанието дали да участвате или не.Смятам че обявените съдии ще съдят по съвест и за това съм ги поканил.Няма изложба в България с повисок награден фонд.За трета поредна година се провежда Гранд При и винаги е била качествена и сега ще бъде,това е изложбата която не се прави с цел печалба.Вече минахме ХХL записани кучета,и при 350 кучета няма да покрият средствата които сме дали.Така че на участващите на нашата изложба късмет,а за останалите късмет в Враца,Попово и други.Участието е по желание и личен кеф.
пп
А някой ми е пратил л.б. по погрешка да не участвам в трета група,защото ще ме съди А.Попантанова,само да ви кажа че нямам куче в трета група,а въпросната госпожа няма да съди а доколкото знам ще бъде изложител.Поне гледайте на кой изпращате тези бележки.

#106 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 10:29 PM

oleeee worthy bgflagЕй,няма угодия. s)
User's Signature

#107 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 10:49 PM

Цитат

oleeee worthy bgflagЕй,няма угодия. s)

В смисъл какъв,и как да го разбираме,да не би случайно да се кефиш че се ебават с Български съдия,та даже и на трета група.

#108 Потребителят е офлайн   Bruno ltTormentorgt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 11:07 PM

Не мога да разбера защо ме цитираш?

И говориш за лични съобщения с приканвания и тн.

Някой може да си извади погрешни изводи за мен.

Аз ако искам да приканя някого за нещо го правя пред всички, а не на лични.

Моля те, като започна поне довтрши и кажи кой ти праща л.б., не искам името ми да се свързва с конспирации.

#109 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 11:36 PM

Уважаема г-жо Попантонова,
Оценката си за родните ни бултериери Вие многократно сте давали в този форум, направихте го отново и с последното си писание тук. Като чета творчеството Ви, започвам да си мисля, че кучката ми е от някаква друга порода и се надявам поне да ми кажете каква е тя...Любопитен съм обаче на какво основание трима различни съдии, на трите последни изложби, в които тя е участвала, са и давали все оценка ОТЛИЧЕН, а в два от случаите и ВОВ?! Вашето поведение ми напомня поведението на съдия по наказателни дела, който е прочел осъдителна присъда на невиновен човек, само защото той е от ромски произход! След като според Вас нивото на родните бултериери е нула, то какво има да им съдите? Не подхожда на един съдия да се изказва така и след това да има претенции, че е в състояние обективно да оценява. Очевидно Вие имате някакъв собствен стандарт за бултериера, с който се надявам да ни запознаете в страниците на този форум...И още нещо - ако се върнете назад във форума, ще видите, че никога не съм си позволявал да отправя дори една обидна дума към Вас, напротив - и сега ще си позволя да изразя възхищението си от Вашите кучета, както и личната си благодарност, че винаги сте ни протягали ръка, когато не сме били в състояние сами да си организираме специалка 1super Това обаче не променя становището ми за Вас като съдия и поне засега аз няма да позволя да се гаврите с мое куче. Няма да коментирам неуместните нападки към пловдивчаните като цяло, защото е безсмислено, а за моето поведение спрямо съдиите само ще допълня, че когато е трябвало то е било такова и в спорта, такова е и в съда, ще бъде такова и по киноложките изложби, когато се налага! Впрочем това не е попречило на успехите ми в спорта и в съдебната зала, повярвайте ми - няма да ми попречи и в кинологията! Извинявам се ако с нещо съм Ви засегнал!!!
С уважение: адв. Красимир Баков

#110 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2007 - 11:55 PM

Цитат

Оценката си за родните ни бултериери Вие многократно сте давали в този форум, направихте го отново и с последното си писание тук. Като чета творчеството Ви, започвам да си мисля, че кучката ми е от някаква друга порода и се надявам поне да ми кажете каква е тя...Любопитен съм обаче на какво основание трима различни съдии, на трите последни изложби, в които тя е участвала, са и давали все оценка ОТЛИЧЕН, а в два от случаите и ВОВ?! Вашето поведение ми напомня поведението на съдия по наказателни дела, който е прочел осъдителна присъда на невиновен човек, само защото той е от ромски произход! След като според Вас нивото на родните бултериери е нула, то какво има да им съдите? Не подхожда на един съдия да се изказва така и след това да има претенции, че е в състояние обективно да оценява. Очевидно Вие имате някакъв собствен стандарт за бултериера, с който се надявам да ни запознаете в страниците на този форум...И още нещо - ако се върнете назад във форума, ще видите, че никога не съм си позволявал да отправя дори една обидна дума към Вас, напротив - и сега ще си позволя да изразя възхищението си от Вашите кучета, както и личната си благодарност, че винаги сте ни протягали ръка, когато не сме били в състояние сами да си организираме специалка 1super Това обаче не променя становището ми за Вас като съдия и поне засега аз няма да позволя да се гаврите с мое куче. Няма да коментирам неуместните нападки към пловдивчаните като цяло, защото е безсмислено, а за моето поведение спрямо съдиите само ще допълня, че когато е трябвало то е било такова и в спорта, такова е и в съда, ще бъде такова и по киноложките изложби, когато се налага! Впрочем това не е попречило на успехите ми в спорта и в съдебната зала, повярвайте ми - няма да ми попречи и в кинологията! Извинявам се ако с нещо съм Ви засегнал!!!

Е тва е Краси! super best bravoS
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#111 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 07:57 AM

Хайде и аз да се намърдам между шамарите...виждам,че е подхваната темата за спорта...та да започна отдалеч.....Има един много известен българин,един уникален талант като спортист.....но не и като тренъор !!! Но не ме разбирайте погрешно...това,че в нещо си добър не означава,че ще си също така компетентен и вещ в ''сродното'' на това...А относно некомпетентността-по-добре ''некомпетентен'',критичен,дори груб или за някой направо отвращаващ, отколкото ПРИСТРАСТЕН !!!

Та да си дойда на думата oleeee не случайно избрахме да си направим ''дебюта'' точно на тази изложба... ;) Аз лично не съм тънкообидна,а още повече ми е изключително любопитно как един врял и кипял из кинологията,не само българската,човек ще ми съди животинче...
Та ние ще сме на линия на 24,надявам се и другите да превъзмогнат някои неща и също да дойдат r) r) r)

Много поздрави на всички !!!
Нищо лично към никои.....просто лично мнение b)

cheers BEER cheers BEER cheers

#112 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 11:43 AM

Ето заради ТОВА трябва да има клубни изложби - кучетата да се оценяват обективно и безпристрастно !

Поздрави на собствениците на БУЛТЕРИЕРИ !

Прикачени файлове

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#113 Потребителят е офлайн   ATINAstafff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 03:24 PM

Bruno [Tormentor]

Група: Members
Съобщения: 488
Дата на регистриране: 24-October 06 А относно Попантонова, тук има стара заигравка на нашия клуб със сем. Попантонови и сигурно не си разбрал какво иска да каже Whitebull.
Става въпрос не за съдийска компетентност, а за лични взаимоотношения.

Браво!!!
Правила съм всякакви щуротии преди 10год,но това е просто яка простотия...

#114 Потребителят е офлайн   Bruno ltTormentorgt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 03:46 PM

Чакай, нещо не разбирам какво искаш да ми кажеш?

#115 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 05:03 PM

Хайде престанете!!Който се прави на голям разбирач да покрие нормативите и изпитите и да видиме след това, колко му стиска и как съди.На оплюване всички са добри но.....!!!
User's Signature

#116 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 05:05 PM

Цитат

Иска ти кажце че не издържа да го лапа.
Все пак вече е атрофирал мензис.
Тъпа руса пача, не може да е съдия.

Показваш се на аудиторията ,на какво приличаш. bash
User's Signature

#117 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 05:20 PM

Цитат

Не мога да разбера защо ме цитираш?

И говориш за лични съобщения с приканвания и тн.

Някой може да си извади погрешни изводи за мен.

Аз ако искам да приканя някого за нещо го правя пред всички, а не на лични.

Моля те, като започна поне довтрши и кажи кой ти праща л.б., не искам името ми да се свързва с конспирации.

Не те цитирам защото лб е анонимна както съм написал,не те познавам за да си позволя да те намесвам.Затова уточнявам че личната бележка не е от твоя ник.Мразя анонимните, който има здрави гащи да си пише с името или ника под който е познат.Вашите взаимотношения не са моя работа и не ме вълнуват.Оправяйте се .

#118 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 05:23 PM

Цитат

Е на това му се вика БРАВО,написа си и името човека и си каза мнението.

#119 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 06:00 PM

А това са вече официалните резултати от класирането
при Стандартният Бултериер от Европейското в Загреб !!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Мъжки кучета:
--------------------------------------------------------------------------------------------
Клас: PUPPY
VN 1 THUNDER BOLTS MAGNUM
(Super Bowls Collierboy x Thunder Bolts Be Fair)

VN 2 REBMAN WHITE BULL ERNESTO
(Cosmopolitan Man-Child x Speaking Eyes Fanny)
Клас: JUNIOR
V1,CAJC,EJW, Junior BOB LORD OF THE TIMAR
( Nosretap Celtic Star x Hoza Hanka Timar)

V2 WILDEST DREAM FROM UKR MILKY WAY
( Mathias from Ukr Milky Way x Red Gold from Ukr Milky Way)

V3 BORMANN AT CASA SINERI
( Ispanico di Casa Sineri x Zenar Princes Warrior)

V4 RUS TERER NOCTURNES DE CARON
(Tupac Buteo x Rus Terer Miss Noir)

VD WARBONET FILADORI
( Teregrams Capitain Columbo x Warbonnet Bella la Belle)
Клас: INTERMEDIA
V1,CAC,R.CACIB AFOBOS ARNI TIMAR
( Knight of Katalonia Timar x Something about Tina Timar Grom z Franko)

V2,R.CAC BALKANBULL APACHE BLUES
( Kalsar Sweet William x Wild Wizard Dreaming Diotima)

V3 JAFFAR JUNIOR DEL DOLCEZZA DEI MOVIMENTI
( Carletto del Dolcezza Dei Movimenti x Hund Fuhrer Kiela)

V4 FARAON
( Tupac Buteo x Lady Baronessa Blobess Naitrei)

VD AFOBOS ALBERT TIMAR
(Knight of Katalonia Timar x Something about Tina Timar Grom z Franko)
Клас: OPEN
V1,CAC ROCKY FROM BLACK AND WHITE GIPSYS
( Mighty Bulls Bad Boy Sven x Pannopscepe Tia-Maria)

V2,R.CAC JUNIOR FROM BLACK AND WHITE GIPSYS
( Conquerer Bull and Dog Harald x Varpalota Menti Kora)

VD STUNNAZ SPARKS WILL FLY AT ACTIVIOR
( Apache Brave of Kilacabar x Skidaddle Dancing Queen)
Клас: CHAMPION
V1,CAC,CACIB,EW CONRENIDH KING OF THIEVES
( Dancing Prince x Yendorian Sweet Secret)

V2,CAC SERIAL THRILLA BOOMERANG
( Grich Moby Dick x Wariors Glow Gem)

V3 WILD WIZARD DEEP SPACE DELIRIUM
(Golden Bullet Doc Holiday x Cosmopolitan Niminy-Piminy)

V4 CONQUERER BULL AND DOG HARALD
(Wild Roses im the Superman x Ariel val Tremoca)

V YOECKYDOES DUVEL
(Bull Thoz Stellar x Yoeckydoes Zafira)
Женски кучета:
Клас: PUPPY
VN ULTIMATE JOYS DEVILS DESTINY
(Terjos Devil in Dsunrise x Ultimate Joys Rhapsody Rose)
Клас: JUNIOR
V1,CAJC,EJW REBMAN WHITE BULL SORA
(Junior from Black and White Gipsys x Speaking Eyes Fanny)

V2 GILOA GERBERA TRIDACNA DIKE BACCARA
(Agatas Bid this Beauty x Magna Morgana Tridacna)

V3 JUDY FROM BLACK AND WHITE GIPSYS
(Conquerer Bull and Dog Harald x Varpalota Menti Kora)

V4 TIMESCAPE AMOUR-AMOUR
(Corsalare Hos Chrome o Tearock x Celeste Belongs to Wildside)

VD RUS TERER NIOI SAKURA KANEBO
(Tupac Buteo x Rus Terer Miss Dior)

VD REBMAN WHITE BULL NADYA
(Junior from Black and White Gipsys x Amanda from Black and White Gipsys)
Клас: INTERMEDIA
V1,CAC FORMOSA ASMODEUS
(Kevin Pajar x Costa Brava Asmodeus)

V2,R.CAC OKINAVA EMILIA LAKONGA
(Bulkings Mountain Migh x Number Two Opalplast)
Клас: OPEN
V1,CAC,CACIB,EW,BOB NAPIER TAYLA MAY
(Cwmdulais Flash Harry x Napier Senny Wren)

V2,R.CAC AUSTRALIA DI CASA ARIANNA
(Aisacc di Casa Arianna x Perla)

V3 FREYA FROM BLACK AND WHITE GIPSYS
(Mighty Bulls Bad Boy Sven x Pannonszepe Tia-Maria)
Клас: CHAMPION
V1,CAC,R.CACIB SEVI CAMARMENA
(Makabers Fred Feuerstein x Evi de Breogan)

V2,R.CAC RUS TERER MISS DIOR
(Rus Terer Romul Rev Kavard x Rus Terer Secret Flower)

V3 WARIORS ORACLE
(Wariors Donald Duck at Guera x Wariors Camilla Lady)

Junior Euro Winner & BOB - Junior LORD Of THE TIMAR

Прикачени файлове

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   Bruno ltTormentorgt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2007 - 08:16 PM

Цитат

Bruno <Tormentor>

Група: Members
Съобщения: 488
Дата на регистриране: 24-October 06 А относно Попантонова, тук има стара заигравка на нашия клуб със сем. Попантонови и сигурно не си разбрал какво иска да каже Whitebull.
Става въпрос не за съдийска компетентност, а за лични взаимоотношения.

Браво!!!
Правила съм всякакви щуротии преди 10год,но това е просто яка простотия...

Ще благоволиш ли да обясниш какво искаш от мен.

Ако не повече никога не споменавай мой ник, име или името на кучето ми.

• (68 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни