Здравейте!Преди се включвах в темите за декоративни зайчета,но за жалост от три ,вече имам само едно.Сега май ще се включвам в тази тема.Преди 8г ми почина кокера от старост,след две години си взехме зайчета,а сега сме готови пак за куче.Аз и моите деца сме израснали с кучета и ни липсват тези животинки,но трудно го прежалихме.От две седмици сме луднали по тази порода.Никога не съм си представяла,че ще искам да си взема нещо,толкова скъпо.Не бях склонна да дам многото пари,които се искат за йорки или за пумеран,но за това бижу бих дала(ако ги имам разбира се).Сега съм в процес на събиране на пари и в процес на търсене.Проведох два телефонни разговора с хора,които доставят от Словакия и Чехия.Малко ме е страх да не ме врътнат,че не стига,че парите са доста,а и да ми продадат някоя кръстоска я с Акита,я с нещо друго и да стане голямо живитно или да не е добре здравословно ,че ще умра.Аз го харесах и визуално и по външните белези,като големина ,тежина и т.н..Исках хъски,но мъжът ми ме разубеди,че е голямо за апартамент.
Имам питане.Има ли някой от София с такова куче,за да го видим аз и децата на яве?До сега сме го гледали на снимка и на клипчета,но никога лице в лице.
Идеи за коректна покупка?Някой ,който да ми препоръча продавач или вносител на тази порода?Все пак тук сте стопани на тези кучета и все от някъде сте ги купили,а и предполагам нямате забележки относно стоката
Влюбени сме.За мен в съзнанието ми кучето вече е при мен(дано не полудявам)