- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Спрингер и велш спрингер спаньол
Публикувано: 02 February 2007 - 08:05 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 02 February 2007 - 08:48 PM
JOYA CACA
Прикачени файлове
-
Joya.jpg (71.57K)
Брой сваляния: 450

JulyVell Siberians
Публикувано: 08 February 2007 - 08:11 PM
Публикувано: 21 March 2007 - 01:29 PM
Много рядко, дори мога да кажа никъде, мога да получа информация за порода куче - английски спрингер спаниол. s)
Въпреки това, неуморимо продължавам да търся, а съвсем случайно стана, че вече имам в къщи такова красиво нещо. b)
Очаквам да ми бъде предоставена по-голяма информация - как се отглежда, каква храна предпочита и т.н.
Публикувано: 21 March 2007 - 10:53 PM
Благодаря ти за съдействието!
Публикувано: 21 March 2007 - 10:59 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 22 March 2007 - 12:23 PM
Нашата Джесика и Дейзи бяха сестрички. r)
Поради некомпетентност на някакви си доктори "ветеринари" нашата Джесика почина.
Тъй като стопаните на Дейзи имат около 10-тина кучета,най-различни,големи и малки,все отбрани породи, се установи, че на този етап за Дейзи нямало място в техния двор.
Разбрахме се да ни я дадат за известно време, докато си организират нещата, но не завинаги.
Това означава, че рано или късно, те ще си я вземат.Ние в къщи също не оставаме без животни - куче и коте, но породата на Дейзи, просто много ни допадна. Та по тая причина, желаем да си потърсим животинче от същата порода, а и се притеснявам нещо да не й се случи, все пак е чужда беля.
Ще се поровя във форума за хранене и отглеждане на малкото кученце. Благодаря ти! r)
Публикувано: 24 March 2007 - 11:11 AM
Бях малко ангажирана и за това не съм се обаждала.
Научих някои нови неща, относно начина на хранене на кучето-кокер!
Много съм доволна и ще се наложи да променя менюто на Дейзи.
Смятам да загърбя всичко лошо,свързано с нашата Джеси и да се отдам на Дейзи.
Пък ако имаме късмет да си купим английски спрингер спаньол, ще бъде още по-добре b) .
Ако получиш информация,можеш да ми пишеш, ще ти бъда благодарна r) .
Публикувано: 26 March 2007 - 10:50 PM
Така и ще направим, това е добра идея.
Аз лично съм ровила по интернет, но точно такава порода не съм засичала. Не се знае, може нещо от някъде да излезе.
В събота бяхме на разходка и Дейзи остана много доволна d) .
През седмицата не излизаме много често, но бягаме по двора. Надявам се, че все пак, това я задоволява. Но сега с промяната в часовото време, вечер ще имаме повече време за игри и разходки, още повече идват ваканционни дни и ще щуреем b).
Публикувано: 27 March 2007 - 11:30 AM
Dog Champions
Публикувано: 27 March 2007 - 12:22 PM
Покорно ти благодаря b) за информацията!
За съжаление в България почти няма английски спрингел спаньол, или ако има, то той не се продава. Единствената ми по-близка надежда е, женският спрингел спаньол - Дейзи, който в момента е в къщи (но не е наш) за неопределено време - 1 м., 5 м., 1 год.,... стопаните да изяват желание да я заплодят (познаваме човек който има мъжки) и от там да се снабдя r) , макар и във времето.
Приятно ми е да си говорим за тия животни, направо се размазвам. Трябва да я снимам "нашата" Дейзи и да Ви я покажа, но на този етап нямаме апаратче, защото претърпяхме грабеж в къщи и общо взето нямаше какво да вземат, но това - онова, че покрай това-онова и фотоапарата.
За сега чао, ще се чуем по-късно.
Искам да Благодаря и на yani4ka, тъй като имаше времето и търпението да ме изслуша, да ми съчувства и да ми дава напътствия. В такива моменти, човек има нужда от подкрепа r). Ще се поровя в този сайт, пък да видим, може и да имам късмет! b)
За сега чао, пожелайте ми късмет и ми стискайте палци!
Публикувано: 27 March 2007 - 07:28 PM
Кокер спаниел
Свържи се на лични бележки с Dusko, той със сигурност ще те свърже с хора, които развъждат спрингери в Сърбия. Дано намериш най-хубавото кученце за теб!!!УСПЕХ!
Поздрави от голдън ретривърите b)
Публикувано: 28 March 2007 - 09:40 PM
Прочетох "Българският кокер клуб" и ще го имам на в предвид, за което ти благодаря. Ще диря и Dusko, пък да видим какво ще стане. Спазвам от време на време поговорката - който търси намира, така, че ..., няма отказване.
А междо другото, голдън ретривърите също са ми слабост, но мисля, поне така съм дочувала, че са малко скъпи. Коментирали сме в къщи, но май не ще ме огрее за тях. Познавам едно голдънче Маги, няма годинка, нещо разкошно е, луда работа, за разлика от стопанина си. Той по-скоро е .... прос, как на такива хора им се полагат такива сладки и хубави неща. Чак ме е яд за животното.
За сега спирам, че започвам да се оливам. Ако ти е приятно, можем да си разеняме по някоя реплика за нашите златни животинки!!!
Публикувано: 28 March 2007 - 09:45 PM
Неразбрах, ти имаш ли си животинка? Сякаш не си ми споменавала, или ако съм изпуснала, моля да ме извиниш!
Нещо ми се виждаш тъжна, дано не е така, но ако е - сподели. Може пък да ти помогнем с нещо.
Очаквам да пишеш все пак, а ако не желаеш да коментираш, недей.
Уважавам желанието ти. Всеки има прав на това!
До скоро!!
Публикувано: 28 March 2007 - 10:05 PM
Цитат
Неразбрах, ти имаш ли си животинка? Сякаш не си ми споменавала, или ако съм изпуснала, моля да ме извиниш!
Нещо ми се виждаш тъжна, дано не е така, но ако е - сподели. Може пък да ти помогнем с нещо.
Очаквам да пишеш все пак, а ако не желаеш да коментираш, недей.
Уважавам желанието ти. Всеки има прав на това!
До скоро!!
Ами имам си не просто животинка а цели 3 гадинки се подвизават в нас b) Имам си кученце пекинез Доли,зайче-джудже Грейджър и мишка Snowy w)
А иначе не съм тъжна 1super Благодаря за загрижеността все пак.Ако може само да попитам на колко си години?А що се отнася за голдъните и аз искам да си взема голдън,ама ще трябва да почакам няколко години.Иначе за цената бях чувала нещо от рода на 600 лв,но нз колко е достоверно.Но ще се поровя и за тях d)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »