Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 15 June 2006 - 02:41 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 June 2006 - 05:22 PM
Цитат
w) Нежен поглед има тази девойка Кори r)
Е сега ще си проличи здрави ли са оградите на двора l) / майтапче /
Публикувано: 15 June 2006 - 05:48 PM
Цитат
Цитат
w) Нежен поглед има тази девойка Кори r)
Е сега ще си проличи здрави ли са оградите на двора l) / майтапче /
Ух, не ме плаши! Вчера цял ден беше само под наблюдение - пробва всички врати и огради, бута, опита да се катери.. Само я гледах и се чудех кое ще е следващото, което ще опита b) Днес обаче се заигра с другите и забрави за оградите. Цял ден тича - това нещо умора няма, а вечер не ги оставя да спят - ходи и ги закача с лапа-иска да играят. w)
Като й стане топло - отива и ляга в поточето...излиза капеща и се отъркалва в калта a) l) Веселба! Преди малко я четках в опит да махна поне част от изсъхналата кал - то се оказа трудна работа. Съвсем сериозно си мислех да пусна тема - как се реше хъски. Има странна козина и много подкосъм (тя е и малка - на 7 месеца). Четкам, четкам, но не мога да стигна до основата на косъма - пада само най-горното.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 June 2006 - 06:26 PM
И един поздрав от най -малката ни бонбонка Каризма (love)
Прикачени файлове
-
Goliama_usta.jpg (51.69K)
Брой сваляния: 64
Публикувано: 16 June 2006 - 05:17 PM
Публикувано: 16 June 2006 - 07:51 PM
Цитат
Благодаря и аз съм си у нас s) ще си гледам стадото иначи ще стискам и аз палци за нашия хендлер Пламен и Ушу w) worthy worthy victoryVVV
Публикувано: 16 June 2006 - 08:33 PM
Цитат
Цитат
Благодаря и аз съм си у нас s) ще си гледам стадото иначи ще стискам и аз палци за нашия хендлер Пламен и Ушу w) worthy worthy victoryVVV
Жалко че ще си тук s) ,Е ама малко ли е да гледаш цяло стадо хъскита l)
Наистина стискам каквото мога,само и само да грабнат купата. super best
Публикувано: 17 June 2006 - 10:06 PM

Публикувано: 18 June 2006 - 12:30 PM
Цитат
Представям си какъв малък Содом са си устроили у вас... Пет 3-месечни хъскита на едно място: АУЧ! l)
А хахаха за содом не думай...те добре че намаляха малко вече са само три от това кучило,самоедчо малък иедин хъсчо малък но той син на наш мъжки...но ти пък а ни виж колко сме примерни за снимката
Прикачени файлове
-
bebeta.jpg (61K)
Брой сваляния: 65
Публикувано: 18 June 2006 - 10:17 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +