Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 18 June 2006 - 12:30 PM
Цитат
Представям си какъв малък Содом са си устроили у вас... Пет 3-месечни хъскита на едно място: АУЧ! l)
А хахаха за содом не думай...те добре че намаляха малко вече са само три от това кучило,самоедчо малък иедин хъсчо малък но той син на наш мъжки...но ти пък а ни виж колко сме примерни за снимката
Прикачени файлове
-
bebeta.jpg (61K)
Брой сваляния: 58
Публикувано: 18 June 2006 - 10:17 PM
Публикувано: 19 June 2006 - 05:57 PM
Публикувано: 19 June 2006 - 07:45 PM
Цитат
worthy и аз съм много доволна от снимките 1super ти имаш ли на малкия чаровник някоя снимка в стойка?
Публикувано: 20 June 2006 - 08:52 PM
Прикачени файлове
-
_______8_.jpg (69.37K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 21 June 2006 - 04:46 PM
А, и още нещо! Днес е голям ден за Чари ! Най-после след толкова бели и пакости в къщи, успяхме да насочим енергията му в друга посока! Вече мина нужното време след ваксината и той гордо закрачи по парковете наоколо !
MOD: Използвай опцията за редактиране, за да не пускаш мнения едно под друго. r)

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 21 June 2006 - 09:22 PM
Цитат
Здравей и от мен....както казва един приятел хъскитата ни са като една голяма топола сега l)
Публикувано: 21 June 2006 - 09:24 PM
Цитат
Цитат
Здравей и от мен....както казва един приятел хъскитата ни са като една голяма топола сега l)
l) l) Бих казала най старата секвоя l)
Публикувано: 25 June 2006 - 09:56 PM
Цитат
здравейте и извинявайте че не ви писах по рано но бях затрупан с ангажименти и не съм проверявал форума отдавна s)
много се радвам че се сештате за нас и ще ви помоля като има дата за друга изложба да ни пишете пак и дано намерим начин да дойдем cl)
много поздрави от БОНД и дано наистина се видим скоро l)
Прикачени файлове
-
b5.JPG (63.73K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 27 June 2006 - 03:18 PM
Цитат
Преди една седмица и аз се здубих с една сладурана от тази карасива порода. Мнгого я обичам и и се кефя здраво, преди два дни я откарах на второ обезпаразитяване всичко си мина добре но днес забелязах че имаше някакво червеииче във ланенцата. Значи моля ви за съвет какво да правя, това нормално ли е да ги изхвърля след обезпаразитяването, сигорно тези дни пак ще я откарам на лекър.
Другото което ме интересува е дали тези гадни червеии са вредни за мен и как да се предпазя от тях.
А и друго се сетих тя не иска да пиие вода от както е при мен нещо и се цупи на паничката с вода, иначе се храни нормалоно хапва си без проблеми даже и правя яденето по редичко за да поема повече течности.
Благодаря ви предварително за съветите.
Здрвей d) Когато се дава на бебето куче обезпаразитяващо хапче или препарат нормално е ако има глисти да се изкарат чрез акото b)
При нормално миене на ръцете няма опасност и за хората от кучешките глисти
А за водата я наблюдавай какви количества изпива и ако трябва се консултирай с вета