Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 23 July 2006 - 11:27 PM

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 24 July 2006 - 05:51 AM
Цитат
Благодаря ви.Не точно сиво.Едно тъмно е окото.Злати,имам нужда от помощ.Как да науча Никита да прави стойка?Дали може да ми обясниш. r)Благодаря предварително.
Публикувано: 24 July 2006 - 09:26 AM
Цитат
Цитат
Благодаря ви.Не точно сиво.Едно тъмно е окото.Злати,имам нужда от помощ.Как да науча Никита да прави стойка?Дали може да ми обясниш. r)Благодаря предварително.
как е Никита добре ли си изкарвате двете w)
Публикувано: 24 July 2006 - 10:39 AM
Цитат
Ами аз така като гледам само след седмица ще имате повод за големи празненства victoryVVV BEER ! Първия рожден ден наближава... l)

Публикувано: 24 July 2006 - 11:20 AM
Цитат
Цитат
Ами аз така като гледам само след седмица ще имате повод за големи празненства victoryVVV BEER ! Първия рожден ден наближава... l)
Да така е на 1 август ще стане на 1 годинка и ми е много мъчно че няма да мога да си я гушна и да и подаря играчка s) тя страшно много им се радва обаче ще се върна 5-6 дена след рожденния и ден и ще го празнуваме тогава drink
Публикувано: 24 July 2006 - 11:24 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Да така е на 1 август ще стане на 1 годинка и ми е много мъчно че няма да мога да си я гушна и да и подаря играчка s) тя страшно много им се радва обаче ще се върна 5-6 дена след рожденния и ден и ще го празнуваме тогава drink
Еми нищо, тъкмо дългоочаквания миг ще е още по-сладък l) BEER !

Публикувано: 24 July 2006 - 11:27 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Еми нищо, тъкмо дългоочаквания миг ще е още по-сладък l) BEER !
ооооооо със сигурност ще е много сладък не съм я виждала вече от един месец но не минава и минута без да мисля за нея w) w) w) w)
Публикувано: 24 July 2006 - 01:11 PM
Цитат
victoryVVV Браво. victoryVVV Нищо че ще го пропуснеш все пак после ще се радвате една на друга.
Публикувано: 24 July 2006 - 08:37 PM

Публикувано: 24 July 2006 - 09:08 PM
Цитат
Споко случват се такива работи и те са в реда на нещата 1super /казвам го след по подробното обяснение от майка / а иначе за изложбата ще бъда супер и за двама ви в момента там са хора от ,които може да се научи много.
п.п. в събота дойде сестричката Каризма на гости и голяма игра падна а на снимката Дина /разнооката / направо размаза майката на Кари от целувки w) l)
Поли за стойката и т.н. ще пиша подробно със снимки но може би в края на седмицата защото сега просто няма сили и времи ouu Сори,че ще забавя отговора.
Прикачени файлове
-
vsichki.jpg (50.07K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 24 July 2006 - 09:44 PM
Прикачени файлове
-
_______7_.jpg (97.66K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 24 July 2006 - 09:48 PM
Цитат
Няма нищо.Ще чакам. 1super
Публикувано: 24 July 2006 - 10:03 PM
Цитат
Супер изглеждат сладурчетата l) w) ! Много ми се иска и ние да ви дойдем на гости, но не знам кога би могло да стане. Е често пътуваме до София, така че сигурно няма да е след много време b) .
п.п. Майка ти ми каза да пратя е-mail-а си да ми даде евентуалните лекарства (но мисля че може би ще се оправи и без тях), та тъй де: kaloian_penchev@yahoo.com. Ще се обаждаме за новини...

Публикувано: 25 July 2006 - 09:00 AM
Цитат
Цитат
Еми да,приготвя се за посрещането ти l)
Незнам дали ще оцелее след посрещането ми направо ще я смачкам от щастие l) w) w) w)